اخبار سیاسی روز

اعتماد به جوانان و سپردن تصمیم گیری به آنها دلیل ماندگاری نخبگان کشور است.

دانشجوی دکتری طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعتماد به جوانان و شناسایی دقیق نخبگان را شرط اصلی حضور نخبگان در امور کشور دانست و گفت: وقتی نخبه ای ببیند از توانایی هایش استفاده می شود و این توانایی ها قابل تحمل است. میوه در کشور، این تمایل وجود دارد که او نمی خواهد مهاجرت کند و می خواهد از استعدادهای خود در جای دیگری استفاده کند.

محمدصادق عادل مهربان که در دیدار اخیر با مقام معظم رهبری جزو 7 نخبه بود در گفت وگو با ای بی اس نیوز به ارائه چالش های حوزه های تخصصی خود (طب سنتی) پرداخت. وی با تاکید بر لزوم مشارکت نخبگان در حل مشکلات کشور، اولین قدم برای حرکت در این مسیر را شناسایی دقیق و صحیح نخبگان دانست و گفت: مقام معظم رهبری نیز در سخنان خود اعلام کردند که تعداد مقالات به تنهایی. نباید به عنوان معیاری برای ارزیابی هیات علمی استفاده شود. به نظر من در شناسایی دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه نیز باید به این موضوع توجه شود و در شناسایی این افراد باید به جنبه های مختلف نخبگان توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه در این حوزه باید به سایر توانمندی های نخبگان از جمله توان مدیریتی آنها نیز توجه شود، تاکید کرد: هرکس در هر سمتی خارج از سطح علمی منصوب می شود، باید شایستگی های دیگری نیز داشته باشد.

عادل مهربان گام دوم مشارکت نخبگان در امور کشور را اعتماد به جوانان خواند و یادآور شد: اغلب به دلیل اینکه جوانان تجربه کافی ندارند، بسیاری از تصمیمات به جوانان واگذار نمی شود و اگر اینها که مسئول خطر افزایش قدرت هستند، از بزرگان و جوانان هر رشته برای تدوین راهبردها و راهبردهای بلندمدت و کلان و حتی در سطح برنامه ریزی استفاده می شود.

این دانشجوی دکتری طب سنتی از دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: جوانان خلاقیت و قدرت ریسک پذیری بیشتری دارند که می تواند موتور محرکی برای حل مشکلات در هر حوزه ای باشد.

وی تاکید کرد: وقتی نخبه ای می بیند که از توانایی های آنها استفاده می شود و این توانایی ها در کشور به ثمر می رسد، رغبتی برای مهاجرت ندارند و استعدادهای خود را در جای دیگری به کار می گیرند.

اعتماد به جوانان و سپردن تصمیم گیری به آنها دلیل ماندگاری نخبگان کشور است.

عادل مهربان با بیان وضعیت توسعه طب سنتی در کشور خاطرنشان کرد: رشته طب سنتی در کشور رشته ای نوظهور است و ۱۵ سال است که این رشته در دانشگاه های کشور راه اندازی شده و فارغ التحصیلان این رشته فعالیت خود را آغاز کرده اند. 10 سال پیش. به نظر من توسعه این رشته در کشور نیازمند کار اساسی است که شامل تبیین اندیشه ها و فلسفه آن می شود و مشکل دوم در این زمینه آشنایی دانشجویان با این رشته است.

وی تصریح کرد: دانشجویان پزشکی تاریخ پزشکی را نمی دانند و بسیاری فکر می کنند طب رایج ادامه طب سنتی است و به همین دلیل الگو می گیرند که 200 سال پیش مردم با اسب حرکت می کردند و امروز ما ماشین داریم. ، و غیره. آنها نیازی به اسب ندارند و این مثال را به حوزه طب سنتی تعمیم می دهند در حالی که اینطور نیست.

عادل مهربان افزود: این در حالی است که این چهارچوب طب از طب سنتی به طب نوین منتقل شد و در آن زمان دیگر بحث توسعه طب سنتی مطرح نبود که عامل تاخیر طب سنتی شد.

وی تاکید کرد: بنابراین شناخت تاریخ و فلسفه پزشکی در ابتدا می تواند به دانشجویان کمک کند و ثانیا این آشنایی با شواهد علمی می تواند به اعضای هیات علمی کمک کند که طب سنتی یک علم و مستندات علمی خاص هستند. چون خودش را دارد، در حالی که در سطح جهانی پذیرفته شده است.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: کشوری مانند چین حدود 70 سال است که طب سنتی را توسعه داده و همچنان از این علم استفاده می کند، بنابراین 15 سال است که بیمارستان هایی با ترکیب طب رایج و طب سنتی و برای بیماران افتتاح کرده است. احساس بدی دارند، به طب سنتی و طب عامیانه متوسل می شوند.

وی افزود: انتقال این رویکرد به جامعه علمی ما به خوبی انجام نشده است در حالی که طب سنتی حتی در اروپا نیز پذیرفته شده است. یک مثال استفاده از زالو به عنوان یک ابزار درمانی است که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است.

عادل مهربان سرمایه گذاری را از دیگر دلایل توسعه طب سنتی در کشورهای دیگر برشمرد و گفت: این کشورها با توجه به میل مردم و از سوی دیگر ایمنی بودجه های خوبی را به حوزه طب سنتی اختصاص داده اند. از طب سنتی .

وی با اشاره به نقش منفی مداخله جویان در حوزه طب سنتی ادامه داد: در حال حاضر نظارت همه جانبه ای در این زمینه وجود ندارد. بنابراین برخی افراد چه در دنیای واقعی و چه در دنیای مجازی بدون مطالعه منابع پزشکی و سنتی شروع به اظهار نظر و پذیرش بیمار می کنند.

این دانشجوی دکتری طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از رویکرد مداخله جویان طب سنتی انتقاد کرد و افزود: این مداخله تنها محدود به تلگرام و اینستاگرام نیست، بلکه شاهد حضور آن ها در نرم افزارهایی مانند بله و ایتا هستیم و هرکسی ایجاد کرده است. یک کانال و محصولات این خودش را می فروشد و این نشان می دهد که در حوزه قانونگذاری ضعف هایی وجود دارد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا