اخبار ورزشی امروز

انتقاد توفیق از فدراسیون: به مربیان ایرانی توهین نکنید



کد خبر: 1938888
31 مه 1402 ساعت 2:00 بعد از ظهر
336 بازدید

0نقطه نظر

دبیر سابق فدراسیون بسکتبال ایران گفت: به نظر من اخراج ارمغانی فنی نبود و نباید به مربیان ایرانی توهین کرد.

انتقاد توفیق از فدراسیون: به مربیان ایرانی توهین نکنید

به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی”، علی توفیق در گفت وگو با ایسنا، درباره برکناری سعید ارمغانی و انتخاب “هاکان دمیر” به عنوان سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران در جام جهانی 2023 اظهار کرد: وی گفت: ابتدا باید دید برنامه، پروژه و هدف فدراسیون در این زمینه چیست، انتخاب ها و تغییراتی صورت گرفته است. بسکتبال ترکیه قطعا یکی از بهترین تیم های اروپاست و یکی از بهترین تیم های جهان و اروپا به حساب می آید، کسانی که هدایت این تیم ها را بر عهده داشته اند قطعا مربیانی هستند که قدرت هدایت تیم ملی و باشگاه های مختلف را دارند. با این حال، باید دید هدف چه بوده است؟

وی ادامه داد: مثلا از فدراسیون باید پرسید که چه برنامه ای داشتند که سرمربی و مربی ترکیه را انتخاب کردند. من اطلاعات دقیقی ندارم چون در مسابقات لیگ شرکت کردم اما به نظر من هدف فدراسیون از این نوع تغییرات چیزی جز سوالات فنی است که باید از رئیس فدراسیون درباره هدف این تغییر بشنوید. چون رئیس فدراسیون خود را از نسل طلایی می داند و بسکتبال بلد است، بهتر است به این سوالات دقیقا پاسخ داده شود.

تلاش مربیان ایرانی نادیده گرفته شد. نباید فراموش کرد که با همه فراز و نشیب ها این تیم با هدایت ارمغانی در بین 32 تیم حاضر در جام جهانی قرار دارد.

توفیق با گلایه از بی توجهی به زحمات مربیان ایرانی گفت: آقایان سعید ارمغانی، مصطفی هاشمی، مهران شاهین تاب و مهران حاتمی مربیانی بودند که شانس هدایت تیم ملی را داشتند و قبل از آن عزیزان، مربیان ایرانی دیگری بودند که داشتند. این افتخار را داشتند فکر می کنم خیلی از زحمات مربیان ایرانی نادیده گرفته شده است. نباید فراموش کرد که با همه فراز و نشیب ها این تیم با هدایت ارمغانی در بین 32 تیم حاضر در جام جهانی قرار دارد.

وی ادامه داد: شاید خیلی ها بگویند که ناکامی استرالیا باعث شد ایران به جام جهانی راه پیدا کند اما نباید فراموش کرد که در جام جهانی قبلی یک تیم استرالیایی بسیار ضعیف به تهران آمد و پیروزی ما مقابل این تیم بسیار ضعیف باعث شد ترویج. این تیم با کادری کاملا ایرانی توانست جواز حضور در المپیک را کسب کند. من شخصا به قدرت، هوش و مدیریت مربیان عزیز ایرانی اعتقاد زیادی دارم. فکر می کنم این تغییرات جنبه های دیگری داشت و فنی نبود.

کارشناس بسکتبال ایران در پاسخ به این سوال که اگر این تغییر را فنی بدانیم، آیا ‘هاکان دمیر’ را گزینه مناسبی می داند یا خیر؟ وی بیان کرد: اگر در مورد مسائل فنی صحبت می کنند توهین به مربیان ایرانی است چرا که نسبت به مربیان کشورهای دیگر نقطه ضعفی ندارند.

توفیق افزود: مربیان ایرانی به دلیل نبود سخت افزار مناسب، نرم افزارهای لازم و محدودیت های فراوانی که همه می دانیم سعی و تلاش خود را کرده اند تا بر مشکلات فائق آیند.

به نظر من اگر در مورد سطح فنی پایین مربیان ایرانی بحث شود، توهین به مربیان ایرانی است.

وی ادامه داد: مربی در یک باشگاه ایرانی امکانات مربی در باشگاه های ترکیه و سایر کشورهای اروپایی را ندارد. از اتاق تمرین گرفته تا مشکلات مالی بازیکنان، حقوق و… که مربیان ما با آن دست و پنجه نرم می کنند. مربیان ایرانی پس از سال ها مبارزه با این مسائل، اکنون توانسته اند راه حل هایی برای کنترل این نقاط ضعف بیابند که مربیان خارجی حتی تصورش را هم نمی کنند. به نظر من اگر در مورد سطح فنی پایین مربیان ایرانی بحث شود، توهین به مربیان ایرانی است.

دبیر سابق فدراسیون بسکتبال درباره سطح فنی «هاکان دمیر» نیز گفت: شناخت زیادی از او ندارم و در مورد سطح فنی اش صحبت نمی کنم، او همکار من است. با این حال، بسکتبال ترکیه پس از کسب مقام دوم در جام جهانی 2010 که میزبانی آن را برعهده داشتند، تاکنون روندی نزولی داشته و تاکنون به جام جهانی نرسیده است. همچنین سهمی از باشگاه های قوی ترکیه ای در مسابقات باشگاهی اروپا نمی بینم.

وی ادامه داد: وی همچنین دستیار یکی از سرمربیان تیم ملی ترکیه بود و این تیم نتوانست به جام جهانی راه پیدا کند. در حال حاضر بستری را که مربیان ایرانی فراهم کرده اند می دهیم تا بتوانیم به جمع 32 تیم برتر جهان صعود کنیم تا یک مربی خارجی با تیم ایران به جام جهانی بیاید و برود. از نظر فنی نمی توان درباره «دمیر» قضاوت کرد اما دانش مربیان ما اصلا کم نیست.

توفیق در پایان صحبت های خود تاکید کرد: اگر سوال فنی را مطرح کنند توهین است و من یک پیشنهاد به فدراسیون دارم. دو تیم ملی تشکیل دهید. یکی را مربیان ایرانی تربیت کنند و دیگری را همین مربیان خارجی، نتیجه را هر چه هست قبول کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا