امام (ره) در کنار رعایت احکام دین، به نظر مردم نیز احترام خاصی قائل بود

وی با اشاره به تاکید رهبری بر ضرورت جهاد، تصریح کرد: به عنوان مثال در بین ائمه اطهار (ع) که همگی یک نور هستند، امام حسین (ع) را خورشیدی پرنورتر از دیگران می دانیم، اما به محض اینکه محرم از راه می رسد، پیامی در شبکه های اجتماعی منتشر می شود». می توان با این مضمون به دست آورد که امام حسین (ع) با سربازان خود در طبرستان که مازندران امروزی است به ایران آمد و در خون ریزی هایی که برای فتح نقاطی از شمال کشور صورت گرفت شرکت کرد. برای تماشای ایرانیان نامه ای به امام حسین (ع) نسبت می دهند; مردان آنها را بکشید و زنان آنها را اسیر کنید. در تبیین هم همین تحریف است، چون وقتی توضیحی نباشد، دشمن آن طور که می خواهد بیان می کند و به خورد مردم می دهد.
وی درباره اخلاق خانوادگی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: به گفته دختر امام، ایشان حتی یک بار هم دستور ندادند که چای درست کنم! اگر چای می خواست آخرین دستورش این بود که چای بخوریم؟ این نشان می دهد که امام چقدر نسبت به همسر و خانواده خود وفادار و محترم بوده است.
تخریب شخصیت امام توسط دشمنان و دوستان
مهدوی نسب امام (ره) را متعلق به همه دانست و افزود: در خصوص معرفی شخصیت ایشان، معلمان و شاگردان باید نقش آفرینی کرده و ابعاد مختلف شخصیت این امام را تبیین کنند. البته تاکنون اقداماتی در جهت آشنایی طلاب با سیره و روش امام خمینی(ره) انجام شده و در مرحله بررسی منابع هستیم. مثلاً دلیل آرامش و ثبات امام خمینی و سختگیری ایشان چه بود؟ «من خدا هستم، خدا خداست، هر که تمام وجودش برای خدا باشد، خدا برای اوست».
مهدوی نسب همچنین درباره آگاهی نسل جدید و علما از شخصیت و اندیشه امام (ره) گفت: افتخارات ما گرانبهاترین میراث ماست. چرا اطلاعات کمی در مورد این دارایی های کشور وجود دارد؟ درد بزرگی که در دل ماست و بار سنگینی که بر دوش داریم این است که فرزندان و دانش آموزان ما برخی از شخصیت های هنری، ورزشی و بین المللی را می شناسند، اما آنقدر از افتخارات ما خبر ندارند.
absnews
حجت الاسلام جواد مهدوی نسب در گفت وگو با ای بی اس نیوز، دلیل محبوبیت امام خمینی (ره) را شخصیت کامل ایشان دانست و گفت: ما در روزگاری زندگی می کنیم که توانسته ایم یکی از مردان خدا را الهی ببینیم. موضوعی که شاید فقط در استوری شنیده باشیم. البته شخصیت حضرت امام (ره) آنقدر بزرگ است که نمی توانیم کار درستی انجام دهیم. داستان هما بیتی است که میگوید: «اگر نمیتوانی آب دریا بنوشی، باید طعم تشنگی آن را بچشی».
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خراسان رضوی ادامه داد: مسجد بالای سر حضرت فاطمه معصومه (س) در دوران جوانی محل اقامه نماز شب امام خمینی (ره) بوده است. یکی تعریف می کند که یک روز عصر مهمان امام خمینی بودم. دیدم 2 ساعت قبل از اذان صبح از خواب بیدار شد و دائم نماز خواند. بعد از انقلاب وقتی خیلی پیر بود به من گفت جوان ها را دوست دارم. وقتی یکی مثل من پیر شد، نمیتوان آن را ستایش کرد. گفتم بسم الله! شما پیر هستید، خیلی دوست دارید. من به عنوان یک مرد جوان به اندازه شما عبادت نمی کنم.
وی تاکید کرد: آنکه به حقیقت خدا می رسد و وصل می شود جز خدا را نمی بیند. امام (ره) در پاسخ به خبرنگاری که در بازگشت از پاریس به ایران از او می پرسد چه احساسی دارید، می گویند نه! وقتی به حسینیه جماران می روند و مردم از روی هیجان «سلام خمینی» را می خوانند، به یکی از همراهان می گویند که اگر الان همه برگردند و بگویند «مرگ بر خمینی» من کاری ندارم چون به وظیفه ام عمل می کنم. متأسفانه این اخلاق بین مسئولان و مردم کم رنگ شده است. پس از شناخت تکلیف، اقدام به انجام آن کنید. متأسفانه گاهی اوقات فردی که می خواهد حرکت کند احساس راحتی می کند و به فکر منافع خود و رضایت دیگران است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی بخشش را نتیجه روی گردانی از خدا و حقایق ایمانی دانست و گفت: حضرت امام (ره) هم به ارتباط الهی و خدا و هم به راهی که انتخاب کرده بود رسیده بود. و موفق شد راه ایمان بود. بنابراین، باکی به دلیل ارتباط و ایمان به منبع ابدی الهی قدرتی جز خدا نداشت.
