کاشی ایران به کدام کشورها صادر می شود؟
رئیس انجمن صنفی سرامیک و کاشی تزئینی ایران گفت: از آنجایی که منابع اولیه مواد اولیه در کشور فراوان است، این محصول به عنوان یک کالا می تواند در بازارهای صادراتی به ویژه عراق، آسیای میانه و کشورهای عربی ارزشمند باشد. کشورها.
به گزارش ای بی اس نیوز، اصغر آهنی ها در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کاشی و سرامیک اظهار کرد: ظرفیت تولید 700 میلیون متر مربع در صنعت کاشی و سرامیک وجود دارد که بیش از 200 میلیون مترمربع آن صادر و حدود 200 تا 300 میلیون مترمربع آن صادر می شود. متر صادر می شود. متر مربوط به مصرف داخلی است.
وی با بیان اینکه در صنعت کاشی و سرامیک ایتالیا رتبه اول و پس از آن چین است، گفت: در حال حاضر گروه های دانش بنیان ماشین آلات مورد نیاز این صنعت را تولید می کنند و در این زمینه نیازی به محصولات دیگر کشورها نیست. یا ایتالیا و اگر در این راستا حرکت کنیم، می توانیم ارزش افزوده قوی ایجاد کنیم.
به گفته رئیس انجمن سرامیک و کاشی های تزیینی ایران، واردات در این زمینه معنا ندارد و در حوزه صادرات یکی از مهمترین چالش ها بازگشت ارز حاصل از صادرات، تامین نقدینگی و عدم ثبت است. خویشاوندان سببی. . همچنین یکی از چالش های مهم بخش تولید و صادرات کمبود حامل های انرژی است و قطعی برق در تابستان و گاز در زمستان مشکلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
سید احمد میرزایی، مجری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کاشی و سرامیک گفت: این نمایشگاه در فضایی به مساحت بیش از 13 هزار متر مربع فضای قابل استفاده در هشت سالن از برندهای برتر ایران در زمینه کاشی و سرامیک برگزار می شود. وی گفت: نمایشگاه ها ویترین اقتصادی هر کشوری است و اگر در این حوزه به درستی انجام شود می تواند نقش موثری در توسعه صادرات و رونق اقتصادی داشته باشد.
وی با بیان اینکه در سال های 1392 و 1395 اولین نمایشگاه توانمندی های صادراتی این صنعت در استان یزد برگزار شد و یزد به عنوان قطب صادرات کاشی ایران انتخاب شد، گفت: می توان گفت در حال حاضر استان یزد 60 درصد کاشی را تولید می کند. کاشی های ایرانی. بازدیدکنندگانی از ایتالیا، اسپانیا، چین، هند، عراق، افغانستان، تاجیکستان، قزاقستان، روسیه، پاکستان، کشورهای عربی، عمان و قطر نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
میرزایی با بیان اینکه در حال حاضر عمده صادرات کاشی و سرامیک ایران به کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان انجام می شود، گفت: با توجه به اینکه قیمت تمام شده بالا و تامین پایدار بردارهای انرژی یکی از مشکلات صادرات کاشی به اروپا است. آسیا. یک رسانه خوشحال کننده وجود دارد: برای توسعه سهم بازار در این کشورها، ایجاد نمایشگاه های تخصصی و حضور تجار خارجی می تواند موثر و کارآمد باشد.
عزت الله اکبری تالارپشتی – رئیس کمیسیون صنایع و معادن شورای اسلامی – نیز در این مراسم گفت: نباید تنها در نفت به دنبال ارز باشیم، بلکه باید از پتانسیل و ظرفیت سایر صنایع برای تامین ارز استفاده کنیم. در زمینه صنعت کاشی و سرامیک، تولیدکنندگان شایسته ای در کشور وجود دارند که با رقبای خارجی رقابت می کنند و موانعی در حوزه صادرات وجود دارد که باید برطرف شود.
وی با بیان اینکه در حوزه تولید رشد داشته ایم اما در عین حال در حوزه برق، گاز و به طور کلی انرژی رشد متعادلی نداشته ایم، تصریح کرد: مشکل دیگر در حوزه صادرات بحث ارز است. انتقال و سازماندهی سازوکار واگذاری وظیفه دولت است.
انتهای پیام