جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

از منطقه شنگن عربی تا یادداشت تفاهم برای ساخت راه آهن عربستان به کویت

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس طرح شینگن عربی را برای توسعه صنعت گردشگری در منطقه ارائه کردند، قراردادهای تجارت آزاد با پاکستان و سنگاپور امضا کردند، با اقتصادهای پیشرو جهان در زمینه همکاری اقتصادی مذاکره کردند و عربستان سعودی را ساختند. راه آهن عربی به کویت از دیگر تلاش های اعضای شورا برای شکوفایی اقتصاد منطقه است.

به گزارش ای بی اس نیوز، در هفتاد و سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های «پایش تحولات تجارت جهانی»، مجموعه‌ای از تحولات اخیر در لایه‌های جهانی و منطقه‌ای محیط ژئواکونومیک ایران و آخرین روندها و پیش‌بینی‌های اقتصادی ارائه شده است. بزرگترین نهادهای اقتصادی بین المللی در قالب داده های جدید مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

شاید مهمترین خبر تبیین رویکرد آمریکا به سازمان تجارت جهانی بود که جزئیات آن از سوی نماینده تجاری این کشور اعلام شد و طی آن همه با تاکید بر حمایت آمریکا از این سازمان، تعهد این کشور به انجام اصلاحات لازم در سازمان تجارت جهانی در زمینه چالش ها. روندهای مدرن و نوظهور در تجارت جهانی برجسته شدند.

در این سوی دنیا و روسیه، تداوم تلاش ها برای کاهش اثرات منفی تحریم های متعدد غرب بر اقتصاد این کشور باعث تغییر رویکرد صادرات بخش کشاورزی به کشورهای دوست شده و بخش دریایی نیز در اولویت قرار گرفته است. در توسعه اقتصادی این کشور برای سال های 2024-26.

در سطح منطقه، اقدامات کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در ارتباط با توسعه صنعت گردشگری در منطقه منجر به طرح شنگن عربی شده است تا جان تازه ای به گردشگری بدهد. بخش و به تبع آن اقتصاد کشورهای عضو این شورا. امضای قراردادهای تجارت آزاد با پاکستان و سنگاپور، مذاکره با اقتصادهای بزرگ جهان در زمینه همکاری اقتصادی و ساخت راه آهن عربستان سعودی – کویت تحت شورای همکاری خلیج فارس بخشی از تلاش های اعضای شورا برای رشد اقتصاد منطقه است. تا حد امکان.

عربستان سعودی همچنین اولین سرمایه گذاری بین المللی خود را از طریق یک شرکت گاز طبیعی آمریکا انجام داد و با یک شرکت پتروشیمی چینی قراردادی را برای تامین نفت خام مورد نیاز این شرکت به دلیل پیش بینی افزایش تقاضای جهانی برای گاز طبیعی مایع امضا کرد. کویت که اخیراً چهارمین برنامه توسعه جامع 2040 خود را تصویب کرده است، چندین یادداشت تفاهم مهم با چین در زمینه های ساخت و ساز، محیط زیست و پروژه های زیربنایی امضا کرد تا همکاری دیرینه خود را با پکن گسترش دهد.

علاوه بر این، افزایش حجم تجارت ترکیه با آفریقا، سرمایه گذاری امارات در انرژی های پاک در اندونزی و توافق مصر و امارات برای تجارت با ارزهای ملی از دیگر تحولات جدید در منطقه است.

شایان ذکر است که مرکز تحقیقات اتاق ایران با هدف بررسی رویدادهای کلیدی در محیط ژئواکونومیک ایران و در این گزارش‌ها، مجموعه‌ای از گزارش‌های “پایش تحولات تجارت جهانی” را تهیه و منتشر کرده است. لحظه. از نقطه نظر تأثیرگذاری بر دیپلماسی اقتصادی و وضعیت ژئواکونومیک، ایران مورد بحث قرار می گیرد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *