آجرلو تاکید کرد: “پس از کاهش تهدیدهای تکفیری ها ، رهبران رژیم صهیونیستی سعی می کنند از این کلمات کلیدی برای از بین بردن ذهنیتی که محور مقاومت در برابر تکفیری ها در جهان تشکیل داده است استفاده کنند و محور را بازتعریف کنند. مقاومت مانند گروه های تکفیری اسرائیلی ها توجه عموم را به خود جلب نمی کنند.
این کارشناس خاورمیانه ادامه داد: در ادبیات قبلی ، مقامات رژیم صهیونیستی گروه های وابسته به ایران را تهدیدی برای رژیم می دانستند ، اما بنت در سخنرانی اخیر خود به گروه های شیعه اشاره کرد که می توانند شامل حزب الله لبنان و بسیج مردمی عراق شوند. و “انصارالله” یمن است. عملکرد بنت را می توان در دو تحلیل ارائه کرد ، این که او بیشتر از نتانیاهو بر ایران متمرکز است و با تمرکز بر گروه های شیعه ، او تأکید می کند که گرایش ایدئولوژیکی در راستای ایران عامل ناامنی در منطقه است.
آجرلو اظهارات اخیر نفتالی بنت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را تکرار ادعاهای بی اساس رهبران رژیم صهیونیستی خواند و گفت: پیام رهبران این رژیم بیشتر پیامی برای غرب ، به ویژه در ایالات متحده است. نسبت به ایران زیرا ، همانطور که گفت ، در مورد ایران با ایالات متحده موافق نیست و با بحث در مورد اختلاف با غرب ، این پیام را می دهد که اگر آستانه تحمل اسرائیل به پایان برسد ، بدون توجه به منافع آمریکا اقدام نظامی خواهد کرد ، اگرچه جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با تهدیدات خود را دارد و این مشکلات برای جمهوری اسلامی تازگی ندارد.
حسین آجرلو با اشاره به اظهارات اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز اظهار داشت: سخنرانی اخیر نفتالی بنت از نطق قبلی بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ناشی می شود. آنها سعی می کنند جمهوری اسلامی را با کلمات کلیدی تهدید تعریف کنند.
این کارشناس خاورمیانه افزود: رژیم صهیونیستی فوراً به حضور بازیگر خارجی در منطقه نیاز دارد و می خواهد با تأمین امنیت منطقه و تنش ها حضور نظامی آمریکا در منطقه را توجیه کند. پیرو سیاست ایران هراسی ، رهبران این رژیم تلاش می کنند تا هرچه ممکن است برای حفظ حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه انجام دهند که بعید به نظر می رسد موفق شود.
این کارشناس خاورمیانه با اشاره به اظهارات بنت در پایان دادن به آستانه صبر اسرائیل ، گفت: این همان ادبیات بی اساس و همان تکرار سخنان نتانیاهو علیه ایران است که برای جمهوری اسلامی اهمیتی ندارد.
آجرلو گفت: “نخست وزیر سابق اسرائیل ایران را عامل بی ثباتی در منطقه تعریف کرد و مدعی شد که جمهوری اسلامی در مرحله دستیابی به سلاح هسته ای است.” در سخنرانی اخیر بنت نیز می بینیم که از این سیاست پیروی می شود.
این کارشناس مسائل منطقه ای گفت: رژیم صهیونیستی با همه تلاش ها و مشورت های دیپلماتیک خود در چند سال گذشته نتوانسته است علیه جمهوری اسلامی به اجماع برسد و در این زمینه اختلافات زیادی با جمهوری اسلامی دارد. ایالات متحده ، اروپا و روسیه. ”از این اجماع به موقع جلوگیری کنید.
وی ادامه داد: “نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اجماع علیه جمهوری اسلامی در مورد موضوع هسته ای است ، اما ایران به لطف مذاکرات برجام این طرح را تا حدودی مدیریت کرده است.”
این کارشناس مسائل منطقه ای خاطرنشان کرد: از آنجا که خاورمیانه اولویت اصلی سیاست خارجی آمریکا نیست ، رهبران رژیم صهیونیستی در سردرگمی هستند و سعی می کنند امنیت منطقه ای و شعارهای ایران هراسی را بهانه ای برای ادامه سیاست آمریکا بر هم زنند. حضور در منطقه با توجه به پیشرفت مذاکرات هسته ای و چشم انداز کاهش تحریم ها ، انتظار می رود ایالات متحده منطقه را ترک کند.
آجرلو گفت: “بار ایدئولوژیک یهودیت در سخنرانی بنت نشان داد که در آینده شاهد اسرائیل” راست “خواهیم بود و این تفکر در اسرائیل غالب خواهد شد و بار رویارویی ایدئولوژیک در منطقه افزایش می یابد.” بودن.
آمریکایی ها به دو دلیل منطقه را ترک می کنند. اول ، ارزش استراتژیک خاورمیانه برای آنها کاهش یافته است ، و دوم ، بلوک شرق به عنوان یک استراتژی استراتژیک ایالات متحده برای مقابله با چین تلقی می شود.
وی ادامه داد: “در بحث خروج نظامی آمریکا از خاورمیانه ، یکی از بازیگرانی که بیشترین آسیب را می بیند رژیم صهیونیستی است ، زیرا این تنها بازیگری در خاورمیانه است که چالش های جدی و راهبردی دارد. بازیکنان اصلی “
وی افزود: در ماه های اخیر ، با ظهور طالبان در افغانستان ، مسئله القاعده در ایالات متحده اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است. که از گروه های افراطی حمایت می کند.