استقبال از شرکت های فعال در زمینه چای در ژاپن برای توسعه روابط با ایران
ای بی اس نیوز/گیلان سفیر ایران در ژاپن با اشاره به استقبال شرکتهای فعال در زمینه چای در ژاپن برای تبادل تجربیات و توسعه روابط با ایران، گفت: این امر علاوه بر توسعه و انتقال تجربیات در زمینه فرآوری چای، موجب توسعه صنعت چای میشود. صادرات این محصول از استان گیلان به بازارهای جهانی.
پیمان سعادت امروز در نشست مشترک با استاندار گیلان که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور شرکت های فعال در صنعت چای در ژاپن برگزار شد، از تلاش های جدی استاندار گیلان قدردانی کرد. حمایت در راستای توسعه صنعت چای و سایر محصولات استراتژیک در بخش تولید استان کردستان: از طریق برگزاری نشست های موثر و استقبال شرکت های فعال در زمینه چای در ژاپن به تبادل تجربیات و توسعه روابط با ایران، فضای توسعه همکاری های دوجانبه بسیار مساعد است.
وی با اشاره به اینکه این نشست با حضور مسئولان استان های گیلان، مازندران و خراسان شمالی به منظور توسعه همکاری ها برگزار شد و با دعوت از شرکت های فعال با تجربه و تخصص ژاپنی برای بازدید از این استان ها از جمله گیلان، گفت: خواستار اجرای موارد مطروحه با جدیت و استقبال طرفین شد.
سفیر ایران در ژاپن ابراز امیدواری کرد: در پی تشکیل این نشست، علاوه بر توسعه و انتقال تجربه در زمینه فرآوری چای، توسعه صادرات این محصول از استان گیلان در بازارهای جهانی بیش از همیشه.
اسدالله عباسی استاندار گیلان نیز با بیان اینکه تاریخچه چای در استان گیلان به 110 سال قبل باز می گردد، گفت: چای گیلان کاملا سالم و ارگانیک است و بر اساس تحقیقات انجام شده می توان گفت که انگلی وجود ندارد. . در این محصول
وی گفت: نحوه تولید چای در گیلان با ژاپن متفاوت است و بیش از 80 درصد چای این استان در کوهپایه ها و حدود 20 تا 25 درصد در دشت ها تولید می شود.
استاندار گیلان چای را یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی ها در ایران و جهان دانست و افزود: گیلان در زمینه تولید و بسته بندی چای رتبه اول را در ایران دارد و شهرستان لاهیجان در این استان به عنوان پایتخت چای کشور ثبت شده است. ایران. سال گذشته
عباسی با بیان اینکه چای محصول استراتژیک استان است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این محصول فوق العاده در گیلان و ایران، سازمانی به نام سازمان چای در کشور ایجاد شده که در گیلان و در شهرستان لاهیجان فعالیت می کند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 160 کارخانه چای سازی برای فرآوری و بسته بندی این محصول گفت: در حال حاضر انواع چای سفید، سبز، سیاه و بخشی از چای هلندی را به صورت تخمیری تولید می کنیم.
استاندار گیلان میانگین برداشت برگ سبز چای در ایران را هفت تن در هکتار عنوان کرد و افزود: برداشت برگ سبز چای در ایران هر سال در سه مرحله از اردیبهشت تا پایان مهرماه انجام می شود که دو مرحله آن انجام می شود. تاکنون تکمیل شده اند.
وی در ادامه سخنان خود گیلان و مازندران را تنها مناطق تولیدکننده چای ایران دانست و ادامه داد: اگرچه میزان تولید چای در مقایسه با مصرف آن کمتر است اما سال گذشته بخشی از محصولات را صادر کردیم و اکنون در تلاش هستیم تا تنظیم میزان مصرف سرانه و افزایش تولید، کاهش واردات.
عباسی با ابراز آمادگی برای همکاری با ژاپن در زمینه چای گفت: نمایندگان این کشور می توانند برای بازدید از مزارع چای، نحوه تولید و فرآوری چای و بسته بندی به گیلان بیایند.
با اشاره به شعار «کنترل تورم؛ رشد تولید» خاطرنشان کرد: برای ما مهم است که بتوانیم از ابزاری برای افزایش تولید از نظر کمی و کیفی چای استفاده کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، در این دیدار مدیرعامل یکی از بزرگترین و قدیمی ترین شرکت های ژاپنی در صنعت چای با تشریح فعالیت های این شرکت، خواستار بازدید میدانی از روند تولید چای در استان گیلان شد که مورد استقبال قرار گرفت. توسط استاندار گیلان برای توسعه روابط.
انتهای پیام