افزایش بهره وری از طریق تولید دانش بنیان و ایجاد اشتغال امکان پذیر است

انتهای پیام
رئیس هیئت مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران با تاکید بر لزوم توجه به افزایش بهره وری از طریق نگهداری و تعمیر تجهیزات صنعتی گفت: بسیاری از صنایع به دلیل خرابی تجهیزات و یا عدم تامین برق و گاز توسط واحدهای پشتیبان ، و یا عدم دسترسی به قطعات یدکی، دچار خرابی طولانی مدت می شوند که باعث کاهش بهره وری می شود.
وی با بیان اینکه نگهداری صحیح علمی و برنامه ریزی شده با روش های نوین تاثیر مستقیمی بر بهره وری، هزینه های مستقیم تولید، قابلیت اطمینان و سودآوری دارد، گفت: واژه نگهداری به کلیه اقدامات فنی، اداری- اجرایی و مدیریت چرخه عمر اطلاق می شود. «تجهیزات و داراییها» به این اشاره دارد که چگونه داراییها، در عین حال سالم، میتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند و «مدیریت دارایی» به کلیه اقدامات هماهنگ و یکپارچه برای مدیریت هزینه، ریسک و عملکرد در کل «چرخه عمر داراییها و تجهیزات» اشاره دارد. در واقع “مدیریت دارایی” توسعه علم تعمیر و نگهداری در کل چرخه عمر تجهیزات به ویژه در توسعه سیاست و حاکمیت است.
به نقل از انجمن نگهداری و تعمیرات ایران، وی ادامه داد: رشد اقتصادی، در کیفیت رشد بهره وری، در تجهیزاتی که باید با عمر بیشتر و بازدهی بهتر، با OEE بالاتر و با خلاقیت و نوآوری، درآمد و سود کار کنیم، تجسم یافته است. و چنین رشدی رشد کیفی محسوب می شود. اما متأسفانه شاهد هستیم که بسیاری از صنایع به دلیل خرابی تجهیزات یا عدم تامین برق و گاز توسط واحدهای اورژانس یا عدم دسترسی به قطعات یدکی با تعطیلی طولانی مدت یا کار با راندمان کمتر مواجه هستند که باعث کاهش بهره وری می شود.
رمضانی گفت: هدف «نوآوری مولد در نگهداری» ایجاد رشد با بهینهسازی فرآیندهای چرخه عمر تجهیزات و به کارگیری فناوری و نوآوری در نگهداری صحیح داراییها برای دستیابی به خروجی بالاتر است که میتوان آن را افزایش بهرهوری با دانش دانست. -تولید بر پایه و ایجاد اشتغال
وی با تاکید بر اینکه در بسیاری از صنایع دیگر نمی توان تجهیزات جدید خریداری کرد و لازم است از تجهیزات موجود برای رشد اقتصادی به بهترین شکل استفاده و نگهداری شود، گفت: باید بهره وری تجهیزات و دارایی ها را افزایش دهیم و این هدف، نقش را اجرایی کنیم. تعالی در نگهداری دارایی ها به عنوان محرک بهره وری و حفاظت از سرمایه های کشور شناخته می شود.
به گزارش ای بی اس نیوزدکتر سعید رمضانی با اشاره به برگزاری پنجمین دوره جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت دارایی در اولین روز آبان ماه در پژوهشگاه صنعت نفت تهران گفت: برپایی «جایزه تعالی مدیریت نگهداری و دارایی» یک جایزه است. مسیر و مسیری برای بهبود بهره وری از دیدگاه نگهداری و تعمیرات یک دارایی فیزیکی است و برگزاری دوره ای این جایزه به شرکت ها و سازمان ها کمک می کند تا در مسیر تعالی درگیر شوند و به طور مداوم زمینه های قابل بهبود را شناسایی کنند و با مقایسه خود با بهترین ها، قدم به سوی تعالی