تمرکز امارات بر توسعه هوش مصنوعی
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ بر اساس برآوردهای PWC، سهم هوش مصنوعی از رونق اقتصادی جهانی در سال 2030، 15.7 تریلیون دلار خواهد بود که 6.6 تریلیون دلار آن از بهبود بهره وری و 9.1 تریلیون دلار از مزایای مشتریان و مصرف کنندگان خواهد بود. . بر اساس این گزارش، سهم کشورهای خاورمیانه از این رقم 320 میلیارد دلار یا تنها 2 درصد خواهد بود که نصیب معدود کشورهای منطقه می شود که به سرعت خود را با تغییرات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ناشی از بحران تطبیق می دهند. بحران. پاندمی. عربستان سعودی با 135.2 میلیارد دلار تا سال 2030، معادل 12.4 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور، بخش بزرگی از این رونق اقتصادی خواهد بود. اما امارات متحده عربی بیشترین تأثیر را از این تغییر میپذیرد و 13.6 درصد (96 میلیارد دلار) از تولید ناخالص داخلی آن از مزایای هوش مصنوعی تأمین میشود. مصر با 7.7 درصد از تولید ناخالص داخلی (42.7 میلیارد دلار) در رتبه سوم قرار دارد.
مؤسسه مک کینزی همچنین معتقد است که کشورهای بزرگ خاورمیانه علاقه زیادی به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه هایی که بر وظایف منظم و تکراری متکی هستند، از جمله حمل و نقل و تولید نشان می دهند. بیش از 93 درصد از فرآیند اتوماسیون مبتنی بر استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مانند رباتها به مشاغلی مرتبط است که در حال حاضر توسط کارگران خارجی در کشورهایی مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی انجام میشود. مستثنی کردن کارگران از این مشاغل، 366.6 میلیارد دلار از دستمزدهای قبلی را حذف می کند و بهره وری اقتصادی را افزایش می دهد. این امر نیاز کشورهایی مانند امارات متحده عربی و عربستان سعودی را که به شدت به نیروی کار خارجی نیاز دارند، از بین می برد و می توانند پول خود را صرف سرمایه گذاری در نیروی کار ماهر داخلی و توسعه صنایع دیجیتال پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی کنند.
امارات متحده عربی اولین کشور در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا بود که از استراتژی هوش مصنوعی خود رونمایی کرد. در همان سال امارات متحده عربی وزارت هوش مصنوعی را مطابق با تغییرات ساختاری آن تأسیس کرد. از جمله وظایف این وزارتخانه می توان به تهیه پیش نویس قانون و چارچوب های استفاده از فناوری در موسسات دولتی و فدرال، افزایش آگاهی و آموزش در زمینه هوش مصنوعی، مشاوره با بخش تجاری و صنعتی امارات، هدایت نیروی کار در دوران گذار به هوش مصنوعی اشاره کرد. و جذب استعدادهای برتر هوش مصنوعی به امارات از سراسر جهان.
absnews
عربستان سعودی سرمایه گذاری زیادی در توسعه هوش مصنوعی انجام می دهد
عربستان سعودی اعلام کرده است که در کمتر از یک دهه 20 میلیارد دلار در پروژه های هوش مصنوعی سرمایه گذاری خواهد کرد تا وابستگی اقتصادی خود را به ذخایر نفت کاهش دهد. عبدالله الغامدی، رئیس موسسه داده و هوش مصنوعی گفت: عربستان سعودی تا سال 2030 20 میلیارد دلار در هوش مصنوعی سرمایه گذاری خواهد کرد. ما مشتاقانه منتظر استفاده از هوش مصنوعی به عنوان بخشی از پروژه ای برای جایگزینی اقتصاد از طریق استارت آپ ها و شرکت های نوآور هستیم. ما همچنین هوش مصنوعی را منبع جدیدی برای پسانداز و درآمد اضافی میدانیم.»
امارات متحده عربی قصد دارد با اتخاذ استراتژی ملی هوش مصنوعی، از هوش مصنوعی برای متحول کردن زمینههای حملونقل، سلامت، فضا، انرژیهای تجدیدپذیر، آب، محیط زیست، فناوری، ترافیک و آموزش استفاده کند و نسلی را پرورش دهد که همه اینها هستند. مشتاق. دانش خود را در زمینه هوش مصنوعی تعمیق بخشند. امارات متعهد به ایجاد زیرساختهای هوش مصنوعی و هوشمندتر کردن مناطق شهری و ساخت سیستمهای حمل و نقل هایپرلوپ، نیروهای پلیس روباتیک، ساختمانهای تغییر شکلپذیر برای صرفهجویی در مصرف انرژی، استفاده از خودروهای خودران، تاکسیهای پرنده، راهاندازی آژانس فضایی، استقرار مریخ نورد و اجرای برنامه شتاب دهی آینده دبی با هدف همکاری دولت با بخش خصوصی برای تسریع نوآوری در دستور کار قرار دارد. در حوزه امنیت داخلی نیز پلیس دبی استفاده از سیستم های شناسایی را در دستور کار قرار داده است.
عربستان سعودی همچنین قصد دارد 500 میلیارد دلار برای ساخت شهر هوشمند نئوم سرمایه گذاری کند، جایی که همه چیز مبتنی بر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا است، از سوی دیگر، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، دانشکده امنیت سایبری، هوش مصنوعی و فناوری های پیشرفته در عربستان سعودی گزارش شده است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز