یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

الگوی جهانی عدالت سازمانی در الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی

4- اعتبار سنجی مفاهیم استخراج شده بر اساس تفسیر المیزان.

نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که مدل عدالت سازمانی با رویکرد اسلامی ایرانی مشتمل بر 130 مفهوم است که به 10 دسته عدالت توزیعی، عدالت رویه ای، عدالت اطلاعاتی، عدالت معاملاتی، عدالت فقهی مثبت، عدالت فقهی سلبی و عدالت اخلاقی منفی عدالت اخلاقی مثبت، عدالت باور مثبت و عدالت باور منفی رتبه بندی شد.

9- ارائه مدل مفهومی;

2- استخراج مضامین و پیام های مرتبط از تفسیر قرآن.

استخراج در 8 بعد;

1- بررسی و تدبر در قرآن و شناسایی آیات مرتبط با موضوع تحقیق.

10- اعتبار سنجی مدل و فرآیند اجرا بر اساس نظرات کارشناسان سمینار

5- توضیح نهایی مفاهیم (شاخص های) شناسایی شده.

6- کدگذاری مفاهیم استخراج شده (پیام ها).

3- استفاده از 2 کدگذار برای اعتبارسنجی مضامین و پیام های استخراج شده.

یک استاد دانشگاه گفت: با توجه به بافت فرهنگی اجتماعی سازمان ها در کشور، الگوی کلی عدالت سازمانی در چارچوب الگوی پیشرفت اسلامی ایران طراحی شد.

7- استخراج مقوله ها;

به گزارش ای بی اس نیوز، محمود جعفرپور به تشریح عدالت سازمانی در سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پرداخت و نوشت: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به تعبیر رهبر معظم انقلاب، سند بالادستی برای همه برنامه اسناد خواهد بود. و چشم انداز کشور

11- پیاده سازی و پیاده سازی مدل در سازمان مورد مطالعه.

این مدل مؤلفه های مختلفی دارد که عدالت به عنوان روح سند در تمام اجزای آن متجلی می شود. عدالت در سازمان نیز نقش مهمی در پویایی روابط سازمانی از جمله روابط رهبر و زیردستان، رفتار شهروندی و غیره دارد. بر این اساس و با در نظر گرفتن بستر اجتماعی-فرهنگی سازمان ها در کشور، الگوی جامع عدالت سازمانی در چارچوب الگوی پیشرفت اسلامی ایران طراحی شد. در این فرآیند، با توجه به نیاز به استنباط از منبع اصلی دینی اجتهاد، یعنی قرآن کریم، از راهبرد تحلیل محتوا مبتنی بر مبانی و ارزش‌های اسلامی استفاده شد. 11 مرحله طراحی مدل مذکور عبارتند از:

سپس شاخص های استخراج شده از نظرسنجی مورد آزمون قرار گرفتند. امید است با استفاده از این شاخص ها و نتایج و با اجرای سند الگوی توسعه اسلامی ایرانی، وضعیت کشور از نظر عدالت در همه ابعاد به ویژه عدالت سازمانی و جامعه اسلامی بهبود یابد. ایران در بخش افق سند الگو به وضعیت مطلوب دست یابد.

انتهای پیام

همچنین دو دسته عدالت اخلاقی سلبی و عدالت اخلاقی مثبت در بعد عدالت اخلاقی، دو دسته عدالت فقهی سلبی و عدالت فقهی اثباتی در بعد عدالت فقهی و دو دسته عدالت اعتقادی منفی و ایجابی قرار گرفتند. باور عدالت در بعد عدالت اعتقادی قرار گرفته است.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …