سایر موضوعات

اضافه برداشت بانکی ۶۱ هزار میلیارد تومان کاهش یافت

رئیس مؤسسه آموزش عالی و تحقیقات مدیریت و برنامه ریزی گفت: بر اساس گزارش بانک مرکزی، اضافه برداشت بانکی در مردادماه امسال 61.9 میلیارد تومان کاهش یافت، اما علاوه بر کنترل جریان نقدینگی، باید به ملاقات. نیازهای بخش تولیدی برای جلوگیری از رکود اقتصادی مورد تاکید دولت.

به گزارش ای بی اس نیوز، محمدهادی زاهدیووا در دومین جلسه کارگروه پولی و بانکی با اشاره به اهمیت اجرای سیاست های پولی همه جانبه اظهار کرد: علاوه بر کنترل نقدینگی و کنترل اضافه برداشت بانکی، باید برای جلوگیری از رکود اقتصادی نیز اهتمام داشت. . و نیازهای پولی بخش تولید.

مشاور رئیس جمهور افزود: بر اساس شعار سال در ابتدای سال برنامه ای پس از تصویب در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت از سوی رئیس جمهور به نهادهای مختلف ابلاغ شد. در بند اول این برنامه کنترل نقدینگی، پایه پولی به بانک مرکزی سپرده شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس بانک مرکزی رشد نقدینگی را تا 25 درصد هدف گذاری کرده است، افزود: بر اساس اعلام بانک مرکزی رشد نقدینگی تا پایان مردادماه امسال 8.1 درصد است که اگر این را در نظر بگیریم. این نسبت طی پنج ماه، بانک مرکزی از هدف خود فراتر رفته، فراتر رفته است.

زاهدی وفا با اشاره به اینکه نرخ رشد نقدینگی نسبت به سال قبل تا مردادماه امسال به 26.9 درصد رسیده است؛ وی گفت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، اضافه برداشت بانکی در خرداد ماه امسال نسبت به اردیبهشت ماه 61.9 میلیارد تومان و در فروردین ماه نسبت به اسفند سال گذشته 10 میلیارد تومان کاهش داشته است.

رئیس موسسه آموزش عالی و تحقیقات مدیریت و برنامه ریزی تاکید کرد: سیاست کنترل ترازنامه برخی بانک ها نیازمند سیاست های تکمیلی است تا کاهش ظرفیت وام دهی بانک ها منجر به رکود اقتصادی نشود.

در این نشست که با حضور کارشناسان، اساتید دانشگاه و فعالان بازار پول برگزار شد، موضوعاتی از جمله لزوم حفظ ثبات بازار ارز، توجه به کفایت حقوق صاحبان سهام بانک ها، ایجاد تعادل در بودجه کشور و کاهش تسهیلات بدهی بانک ها در راستای موفقیت اهداف دولت در کنترل نرخ تورم مورد تاکید قرار گرفت.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا