اخبار سیاسی روز

مطهرنیا: دولت ایران مذاکره را رد نمی کند

مطهرنیا گفت: «به نظر می‌رسد یک پارادوکس عدم اطمینان در مذاکرات وجود دارد. ای ایران و ایران باید در برابر آنچه در پرونده های موجود ایران در نظام بین الملل وجود دارد، یک نه بزرگ یا یک بله بزرگ بگوید که تصمیم آسانی نیست زیرا گفتن یک نه یا بله بزرگ در سال 1400 عواقب جدی دارد.

وی افزود: البته اینکه جنگ و مذاکره وجود ندارد از این منظر قابل بررسی است که شروع مذاکرات و تلاش برای مذاکره پس از پارادایم نه جنگ و نه مذاکره گامی در جهت حل و فصل هسته ای خواهد بود. موضوع. “

مطهرنیا همچنین گفت: تصویب پروتکل الحاقی مجلس می تواند مشکل را تشدید کند، اما با وجود همه این قوانین و روی کار آمدن دولت انقلاب، ایران همچنان آماده مذاکره است و مذاکره را رد نمی کند، اما باید دید. چه عواقبی خواهد داشت

مهدی مطهرنیا در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در ارزیابی خود از جدول زمانی اعلام شده برای آغاز مذاکرات برجامی، گفت: این سوال نشان دهنده پارادوکس عدم قطعیت هم از نظر شکلی و هم از نظر ماهوی است، ما می فهمیم که ایران در حال مذاکره است. وی افزود: حل و فصل مناسب پرونده هسته‌ای ایران را با طرف‌های اروپایی و آسیایی ادامه می‌دهد و تاکید می‌کند که مذاکرات غیرمخرب و سریع با لغو تحریم‌ها و راستی‌آزمایی و همچنین تایید ایران پس از راستی‌آزمایی می‌تواند منجر به بازگشت به نتیجه شود.

این کارشناس گفت: با توجه به شرایط کنونی ایران، ورود ایران به درگیری شدید بر سر رویارویی با مواضع آمریکا در نظم جهانی و نظام بین‌الملل، به نظر نمی‌رسد مشکل آغاز مذاکرات را حل کند زیرا ایران و آمریکا در امور بین الملل عقب ننشینید، به عبارت دیگر، آمریکا به هیچ وجه تحریم ها را لغو نمی کند و ایران بدون لغو تحریم ها نمی تواند جایگاه ایدئولوژیک خود را در جامعه جهانی حفظ کند.

وی افزود: یکنواختی قدرت در تهران باعث شده است که طرف مقابل به راحتی به این نتیجه برسد که ایران چگونه می خواهد از برجام استفاده کند. طرف‌های ما، اروپایی‌ها و ایالات متحده، و همچنین چین و روسیه، همگی به این موضوع اذعان دارند که ایران به سرعت وارد مذاکره می‌شود و همچنین مذاکراتی برای بازگرداندن ایران به کشور خود دارد. اما ایران به دنبال افزایش غنی‌سازی اورانیوم برای نشان دادن عزم خود برای دستیابی به جایگاهی در منطقه و بیان مواضع استراتژیک خود در مورد مسائل امنیتی مورد توجه جامعه بین‌المللی بوده است.

این استاد دانشگاه همچنین گفت: بنابراین تصور این است که ابتدا تحریم های حداکثری توسط ترامپ اعمال شد و بایدن با اطلاعاتی از آمریکا آن را دنبال کرد و ایران شاهد تاثیرات فزاینده آن بود، اما رفتار ایران به گونه ای بود که این پیام را منتقل کرد. وارد مذاکره شد

انتهای پیام/

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: ایران با روی کار آمدن دولت انقلاب همیشه آماده مذاکره است و مذاکره را رد نمی کند اما باید دید در این زمینه چه نتایجی خواهد گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا