با پیروزی انقلاب اسلامی در 26 فوریه 1957 ، بنیانگذار جمهوری اسلامی ، امام خمینی (رحمه الله) ، همواره بر موضوع و اهمیت وحدت بین همه ادیان اسلامی اصرار داشت و آن را عاملی می دانست. از سعادت و بقای اسلام در عصر حاضر حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای “مدظله العالی” نیز با تاکید بر این موضوع گفت: وحدت رمز پیروزی ملت ایران در مراحل مختلف بود و امروز نیز مهمترین ابزار ملت ما در مقابله با تحریکات و توطئه ها است.
این بیانیه به شرح زیر به پایان می رسد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ؛ با گرامیداشت یاد و نام شهدای ایجاد کننده وحدت ، از جمله بزرگ مرد جهان اسلام حاج قاسم سلیمانی و سردار شهید شوشتری ، که برای گردهم آوردن مذاهب اسلامی تلاش زیادی کردند و همچنین هفته وحدت را به مردم تبریک گفتند. مردم استان و بصیر ، به ویژه هموطنان اهل سنت ، بار دیگر. توسط دولت مردم سیزدهم ، با همه حمایت و دوام در بین مردم شریف در انتظار است. ایران ، اتحاد و همبستگی با ملت های مظلوم جهان ، به ویژه در کشورهای جبهه مقاومت ، شاهد بزرگترین افتخار امت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) خواهیم بود.
در ادامه این بیانیه آمده است: در دورانی که ظلم و بی عدالتی ، تبعیض و فساد ، جهل و جهل بیداد می کرد ، پیامبر اکرم (ص) بار سنگین رسالت الهی را در ایجاد وحدت بین مظلومان و تحمل سختی ها و سختی ها متحمل شد. برای دستیابی به حقیقت ، عدالت و استقرار حکومت اسلامی.
متن اعلامیه بدین شرح است: اسلام ، به عنوان کامل ترین دین الهی برای نجات بشر از خطا ، توسط پیامبر اکرم (ص) ارائه شد و متن این بیانیه به شرح زیر است: اشراق و آگاهی وی مردم را به سوی از بردگی خلاص شوید دشمنان دین همواره سعی در نابودی آن داشته اند و با ترفندهای مختلف ، از ابتدای نبوت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) تا امروز سعی در ایجاد تفرقه کرده اند. باید از گسترش و رشد اسلام جلوگیری کرد.
بدون تردید ، مهمترین و مهمترین مسئله برای مخالفان حقیقت بحث شیعه و سنی و اختلافات بین دو دین مسلمانان است. بزرگان و رهبران دینی
از 12 تا 17 ربیع الاول هفته وحدت نامگذاری شد. منبع این اقدام بر اساس داستانهایی است که در مورد میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) بیان شده است و به همین دلیل پیروان مذاهب اسلامی با اعتقاد به یکی از این دو روز در جشن و شادی ، وقف می کنند. ارادت آنها به ملکوت مقدس و متعالی پیامبر (ص)