اخبار اقتصادی روز

استفاده از فناوری هسته ای برای افزایش کیفیت فرآورده های نفتی

  استفاده از فناوری هسته ای برای افزایش کیفیت فرآورده های نفتی

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، تحقیقات و فناوری با اشاره به ارائه دستاوردهای علمی بزرگ سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت‌های تابعه آن در حاشیه نمایشگاه پتروتک، گفت: در تلاش هستیم تا از مزایای سرریز فناوری های به دست آمده در صنعت هسته ای کشور برای افزایش کیفیت فرآورده های نفتی.

به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، وحیدرضا زیدی فرد صبح امروز (دوشنبه 3 اردیبهشت ماه) در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه جامع بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت، گفت: در ابتدای دولت سیزدهم، بحث افزایش همکاری‌های این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه مورد تاکید قرار گرفت و گفت: امروز با امضای این تفاهم‌نامه همکاری‌ها در راستای فناوری در صنعت نفت پیش خواهد رفت. منسجم تر.»

وی با اشاره به ارائه دستاوردهای علمی بزرگ سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت های تابعه آن در حاشیه نمایشگاه پتروتک، ادامه داد: تلاش داریم از سرریز فناوری های به دست آمده در صنعت انرژی هسته ای کشور بهره ببریم. افزایش کیفیت فرآیندها، تجهیزات و فرآورده های نفتی.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، تحقیقات و فناوری با اشاره به پیشرو بودن وزارت نفت در زمینه حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: با حمایت شرکت های دانش بنیان می توان به دانش در حوزه هسته ای دست یافت. کشف فناوری های جدید در زمینه آزمایشگاه های مرجع، استانداردهای بالاتر، ایمنی و سایر موارد مرتبط.

ایران فناوری تولید مستقیم هلیوم از گاز طبیعی را توسعه داده است

محمد قنادی مراغه، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه امروز روز خوبی برای دو صنعت اصلی نفت و هسته ای کشور است، گفت: کاربردهای فناوری هسته ای در نفت، گاز، صنایع پالایشی و پتروشیمی آنقدر زیاد است که نمی توان همه آنها را حتی در چند ساعت توصیف کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون نتایج خوبی در زمینه استفاده از فناوری هسته ای در بخش های مختلف صنعت نفت از جمله اکتشاف، حفاری چاه، نشت نفت، سنجش تراکم، اندازه گیری دقیق و غیره حاصل شده است، افزود: با با امضای این تفاهم نامه، در آینده نزدیک شاهد توسعه بیشتر همکاری های عمیق بین سازمان ها و وزارت نفت خواهیم بود.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی تاکید وزیر نفت و رئیس سازمان انرژی اتمی را بر تشکیل گروه هایی در جلسات کاری مشترک بین دو نهاد دولتی برای امضای قراردادها پس از امضای آن برشمرد. این تفاهم نامه گفت: تفاهم نامه ای که امروز به امضا رسید نقش مهمی در تسریع در ساخت و ساز داشت و این تجهیزات دارای ابزار دقیق و افزایش همکاران در دو طرف خواهند بود.

قنادی ادامه داد: هیچ فعالیتی در صنعت نفت کشور وجود ندارد که نتوان آن را به فناوری هسته ای پیوند داد و این دو صنعت همواره دروازه ورود فناوری های نوین در کشور بوده اند.

وی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران، AIAD (شرکت طراحی و مهندسی صنعت انرژی)، پتروشیمی آریاسسل، پتروشیمی گچساران و … را برشمرد. در زمینه ابزار دقیق به عنوان یکی از آخرین نمونه های همکاری سازمان انرژی اتمی ایران. و صنعت نفت گفت: هر دو نهاد تجربه گسترده ای در زمینه اکتشاف زیرزمینی هیدروکربن ها و مواد هسته ای دارند که می توانند بین خود به اشتراک بگذارند.

تبدیل زباله های پلاستیکی به سوخت جت و سایر محصولات هیدروکربنی

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی از تبدیل زباله های پلاستیکی به سوخت جت و سایر فرآورده های هیدروکربنی از طریق تابش هسته ای در مقیاس آزمایشگاهی خبر داد و گفت: این سازمان در حوزه انرژی اتمی نیز به نتایج خوبی دست یافته است. استخراج. هلیوم از گاز طبیعی بدون تبدیل گاز به گاز طبیعی مایع (LNG).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *