افتتاح اولین بیل مکانیکی 75 تنی هپکو/هپکو همچنان با مشکلات خصوصی سازی مواجه است
ای بی اس نیوز/ مرکز اولین بیل مکانیکی هیدرولیک ۷۵ تنی تولید کشور توسط شرکت هپکوی اراک با حضور قائم مقام وزیر امنیت و رئیس سازمان تامین اجتماعی رونمایی شد.
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی دومین ماه دیماه در مراسم رونمایی از این محصول خاص برای استفاده در معادن گفت: در دولت سیزدهم در صنایع سنگین استان مرکزی هر کدام از محرک های مهمی بوده اند. در زمینه اشتغال و کارآفرینی اتفاقات مهمی از جمله این اتفاق افتاده است. اتفاقات احیای شرکت های پارس واگن، آذرآب و هپکو بود.
وی اعلام کرد: برای راه اندازی مجدد هپکو، سازمان تامین اجتماعی به عنوان سهامدار منصف و مسئولیت پذیر وارد میدان شد. تغییر استراتژی توسط مدیریت ارشد هپکو انجام شد و ارتقای استراتژی از تولید ماشین آلات راهسازی به تولید ماشین آلات راهسازی و معدنی که امروز شاهد آن هستیم، کار کاملا درستی بود.
وی تصریح کرد: شرکت های معروفی در دنیا هستند که از طریق مافیای واردات دستگاه های کاغذسازی خود را برای ما ارسال می کنند. امیدواریم با توسعه هپکو دیگر شاهد این روند نباشیم و شاهد صادرات گسترده محصولات هپکو به عنوان بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات راهسازی و معدنی در غرب آسیا به کل جهان باشیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: استان مرکزی طی دو سال گذشته در مسیر ایجاد آرامش معنادار و مطلوب در عرصه صنعت، کار و مدیریت قرار گرفت که جای تشکر و قدردانی از تمامی فعالان این حوزه را دارد.
وی در خصوص شرکت آذرآب گفت: پس از دستور رئیس جمهور اکثریت سهام این شرکت از سهامدار غیر واجد شرایط به سهامدار واجد شرایط واگذار شد و بزرگترین قرارداد تاریخ آذرآب منعقد شد و شرکت از وضعیت پرنده خارج شد. در یک کارگاه بزرگ کار و فعالیت لانه کنید.
مخلص الائمه در خصوص کارخانه واگن پارس نیز گفت: سال گذشته با تلاش مدیران و کارکنان شرکت واگن پارس مپنا رکورد تولید واگن پارس را شکستیم و هزار واگن ریلی به خطوط ریلی سراسری تحویل شد. کشور. و امیدواریم این رکورد امسال نیز تکرار شود.
وی درباره نگرانیها درباره قرارداد ساخت مترو شهرداری تهران با شرکتی در چین، گفت: چند روز پیش رئیسجمهور دستور داد که از تمام ظرفیت تولید خودرو در کشور استفاده شود و از ایجاد انحصار در یک شرکت پرهیز شود. واگنهای متروی کشور بین تمامی شرکتهای واگنسازی توزیع و تقسیم میشوند و بخش دانشبنیان برای تولید بخشی که به آن وابسته هستیم از جمله سیستمهای کنترل فرمان وارد میدان میشود. در این مصوبه نام شرکت واگن پارس مپنا نیز آمده است و بر این اساس بخشی از تقاضای موجود در اراک را تولید خواهیم کرد.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز گفت: شرکت هپکو ظرفیت تولید ماشین آلات مورد نیاز معادن کشور را در بخش های مختلف دارد که این کارخانه به عنوان مرکزی با انطباق کامل ملی، بین المللی و استانداردهای منطقه ای و حفظ رقابت با شرکت های کارآمد باید بتواند گام های بلندتری بردارد. اتاق فکر و طراحی هپکو مغز هپکو است و ارتباط با بنگاه های دانش بنیان داخل و خارج باید محور این اتاق فکر باشد.