جهاد نیاز به توضیح دارد
مهدوی نسب افزود: نقدینگی آن نیز موضوع قابل توجهی است. او به انتقادات گوش می داد و در مورد تصمیم گیری ها مشورت می کرد.
ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی گفت: امام علاوه بر مقید بودن به احکام دین، برای نظر مردم نیز احترام خاصی قائل بودند. وی در این خصوص در صحیفه می گوید: به خدا قسم از اول با بنی صدر مخالف بودم، اما چون مردم رای دادند، رای مردم را اجرا می کنم.
احترام ویژه امام خمینی(ره) به خانواده ایشان
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی با بیان اینکه شخصیت هر فردی را می توان با اراده او شناخت، گفت: اگر بخواهیم شخصیت حضرت علی (ع) را بشناسیم باید به خواست او برویم. در مبحث جهاد به معلمان توصیه شد برای معرفی هر چه بیشتر ائمه (ع) و امام فقید (ع) به نسل جدید، به مسائلی مانند استفاده از وصیت نامه توجه کنند. .
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خراسان رضوی ادامه داد: این تحریف از دو جنبه داخلی و خارجی امکانپذیر است. چیزی بیشتر از این از دشمنان انتظار نمی رود. کار دشمن دشمنی است که به این نظام و کشور و انقلاب ضربه بزند. کار دشمن غارت سرمایه ماست. شايد گلايه اي از ايشان نباشد اما اين گلايه از دوستان است كه چرا عده اي تلاش مي كنند انديشه امام را دور بزنند. فرمایشات امام هم به روش و هم به ماهیت سند مربوط می شود. انشاالله بتوانیم برای برون رفت از بحران هایی که داریم و برای رشد و توسعه کشور از شخصیت علمی، دینی، فرهنگی و دینی امام به عنوان الگوی رفتاری استفاده کنیم.
امام عارف بود
وی افزود: یکی از ویژگی های حضرت امام (ره) کامل بودن شخصیت ایشان است. برای برخی از ما انسان ها، نقصی که داریم این است که یک بعدی هستیم. ممکن است برخی از ما در اخلاق عبادی خوب باشیم، اما اخلاق اجتماعی یا سایر جنبه های شخصیتی ما ممکن است خوب نباشد. مثلاً ممکن است برخی از ما وظایف دینی خود را به موقع انجام دهیم، اما رابطه ما با همسر و فرزندان یا همسایهمان خوب نباشد، یا عدالت را در تجارت رعایت نکنیم، دین، یا کارمند خوبی باشیم، اما بنده خدا نبود، اما امام (ره) شخصیت کاملی بود. یعنی در ابعاد مختلف مهم بود.
مهدوی نسب اخلاق سیاسی امام خمینی(ره) را نهایت اخلاق برشمرد و افزود: امام خمینی در اخلاق سیاسی دریاست و از این رو می توان از ایشان به عنوان نمونه ای از شجاعت نام برد. این که از هیچکس نمی ترسید، مگر خدا تأیید می کند. نمونه دیگری از چنین شخصیتی، شهید سردار قاسم سلیمانی است که از اعضای همین مکتب بود. از هیچ کس جز خدا نمی ترسید، زیرا این فطرت مردان خداست که به خدا دلبسته اند.
وی بیان کرد: در زمان پیامبر گرامی اسلام (ص) دشمنان و مخالفان با تلاش های مستمر موفق به ترور پیامبر (ص) نشدند و پس از آن تلاش ها فروکش کرد. . PSL). لذا احادیث ایشان را چنان تحریف کردند که این تحریفات تا آنجا پیش رفت که در سال 61 هجری قمری واقعه کربلا رخ داد. امام خمینی هم همینطور. حتی برخی برای ترور امام نزد امام رفتند اما موفق نشدند. الان هم عده ای از دوستان و دشمنان برای منافع خود اندیشه امام را می پیچند.
وی شخصیت عرفانی امام خمینی (ره) را از دیگر ابعاد مهم شخصیت ایشان دانست و افزود: ایشان قبل از مرجعیت و رهبری، عارف بودند. کتب امام نشان از عرفان بالای ایشان دارد زیرا شاگرد برخی از بزرگان بود. رساله او در نماز یا تفسیر سوره حمد، اقیانوسی از عرفان است.
وصیت نامه امام آینه شخصیت و اندیشه اوست
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی پس از اشاره به بعد علمی امام خمینی (ره) و دقت بسیار ایشان در حوزه کلام به ویژه فقه، وجه دیگری از شخصیت ایشان را تأکید بر مردم سالاری دینی دانست. و گفت: قبل از استقرار نظام، برخی می گفتند جمهوری اسلامی، برخی حکومت اسلامی و برخی موافق اسلام نبودند و ن فقط بر دموکراسی تأکید داشتند، اما حضرت امام (ره) جمهوری اسلامی را معرفی کردند و فرمودند: نظام اسلامی. جمهوری نه یک کلمه بیشتر است و نه یک کلمه کمتر.