افزایش 41 درصدی نتیجه تلفیقی هلدینگ خلیج فارس

سوال: توانمندی ها، موفقیت ها و دستاوردهای مختلف صنعت پتروشیمی، همانطور که در مقدمه اشاره کردیم، یکی از صنایعی است که سهم عمده ای از بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده و به عنوان یکی از سودآورترین و توسعه یافته ترین صنایع در جهان محسوب می شود. کشور. در چهل و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی مروری کنیم که صنعت پتروشیمی از ابتدا تاکنون چه مسیری را طی کرده و اکنون به کجا می رود؟
آقای عبدالعلی علی عسگریاوایل انقلاب پروژه بزرگ پتروشیمی بندر امام را داشتیم و در واقع در مقایسه با ملت و کشور ایران ناچیز بود، ملتی که تقریباً پنج تا شش میلیون بشکه نفت صادر کرده و دارد. بزرگترین مخازن گاز و نفت جهان بالاخره مردان کشور از همان ابتدا پس از جنگ تحمیلی شروع به راه اندازی پتروشیمی در کشور کردند. در هر صورت ما گذشته پر افتخاری داریم. بزرگان تلاش کردند و کار کردند و دو قطب عظیم و بزرگ ماهشهر و ماهشهر که در واقع شروع شده بود و حدود 22 پروژه بزرگ در آنجا وجود دارد و عسلویه در واقع بعد از انقلاب چیزی آنجا پایین نبود، عسلویه هم تاسیس شد. و حدود 22 پروژه بزرگ در عسلویه وجود دارد و ما نیز در حال رشد هستیم، بنابراین در این دوران گام اول انقلاب، گام اول انقلاب، در بالادستی پتروشیمی ها تلاش کرده ایم و به هر حال بسیار عالی بوده ایم. دستاوردهایی که قابل تشکر و قدردانی برای کسانی است که در این زمینه و اکثر پروژه های پلی اتیلن، پلی پروپیلن و پلی اتیلن حضور داشتند. جریان های بالا و پایین V 30 تولید شده است و اینها مبنای حرکت های آتی در کشور است.
سوال: شما آنچه را که در صنایع بالادستی اتفاق افتاد به عنوان یک دستاورد یاد کردید، قطعا در صنعت پتروشیمی، در صنعت پتروشیمی خلیج فارس، برنامه ریزی و عملکرد شما با هدف این است که صنایع پایین دستی قدرت و توجه خاص خود را پیدا کنند و جایگاه خاص خود را پیدا کنند. . در مورد پتروشیمی خلیج فارس، مخاطب و شرکت شما چه کسانی هستند؟
آقای علی عسگری: به هر حال هلدینگ خلیج فارس ابتکاری عملی است که به موجب آن بسیاری از کارخانه ها و مجتمع های دولتی بر اساس اصل 44 قانون اساسی خصوصی می شوند و امروزه هلدینگ خلیج فارس یک شرکت خصوصی محسوب می شود و صاحب سرمایه آن ملت ایران هستند. و میلیون ها مالک سهام هلدینگ خلیج فارس یک شرکت بسیار خاص است، هرچند سرمایه عظیمی در اختیار این شرکت قرار دارد، اما این سرمایه نه به سرمایه داران بزرگ که متعلق به توده مردم است. توده مردم هستند و حدود 40 میلیون نفر از مردم ایران از این جامعه بهره می برند، بنابراین مخاطب ما مردم ایران هستند و به هر حال از طریق سهام یا مستمری این مشارکت به مردم می رسد.
سوال: یکی از دغدغه های شما و همکارانتان در پتروشیمی خلیج فارس حفظ ارزش سهامداران است که در مورد آن مردم و عموم مردم صحبت کرده اید و نه تنها برای حفظ این ارزش بلکه برای افزایش آن بسیار تلاش می کنید. و همچنین افزایش این ارزش بازار سهام چه کردید و این عدد به چه عددی رسید؟
آقای علی عسگری: در واقع موتور حفظ ارزش، بهرهوری و بهرهوری بسیار هوشمندانه همه کارخانههای ما است، اگر اینها خوب عمل نکنند، سودی نخواهند داشت، در بورس و جاهای دیگر حفظ نمیشود. و هزاران کارخانه و کارگاه در کشور از تولیدات هلدینگ خلیج فارس تامین می شود، تقریبا تمامی محصولات نساجی کشور، تمامی محصولات بسته بندی و بطری کشور از هلدینگ خلیج فارس بوده و به وفور وجود دارد. زنجیره محصول، و این یکی از خدمات بزرگ است که شاید بیش از 50 تریلیون تا کنون در سال جاری، کالاها، کالاهای بالادستی را به بقیه کارخانه ها فروخته ایم تا آنها بتوانند فعالیت کنند، بنابراین بحث بسیار مهم بهره وری و فراوانی است. تولید. همچنین به هر حال ما صادرات زیادی داریم یعنی در بورس کالای ایران فعالیت زیادی داریم. اینها سودآور و سودآور است و صادرات هم زیاد است، در سال گذشته و دوره قبل حدود 5 میلیارد دلار صادرات داشتیم و در عرض چند ماه علیرغم تحریم ها و بدی های دشمنان و آسیب هایی که وارد کردند. ، اما طبق آمار مجموعه صادرات هلدینگ من خلیج فارس را داشتم، موفق باشید از مرز 6 میلیارد عبور کردیم، یعنی 6 میلیارد دلار صادرات داشته ایم، همه اینها برای سود و تحرک است و این سودها به دست مردم می رسد و خوب است پاسخ فنی و علمی تری به شما بدهیم. این مجمع در واقع گزارشی که داده شد این بود که نسبت به دوره قبل سال قبل حدود هشت و نیم درصد افزایش تناژ داشتیم یعنی حدود 20 و نیم میلیون تن از عملیات تولید شده در 22 و نیم میلیون تن یا حدود یک و نیم میلیون تن. یک میلیون تن افزایش تناژ تولید داشتیم که رشد قابل توجهی است و حتی موتور محرکه سود و بهره وری عملیات است. میلیارد افزایش یافت که در هر صورت 44 درصد افزایش چشمگیر سود دارد، همان سودی است که به بازار سرمایه می رود و اثر خود را می گذارد، بنابراین سود تلفیقی هلدینگ خلیج فارس که در واقع 31 خرداد بوده است. سال 1400 حدود 67 هزار میلیارد تومان بود در 31 خرداد 1401 سود خالص به 95 هزار میلیارد تومان افزایش می یابد که نسبت به سال قبل حدود 27 هزار میلیارد تومان افزایش سود و حدود 41 درصد افزایش سود دارد که بر سرمایه تأثیر می گذارد. بازار و در هر صورت اینطور نیست که اگر بخواهیم از بازار سرمایه و بورس حمایت کنیم، عملاً بتوانیم سود کمی داشته باشیم و در نظر داشته باشیم که عملاً از رشد بازار سود ببریم.
سود تلفیقی هلدینگ خلیج فارس با 41 درصد افزایش از 67 هزار میلیارد تومان در سال 1400 به 95 هزار میلیارد تومان در سال 1401 رسید.
گزارش خبرگزاری رادیومدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با شرکت در برنامه گفتگوی ویژه خبری در خصوص دستاوردها و تحولات مهم این صنعت به سوالات پاسخ داد.