افزایش ماندگاری خاصیت ضد باکتریایی منسوجات با پوست مرکبات

به گزارش ای بی اس نیوز، پارچه های اسپان باند یا نبافته کاربردهای زیادی از جمله ساخت تجهیزات پزشکی و آرایشی دارند و در صورت استفاده از این پارچه ها در حوزه پزشکی باید خاصیت ضد باکتریایی در آنها ایجاد شود که در نتیجه سطح پارچه روکش می شود. با مواد آنتی باکتریال
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی رئیس جمهور، بختیاری افزود: این راهکار باعث افزایش طول عمر خواص نانومواد در بافت می شود. آزمایش های انجام شده خواص نانومواد موجود در این پارچه ها را به مدت دو سال تایید کرده است. البته ما مدعی هستیم که بیش از دو سال ماندگاری داریم اما مجوز برای مدت دو سال صادر شده است. ما همچنین نانوذرات مورد استفاده در این فناوری را تولید می کنیم و نیازی به واردات نداریم. به همین دلیل قیمت تمام شده نانوذرات به نصف مقدار وارداتی کاهش یافته است.
انتهای پیام
به همین منظور یکی از شرکت های فناوری به جای استفاده از مواد شیمیایی ضد باکتری، مواد ضد باکتریایی را به روشی سازگار با محیط زیست با استفاده از پوست مرکبات تولید کرد.
برخی از مواد مورد استفاده در این شرکت قبلا از خارج از کشور وارد می شد و اکنون شرکت در این بخش به خودکفایی رسیده است.
امیرحسین بختیاری، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه تولید نانوذراتی را آغاز کرده ایم که علاوه بر سازگاری با محیط زیست، حساسیت، سمیت و تحریک را به حداقل برساند و خاطرنشان کرد: وقتی محصولی تولید می شود، تبدیل به محصول نانو می شود. ، سازنده باید سطح بیرونی محصول را با مواد نانو آغشته کند که پس از مدت زمان مشخصی به دلیل تماس با محیط اطراف از سطح جدا می شود. کاری که ما انجام داده ایم این است که نانومواد را وارد پارچه کرده ایم، در واقع دیگر مشکل ناپدید شدن نانومواد را نداریم.
گروهی از محققین یکی از شرکت های فناور با استفاده از روش سبز مواد ضدباکتری تولید کردند تا خاصیت ضد باکتریایی در منسوجات ایجاد کنند و برای ایجاد این خاصیت در پارچه، به جای آغشته کردن سطح پارچه به نانومواد، نانومواد به آن اضافه شده است. زنجیر. پود پارچه معرفی شد و به این ترتیب مشکل از بین رفتن خواص نانو منسوجات در طول زمان و در اثر تماس با سطوح را حل کردند.