افزایش تولید میوه تا 30 درصد
13:43 – 22 اوت 1403
اکبر یاوری در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مساعد تولید میوه و تره بار صیفی جات نسبت به سال قبل 30 درصد افزایش یافت.
به گفته وی، با وجود تغییرات اقلیمی و دمایی، عرضه میوه و تره بار نسبت به هفته گذشته 30 درصد افزایش یافت که در نهایت منجر به عدم خرید برخی از میوه ها، تره بار و تره بار در میدان شد. هر روز
یاوری قیمت فعلی هر کیلو انجیر سیاه را 20 تا 28 هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت فعلی هر کیلو آلو سیاه 20 تا 30 هزار تومان، انجیر زرد 30 تا 40 هزار تومان و زردآلو 50 تا 70 است. هزار تومان تومان، هلو 15 تا 35 هزار تومان، شلیل شبرنگ 30 تا 50 هزار تومان، گلابی 60 تا 120 هزار تومان و انگور عسگری 30 تا 45 هزار تومان.
رئیس اتحادیه بارفروشان قیمت فعلی هندوانه را 8 تا 12 هزار تومان، هندوانه 14 تا 15 هزار تومان و طالبی را 8 تا 15 هزار تومان اعلام کرد و گفت: همه میوه ها و اقلام تابستانی و عجیب و غریب بستگی به این دارد. فاکتور رسمی و سود حداکثر تا 35 درصد باید در خرده فروشی ارائه شود.
خبرنگار: آزاده محبی