جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

استحصال گاز و میعانات گازی در پارس جنوبی رو به افزایش است

محسن خجستمهر امروز در مراسم امضای قرارداد اجرای طرح ملی افزایش فشار میدان مشترک گازی پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی با بیان اینکه نیات امروز محقق شده است، افزود: برنامه هایی که دیروز ترسیم کردیم امروز اجرا می شود. .

وی با بیان اینکه این طرح ملی بزرگترین رویداد تاریخ جمهوری اسلامی ایران است که با پیمانکاران مطرح در راستای تولید پایدار و امنیت انرژی به امضا رسید، گفت:

معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت طرح افزایش فشار و نقش آن در تولید گاز و میعانات گازی، افزایش برداشت گاز و جلوگیری از مهاجرت گاز، مهم‌ترین و راهبردی‌ترین برنامه وزارت نفت است. وی گفت: چون این طرح از نظر اقتصادی اهمیت دارد.

خجشتیمهر با تاکید بر اینکه این پروژه از نظر وسعت فنی، عملیاتی و فناوری پروژه بزرگی است، با تاکید بر اینکه ظرفیت سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری را در اختیار پیمانکاران ایرانی قرار می دهد، گفت: نباید برای اقدامات خود شرط بگذاریم و باید بتوانیم آن را اجرا کنیم. تا حد امکان. مهمترین و بزرگترین کسب و کار کشور

وی با بیان اینکه این طرح بزرگ با تکیه بر سیاست ها و راهبردهای 13 گانه دولت محقق می شود، تصریح کرد: تفاوت دولت ها در رویکرد آنهاست. امروز با نزدیک شدن به دولت سیزدهم، این حماسه ها رو به پایان است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزود: تمامی مطالعات بین المللی در مورد پروژه های مشابه علاوه بر مناسب سازی پروژه های جهانی بررسی شد و نشان داد که اجرای این طرح در خارج از کشور اهمیت و درآمد بالاتری دارد و بهترین است. گزینه.

خوگستمهر ادامه داد: ماکت های تانک علاوه بر مهندسی روی زمین، ضرورت اجرای این طرح را در خارج از کشور نیز به اطلاع ما رساندند.

وی با تایید اینکه پارس جنوبی دارای 28 سکو از جمله سکوهای تولیدی و پشتیبانی است، گفت: این سکوها کاملا شبیه به هم هستند به طوری که با تکیه بر انرژی داخلی سرعت اجرای کار بیشتر می شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با تایید اینکه هر سکو قابلیت افزایش فشار یک میلیارد فوت مکعب گاز را دارد، افزود: سکوهای مرزی به دلیل جلوگیری از مهاجرت گاز در اولویت افزایش فشار هستند.

خجستمهر با اشاره به کمپرسورهای مورد نیاز در این پروژه ادامه داد: در پارس جنوبی 14 سکوی تقویت فشار شناسایی شده است که هر سکو به چهار کمپرسور به ظرفیت 30 مگاوات نیاز دارد و تا حد امکان برای صرفه جویی در ساخت و ساز داخلی به دنبال آن هستیم. کمک پیمانکاران و سازندگان ایرانی

وی تاکید کرد: وزن سکوهای مورد انتظار آنقدر زیاد است که می توان آنها را در داخل کشور ساخت.

معاون وزیر نفت با اشاره به نیاز به سفارش تجهیزاتی که ساخت آنها زمان بر است، گفت: 10 سال است که در این زمینه تاخیر وجود دارد و کار را شروع کردیم و سعی کردیم حداکثر برداشت را از آن انجام دهیم. میدان مشترک پارس جنوبی در حداقل زمان.

با اشاره به اینکه با اجرای طرح افزایش فشار، 90 تریلیون فوت مکعب گاز استخراج و 2 میلیارد بشکه برای استخراج میعانات گازی از پارس جنوبی اضافه می شود، افزود: این اقدام 900 میلیارد دلار درآمد خواهد داشت. برای کشور

وی به بیانات مقام معظم رهبری در عسلویه اشاره کرد و ادامه داد: معظم له تاکید کردند که صنعت نفت یک صنعت مولد، اقتصادی، علمی و جهادی است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *