اخبار ورزشی امروز

بازنشر یک تصویر و یادآوری اقدامات بزرگ یک اسطوره/ اسم «استقلال» را هم منصور پورحیدری انتخاب کرد

منصور پورحیدری با ویرایش مجدد تصویر و یادآوری کارهای بزرگ یک اسطوره، نام استقلال را نیز برگزید.

طراحی پوستر جدید باشگاه استقلال که کار یک جوان خوش ذوق شیرازی است بار دیگر کارهای بزرگی را که مرحوم پورحیدری برای این باشگاه انجام داد ثابت کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی دو روز پیش باشگاه استقلال با استناد به عکس زنده یاد پورحیدری در کنار بهتاش فریبا پوستری را برای بازی آینده این تیم مقابل مس رفسنجان طراحی کرد.

طراح این پوستر جوانی دلنشین به نام محسن بدر است. این جوان خوش ذوق شیرازی پیش از این پوسترهای ویژه باشگاه استقلال و نساجی مازندران را طراحی کرده بود که فضای مجازی را در اختیار گرفت. قبل از دیدار نساجی و استقلال پوستری از این جوان با تصویری از نادر دست نشان و مرحوم پورحیدری منتشر شد که حال همه را بهتر کرد.

بازنشر تصویر و یادآوری اقدامات بزرگ یک اسطوره/ نام استقلال را هم منصور پورحیدری انتخاب کرد.

بازنشر تصویر و یادآوری اقدامات بزرگ یک اسطوره/ نام استقلال را هم منصور پورحیدری انتخاب کرد.

عکس مورد بحث که روی پوستر استقلال درج شده مربوط به سال های 62 و 63 است که منصور پورحیدری سرمربی و همه کاره استقلال در قید حیات بود. آن روز پزشک استقلال روی نیمکت حضور نداشت و وقتی بازیکنی مصدوم می شد، خود پورحیدری به او کمک می کرد. شاید جالب باشد بدانید که در دهه 60 ضرب المثلی معروف بود که کل باشگاه استقلال در صندوق عقب ماشین منصور پورحیدری بود.

حتی نام استقلال در سال 58 توسط منصور پورحیدری انتخاب شد. سال ها پیش عنایت آتشی در مصاحبه ای گفته بود که اوایل انقلاب من و منصور را به سازمان تربیت بدنی بردند و از ما خواستند بچه های تیم تاج را جمع کنیم و در جام شهید سپندی زیر نظر شرکت کنیم. نام جدید چند روزی به ما فرصت دادند تا نام جدیدی برای تاج انتخاب کنیم و با مشورت من و زنده یاد پور حیدری، نام استقلال انتخاب شد و هواداران خیلی سریع این نام زیبا را پذیرفتند.

پورحیدری پس از گذشت سال ها از این اتفاق همچنان در استقلال به ایفای نقش پدر ادامه داد. یادآور می شود امیر قلعه نویی نیز در مصاحبه ای گفته بود که منصورخان نقش بسیار مهمی در حضور بنده در استقلال داشت. سه دانگ از مغازه اش در خیابان شهید بهشتی می فروخت تا من را مستقل کند و شاید اگر نمی کرد من می کردم. روند انتقال من در سال 68 انجام نشد.

پورحیدری خیلی از این کارها را برای استقلال و استقلال انجام داد و بی دلیل نیست که او را پدر استقلال می نامند. جالب اینجاست که او همچنان پرافتخارترین مربی تاریخ باشگاه محسوب می شود و تنها فردی است که به عنوان بازیکن و مربی- رهبر قهرمان آسیا شده و در جمع دو ستاره آبی پوشان نقش آفرینی کرده است. یکی دیگر از افتخارات عجیب منصور پورحیدری این است که در یک سال (1370) به عنوان سرمربی استقلال را قهرمان و نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا کرد.

بیشتر بدانید:

علیایی: حق با حجازی بود که می گفت قهرمان آسیا نمی شویم/پورحیدری فدای استقلال شد/نکنام و خطیر نجیبی نیستند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا