وی افزود: بر اساس منشور خود ، آژانس بین المللی انرژی اتمی باید از همه کشورها در زمینه آموزش و زمینه های تحقیقاتی برای تولید صلح آمیز انرژی هسته ای حمایت و کمک کند. البته ، این امر به ویژه در کشورهایی که توسعه اقتصادی پایدار و عادی وجود دارد ، در کشورهایی که درگیری نظامی وجود ندارد و مردم سالاری و حکومت مردم حاکم است ، صادق است.
وی افزود: این موضوع در حال حاضر هدف اصلی سازمان انرژی اتمی ایران است و اولویت دوم این سازمان توسعه تولید داروهای رادیواکتیو و تولید ژنراتورهای ردیاب تابش است. امروزه باید از این محصولات هسته ای در کشور ما در زمینه های پزشکی ، صنعتی ، کشاورزی و محیط زیست استفاده شود.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با طرح این سوال که آیا کشوری باید به انرژی هسته ای دسترسی داشته باشد و بتواند از آن استفاده کند یا خیر ، گفت: البته همه کشورها حق استفاده از فناوری هسته ای پیشرفته را دارند. این حق در اساسنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی تصریح شده است. علاوه بر این ، آژانس بین المللی انرژی اتمی باید کشورها را به توسعه پروژه های هسته ای تشویق کند و به کشورهایی با تخصص و حتی فناوری لازم در این زمینه کمک کند.
ای بی اس نیوز روز یکشنبه در مصاحبه اختصاصی با اسپوتنیک از اختلافات اخیر ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی خبر داد و اینکه چرا ایران گزارش دسترسی به دوربین های نظارتی در مجموعه کرج را سازنده نمی داند.
وی ادعاهای خود مبنی بر کشف ذرات اورانیوم ساخت بشر در سه سایت ایرانی که به آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش نشده بود را تکذیب کرد و تاکید کرد که تهران به غنی سازی اورانیوم ادامه می دهد اما هرگز از آن برای ساخت سلاح هسته ای استفاده نخواهد کرد.
https://sputniknews.com/20211003/exclusive-tehran-to-ost-uran-uranium-enrichment-head-of-irans-atomic-energy- կազմակերպության-می گوید-1089603710.html
اسلامی در پاسخ به سوالی در پاسخ به سوالی گفت: “ایران در حال حاضر نیاز مبرم به برق دارد ، بنابراین ما در صدد رفع 50 درصد از تقاضای این کشور برای 10 تا 16000 مگاوات برق با ساخت آن هستیم.” نیروگاه های هسته ای جدید با ظرفیت ترکیبی 8000 مگاوات
این گزارش در حال نهایی شدن است …
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز