پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

اقدامات دولت سیزدهم برای استفاده از ظرفیت مالی در ارائه خدمات

اخرافیه نماینده آستانه در مجلس برخی از اقدامات دولت سیزدهم برای استفاده بهینه از ظرفیت های مالی برای خدمت به مردم را تشریح کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، مالیات به عنوان یکی از باثبات ترین منابع درآمدی دولت ها می تواند کمک شایانی به اداره کشور و پیشرفت کسب و کار در بخش های عمرانی و عمرانی کند. از طرفی مالیات ابزاری در دست دولت است که می تواند از آن برای مقاصد مختلف استفاده کند. به عنوان مثال، دولت می تواند صنایع را به سمت توسعه زنجیره ارزش محصول با استفاده از ابزارهای مالی سوق دهد.

همچنین وضع مالیات بر فعالیت های سوداگرانه نیز می تواند برای مقابله با اقدامات مخرب در کشور در دستور کار قرار گیرد. با توجه به آنچه در بالا گفته شد، مالیات از اهمیت بالایی برخوردار است و استفاده صحیح از آن می تواند به اداره بهتر کشور کمک زیادی کند.

دولت سیزدهم برای استفاده از این ظرفیت گام برداشت. در چند سال گذشته، دولت حمدال و پارلمان برای کلاهبرداری از همه مردم کشور با هم همکاری کرده اند. اکنون شاهد افزایش درآمد مالیاتی دولت هستیم. این درآمدها در زمینه های مختلف از جمله بهداشت، آموزش، حمل و نقل و … استفاده می شد. این تصور غلط در بین مردم وجود دارد که پیش بینی می شود پایه مالیاتی کشور افزایش یابد و پول بیشتری از مودیان دریافت شود. اما واقعیت این است که افزایش درآمدهای مالیاتی کشور در سال های اخیر به لطف مبارزه با فرار مالیاتی و تعریف پایه های مالیاتی جدید امکان پذیر شد.

نظرات ابراهیم نجفی اسپیلی نماینده آستانه اشرفیه در شورای اسلامی در خصوص استفاده از درآمدهای مالیاتی را در قسمت های مختلف می خوانید.

تخصیص 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها

نجفی در خصوص اختصاص 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها به منظور افزایش و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به مردم به ای بی اس نیوز گفت: سال گذشته مالیات بر ارزش افزوده را بین 9 تا 10 درصد افزایش دادیم. 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها اختصاص یافت تا در راستای توسعه متوازن شهرها هزینه شود.

عضو مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شهرداری های کوچک درآمد خاصی ندارند و نمی توانند هزینه های خود را تامین کنند و به مردم خدمات ارائه دهند. به همین دلیل است که شاید تخصیص 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به آنها مفید باشد.

نجفی گفت: گاهی شهرداری ها در پرداخت حقوق کارکنان خود با مشکل مواجه می شوند. منبع درآمد آنها 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده است. یکی از مهمترین کاربردهای مالیات بر ارزش افزوده استفاده از آن برای ارائه خدمات به مردم است.

وی ادامه داد: امکان توسعه راه های درون شهری، بزرگراه های درون شهری و همچنین تامین امکانات حمل و نقل عمومی از قبیل اتوبوس، بی آر تی، مترو، قطار و … برای شهرداری ها از محل سهم 4 درصدی مالیات بر ارزش افزوده است. .

ما مالیات را افزایش نمی دهیم، جلوی فرار مالیاتی را می گیریم

نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید مشخص شود که قصد افزایش مالیات را نداریم. بلکه مالیات استانی کلاهبرداری به نسبت درآمد مودیان در دستور کار همه است. در سال های اخیر، هدف جلوگیری از فرار مالیاتی و افزایش درآمدهای مالیاتی برای خدمت به اقتصاد ملی بوده است.

وی ادامه داد: تا جایی که بتوانیم درآمدهای مالیاتی را از منابع مناسب افزایش دهیم، نیاز به استقراض از بانک مرکزی کاهش می یابد و می توانیم مواردی مانند تورم و رشد نقدینگی را کنترل کنیم و در سیزدهم به این سمت حرکت کرده ایم. دولت. بخش قابل توجهی از اقدامات در حوزه عمران شهری و توسعه زیرساخت های سلامت در کشور با حمایت شهرداری و سهم سلامت از مالیات انجام شد و درآمدهای مالیاتی موتور توسعه کشور شد.

معیشت و حمایت پزشکی از طریق منابع مالیاتی

نجفی در خصوص درمان رایگان کودکان زیر 7 سال در دولت سیزدهم، افتتاح بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور در مشهد و افتتاح بیمارستان کودکان بندرعباس با حمایت از درآمدهای مالیاتی گفت. : به طور کلی درآمدهای مالیاتی در حوزه های مختلف اعم از بهداشت و درمان مصرف می شود بخش زیادی از درآمدهای حاصل از ماده 14 قانون هدفمندی یارانه ها که قبلاً در قانون بودجه سال 1402 داشتیم و امسال کمی تغییر کرده است. ، به حوزه کشاورزی و تامین دارو از طریق واردات اختصاص دارد. بخش عمده ای از هزینه های مورد نیاز در حوزه یارانه نقدی، یارانه گندم و یارانه دارو از محل درآمد مالیاتی کشور تامین می شود.

وی افزود: افزایش درآمد مالیاتی کشور به درستی در سال های اخیر در دستور کار قرار گرفته است. زیرا وابستگی به درآمد نفتی برای بودجه بندی باید کاهش یابد. این امر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است. اتکای بیش از حد به درآمدهای نفتی مشکلاتی را برای کشور ایجاد می کند. برای اجتناب از آنها، باید به سمت دریافت مالیات های تقلبی از همه و به سمت دسترسی به منابع درآمد پایدار حرکت کنیم.

نماینده آستانه اشرفیه در شورای اسلامی گفت: با اقدامات انجام شده توانستیم در سال 1402 میزان درآمد مالیاتی را به 800 هزار میلیارد تومان برسانیم که بر اساس قانون مالی سال 1403 این درآمدها در بخش مصرف می شود. زیرساخت ها و کمک به دولت برای اداره کشور.

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *