رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به ابلاغ استاندارد آرد سبوس دار گفت: در حال حاضر این آرد در برخی از استان ها مانند مرکزی، قم، هرمزگان، اصفهان، تهران و … در اختیار نانوایان قرار دارد اما این استاندارد هنوز اجباری نیست و امیدواریم در آینده فراگیرتر شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی اسلام پناه در حاشیه مراسم رونمایی از استاندارد کل آرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمامی اجزای گندم اعم از مغز، جوانه و سبوس گندم در استاندارد جدید دیده شد. و با اجرای آن نان سبوس دار با کیفیت در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
وی افزود: در حال حاضر این آرد در برخی استان ها مانند مرکزی، قم، هرمزگان، اصفهان، تهران و … در اختیار نانوایان قرار می گیرد. البته این استاندارد در حال حاضر اجباری نیست و امیدواریم در آینده رواج بیشتری پیدا کند.
اسلام پناه با بیان اینکه در حال حاضر به صورت گزینشی حرکت می کنیم و انتخاب را به مصرف کننده واگذار می کنیم، تصریح کرد: در مراحل بعدی این استاندارد وارد فرآیند اجباری شدن می شود. البته اجباری شدن این امر باید در شرایطی انجام شود که ساز و کارهایی فراهم شود و نانوایی ها آسیب نبینند.
رئیس سازمان ملی استاندارد، انگیزه را در حال حاضر منوط به انتخاب مصرف کننده دانست و تصریح کرد: قیمت این آرد با قیمت نانوایی های آزادپز تفاوتی ندارد.
به گفته وی، تفاوت استاندارد آرد سبوس دار با استاندارد قبلی این است که استاندارد قبلی سبوس دار نبوده و برخی از اجزای مانند سبوس و دانه گندم در نان وجود نداشت. بنابراین ذائقه مردم به سمت نان براق رفت. اما اساساً نان نباید سفید باشد، بلکه نان باید حاوی تمام اجزای سبوس و میکروب باشد.
اسلام پناه ادامه داد: برای مصرف معمول نان با آرد قبلی 0.5 سانتی متر چربی دور شکم برای مصرف کننده افزایش یافت. از طرفی آرد جدید تمامی نیازهای مصرف کننده را پوشش می دهد و هیچ اثر منفی بر سلامتی ندارد.
به گفته وی، این آرد از امروز در نانوایی ها عرضه می شود.
انتهای پیام