وی افزود: رشد اقتصادی 8 درصدی در برنامه هفتم توسعه پیش بینی شده است و مقام معظم رهبری نیز این نرخ رشد را با کمترین تورم برجسته کردند. تخصیص هر سکه تغییر باید در نظر گرفته شود و بدون حساب هزینه نشود.
دری نجف آبادی ادامه داد: نمایندگان شورای اسلامی باید بر اجرای اصل 44 و واگذاری قوا نظارت و توجه داشته باشند.
نماینده ولی فقیه استان مرکزی گفت: همه اقشار جامعه باید وظایف خود را برای خدمت به دولت و ملت و خدمت به عزت و عظمت انجام دهند، تولید، علم، جهاد و … همه در خور احترام هستند و باید مورد احترام قرار گیرند. مورد توجه همه
دری نجف آبادی ادامه داد: امیدواریم شرکت هپکو یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران باشد. مسئولان مربوطه نیز باید تولیدات داخلی را در اولویت قرار دهند و تا حد امکان از تولیدات داخلی استفاده کنند. از طرفی شرکت هپکو باید شامل صادرات باشد. در پروژه های خود
وی تاکید کرد: استان مرکزی دارای قابلیت های ارزشمندی است که باید در کشور مورد توجه قرار گیرد، کل کشور را نمی توان در تهران خلاصه کرد و این کشور استان ها، شهرها و ظرفیت های متفاوتی دارد.
علیرضا کاظمی مدیرعامل هپکو اراک نیز گفت: این شرکت پس از سال ها رکود به همت مدیران و کارگران هپکو به چرخه کار و تلاش بازگشته است.
وی ادامه داد: پس از تحویل مجموعه ماشین آلات راهسازی به سازمان راهداری و شهرداری های کشور و تحویل ماشین آلات معدنی در ماه گذشته، امروز شاهد رونمایی از اولین بیل مکانیکی 75 تنی کشور و تا پایان سال هستیم. ، 7 دستگاه دیگر از این بیل مکانیکی تولید خواهد شد.
وی ادامه داد: هپکو در حال حاضر از کوچکترین غلتک برای پروژه های راهسازی تا بزرگترین ماشین آلات را همزمان تولید می کند که افتخاری برای کشور محسوب می شود و این شرکت مجموعه تجهیزات و تاسیسات پروژه های بزرگ صنعتی را نیز تولید می کند.
حسین قربانی، مدیرعامل هلدینگ هپکو نیز افزود: هپکو با وجود اینکه از دوران بحرانی خود خارج شده است، همچنان با بدنامی دوران خصوصی سازی دست و پنجه نرم می کند که در اخذ قراردادها و سفارش کار با مشکل مواجه شد، اما هپکو احیا شد.
وی تاکید کرد: هپکو پس از 15 سال به سودآوری رسید و در تمامی شاخص های عملکردی با رشد مواجه شد، این شرکت از تمامی مشکلات بحرانی خود خارج شد و اکنون در حوزه سررسیدهای بانکی، املاک و تامین اجتماعی بدهی ندارد.
قربانی با اشاره به واردات و تاکید بر اینکه ابتدا باید ظرفیت تولید داخلی تکمیل شود و اگر ظرفیت تولید داخلی بیشتر نباشد باید واردات انجام شود، گفت: بخش معدن 12 میلیارد دلار صادرات داشته و قطعات مواد اولیه ماشین آلات معدنی را وارد کرده است. 360 میلیون تومان بود.
وی تاکید کرد: اگر سازمان تامین اجتماعی بدهی 1100 میلیارد تومانی هپکو را تسویه نمی کرد امروز هپکو پا برجا نبود، این سازمان در کنار هپکو ایستاده است.
مدیرعامل هلدینگ هپکو گفت: هپکو در سال گذشته 55 میلیون سفارش CKD و امسال 450 میلیون سفارش CKD ثبت شد که رشد خوبی را نشان می دهد.
قربانی افزود: در حال حاضر قراردادهایی به ارزش 16 هزار میلیارد تومان در شرکت هپکو وجود دارد که اقدامات فنی آن انجام شده و در انتظار تایید است.
انتهای پیام