چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

افزایش مصرف در خوزستان نسبت به سال گذشته


ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: اولویت اول تامین برق جمعیت استان است و در حال حاضر صادرات برق به صفر رسیده است زیرا ایده و سیاست کلی وزارت نیرو این است که مصرف داخلی در اولویت باشد. .

محمود دشت بزرگ در نشست خبری امروز (16 تیرماه) در اهواز، گفت: شرکت برق منطقه ای بیش از 100 پروژه در استان در دست اجرا دارد که بسته به منابع این پروژه ها برای تسهیل شرایط بهره برداری در استان اجرا می شود. این طرح ها پس از اجرا منجر به تقویت شبکه برق می شود و با توجه به رضایت مشترکین اجرا می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: در سال 1401 پیک 8806 مگاواتی ثبت شد که در مقایسه با 9958 مگاوات که نیاز مصرفی بود به دست آمد و تفاوت آن به دلیل برنامه های مدیریت مصرف بود که با همکاری اجرا شده است. از مشترکین

پیش بینی رشد حداکثر 2 درصدی برای سال جاری

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با بیان اینکه برای سال 1402 پیک رشد 2 درصدی را پیش بینی کرده بودیم، گفت: پیش بینی می کنیم در سال جاری به حداکثر 8 هزار و 974 مگاوات برسد که در مقایسه با نیاز مصرف برنامه ریزی شده 10 هزار و 287 مگاوات است. بحث های مدیریتی باید پاداش داده شود.

دشت بوگور گفت: در سال 1401 حدود 83 روز دمای بالای 46 درجه سانتیگراد داشتیم که شرایط خاصی را برای استفاده از تجهیزات ایجاد می کند. این شرایط وضعیت شکست را افزایش داده و به نوعی عملیات را مخاطره آمیز می کند.

وی ادامه داد: امسال پیک ثبت شده تاکنون 8 هزار و 560 مگاوات بوده که در 3 خرداد ماه اتفاق افتاده است و 97 درصد پیک هشت هزار و 806 مگاواتی است که در مرداد ماه سال گذشته رخ داده است. این موضوع نشان می دهد که اعداد و ارقام بسیار زودتر از گذشته اتفاق می افتد و باید شرایط را مدیریت کرد و هزینه ها را بر اساس مدل های معرفی شده از سوی وزارت نیرو مدیریت کرد تا بتوانیم از پیک امسال عبور کنیم.

پیش بینی روند صعودی مصرف تیر و مرداد

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: علیرغم اینکه دما در سال جاری معتدل‌تر است، میزان مصرف بار نسبت به سال گذشته که دما گرم‌تر بود، افزایش یافته است و با توجه به این مشکل، باید میزان مصرف را رعایت کنیم. الگوی شهروندان

دشت بوغور گفت: برای تیر و مرداد امسال افزایش مصرف را پیش بینی می کنیم و باید در این دو ماه وضعیت را مدیریت کرد تا با قطعی برق و مشکلاتی مواجه نشویم که نسبت به سال گذشته حدود 3 درصد افزایش داشته است اما پیک نسبت به سال گذشته 5.5 درصد افزایش داشته است.

وضعیت نیروگاه ها در خوزستان چگونه است؟

وی افزود: بر اساس آمار 1401 حدود 83 درصد از مصرف برق خوزستان برای مصارف خانگی بوده است و امسال نیز تقریباً وضعیت به همین منوال است و تلاش می کنیم این بخش با خرابی ها مقابله نکند. در این زمینه ۸۶ درصد بار خانگی مربوط به بار سرمایشی است و اگر مشترکین با روشن کردن وسایل سرمایشی الگوی مصرف را رعایت کنند، می توانند نقش بسیار خوبی در مدیریت مصرف داشته باشند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با اشاره به وضعیت نیروگاه های استان گفت: نیروگاه های برق آبی، حرارتی، نیروگاه های مستقر در بخش صنعتی و همچنین نیروگاه های کوچک تامین کننده برق استان هستند.

دشت بوغور ادامه داد: انتظار داریم نیروگاه های برق آبی امسال بیش از 5100 مگاوات برق را وارد شبکه برق کنند. همچنین پیش بینی می شود امسال 4200 مگاوات نیروگاه حرارتی، 700 مگاوات نیروگاه صنعتی و 90 مگاوات نیروگاه کوچک مشابه وارد شبکه برق شود.

20 تفاهم نامه با تولیدکنندگان مرتبط با کنترل مصرف

وی با اشاره به همکاری با صنایع استان گفت: 20 تفاهم نامه با صنایع استان منعقد شده است تا با کاهش هزینه ها و اصلاح زمان مصرف آنها در ساعات و ماه های غیر پیک به بخش داخلی کمک شود تا خاموشی ها کاهش یابد. . برای صنایع مشوق هایی در نظر گرفته شده که به موقع به صنایع پرداخت می شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با اشاره به اجرای طرح‌های مدیریت مصرف گفت: از 25 خرداد ماه با تغییر ساعت کار، 34 درصد کاهش مصرف در ساعت 14 و افت 48 درصدی را شاهد بودیم. مصرف در ساعت 3 بعد از ظهر که ساعات پس از تعطیلی دفتر است.

صدور پروانه ساخت بیش از 10 هزار مگاوات نیروگاه در خوزستان

دشت بوگور ادامه داد: سرمایه گذاری های بزرگی برای آمادگی برای قله انجام شده است. با این شرایط از مهرماه سال گذشته 16 پروژه توسعه پست و 10 پروژه خط به ارزش 54.434 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

وی افزود: پیش بینی می شد 42 پروژه اوج را طی کنند که از این تعداد 26 طرح بر اساس منابع اجرایی شده و مابقی طرح ها نیز اجرا می شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: مجوز ساخت بیش از 10 هزار مگاوات نیروگاه اولویت دار در خوزستان صادر شد. باید وابستگی به نیروگاه های برق آبی استان را کاهش دهیم و توسعه نیروگاه های سیکل ترکیبی و خورشیدی می تواند این مشکل را حل کند.

صادرات برق به صفر رسید

دشت بوغور گفت: برق صنایع به هیچ عنوان در تابستان قطع نمی شود، اما بر اساس توافقات صورت گرفته، تغییرات و الگوهای متفاوتی پیشنهاد می شود تا مصرف به ساعات و ماه های کم پیک منتقل شود، اما از نظر میزان کل انرژی مصرفی. در طول سال، این مقدار تغییر نخواهد کرد.

وی با اشاره به بحث صادرات برق افزود: اولویت اول تامین برق جمعیت استان است و در حال حاضر صادرات برق به صفر رسیده است زیرا ایده کلی و سیاست وزارت نیرو این است که مصرف داخلی باشد. اولویت دو خط صادراتی از خوزستان به عراق داریم اما در حال حاضر برق به عراق صادر نمی شود.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *