استفاده از سیستم های هوشمند نوین در حوزه خدمات شهری / ایجاد تحول و رضایتمندی در شهرها به منظور حکمروایی نوین شهری • رکنا

به گزارش ایلنا، محمدحسن اسدی در چهل و دومین جلسه کمیته محیط زیست و خدمات شهری مجمع شهرداران شهرهای بزرگ کشور که به میزبانی شیراز برگزار شد، اظهار کرد: تلاش می کنیم مطالبات و ورودی شهرداری ها را در بودجه و بودجه بگیریم. قوانین سالانه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی.
به گفته این مقام ارشد مدیریت شهری کلانشهر شیراز؛ امروز اوضاع خوب است و نباید به پایین نگاه کنیم و نیمه خالی لیوان را ببینیم.
وی با تاکید بر اینکه امروز شهرداری ها نسبت به سایر نهادها وضعیت بهتری دارند، افزود: هیچکس برای رفع مشکلات شهرداری ها اقدام نمی کند و این نهاد مستقل و با حمایت شورای اسلامی شهرها مشکلات خود را حل می کند.
شهردار شیراز ادامه داد: شهرداری ها ظرفیت های بی بدیلی دارند و ثابت شده که شهرداری ظرفیت های بسیار خوبی دارد.
اسدی همچنین بر اهمیت محیط زیست، خدمات شهری و سرویس بهداشتی شهری تاکید کرد و گفت: اهمیت این منطقه بیش از گذشته به چشم می خورد چرا که متناسب با توسعه شهرنشینی شاهد جمعیت مصرف گرا و مصرف گرا هستیم. که محیط زیست را در معرض آسیب جدی قرار می دهد.
وی بیان کرد: در کشورهای در حال توسعه و صنعتی توجه زیادی به محیط زیست می شود در حالی که باید همواره پیشگیری در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.
شهردار شیراز همچنین به افزایش مصرف گرایی و مصرف اقلام یکبار مصرف اشاره کرد و گفت: هیچ منطقه ای مانند معاونت محیط زیست و خدمات شهری مستقیم و شبانه روزی با شهروندان ادامه ندارد و سازمان هایی مانند از آنجایی که آتش نشانی، پسماند، قبرستان ها و خدمات شهری حتی یک روز هم ندارند تعطیل نیست و اهمیت این منطقه بر مردم پوشیده نیست.
اسدی گفت: خدمات 24 ساعته خدمات رسان باعث نظم در شهر می شود.
وی در این نشست دو ویژگی شهر شیراز را از نظر پاک ترین و پاک ترین هوا در بین کلانشهرها برشمرد و افزود: شهر شیراز طی یک سال گذشته حتی یک روز هوای آلوده نداشته و این یک سرمایه است. برای این کلان شهر
اسدی خاطرنشان کرد: امروز شهرها پرهزینه اداره می شوند به طوری که سال گذشته هزینه های جاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز ماهانه 35 میلیارد تومان بوده است. همچنین امسال هزینه جاری مدیریت پسماند بیش از 80 میلیارد تومان است.
این مقام ارشد مدیریت شهری کلانشهر شیراز با اشاره به اینکه بیش از هزار میلیارد تومان در سال فقط برای جمع آوری، دفن و تفکیک زباله هزینه می شود، گفت: این هزینه ها به استثنای زیرساخت ها مربوط به پروژه های عمرانی است. برای دسته بندی زباله های پلاسر
شهردار شیراز در ادامه استفاده از سامانه های هوشمند مدرن را مورد تاکید قرار داد و افزود: یکی از حوزه های تاثیرگذار در فرهنگ شهروندی، اداره محیط زیست و خدمات شهری است و این نباید تنها چیزی باشد که از سازمان فرهنگی و فرهنگی انتظار داریم. حوزه روابط عمومی چرا که هیچ مجموعه ای مانند شهرداری، خدمات شهری و سازمان پسماند مسئولیت پاکیزگی شهر را بر عهده ندارد و قدرت انحصاری خدمات شهری است.
اسدی ادامه داد: اگر امروز به دنبال حکمرانی در شهرها هستیم باید تحول و رضایتمندی را نیز دنبال کنیم تا به این هدف برسیم.
حوزه عمران از دیگر مواردی بود که شهردار شیراز در این دیدار به آن اشاره کرد و گفت: در شهرداری شیراز امسال و با حمایت شورای اسلامی شهر توانستیم اتفاقات خوبی را برای این کلانشهر رقم بزنیم.
شهردار شیراز ادامه داد: سال گذشته در کلانشهر شیراز خط 2 مترو نصب شد و امروز علاوه بر خط 1 که 25 کیلومتر طول دارد و روزانه 120 هزار مسافر را جابه جا می کند، خط 2 این پروژه که این خط به طول 9 کیلومتر، جنوبی ترین نقطه شهر شیراز را به مرکز شهر متصل می کند.
وی افزود: در کلانشهر شیراز پروژه های عمرانی در قالب جهش عمرانی تعریف شده است و در حوزه بودجه نیز بودجه در سال بعد از فعالیت ها از 6 هزار میلیارد تومان به 18 هزار میلیارد تومان رسیده است. . شورای ششم و این میزان بودجه محقق شده است.
اسدی یادآور شد: با توجه به بودجه 23500 میلیارد تومانی شهرداری شیراز، این مجموعه و شورا توانستند افق 1404 را تعریف کنند که بر اساس برنامه پنج ساله جاری شهرداری شیراز، 3 درصد از کل بودجه باید در آن هزینه شود. در پروژه های دو منطقه محروم مسجد و محله باید مرکزی باشد و می توان گفت امروز شهرداری در یک طرح و مسیر و نقشه راه پیش می رود که از ابتدا تا انتهای این مدار مشخص است.
خبر از رکنا