استفاده از 13 میلیون تن گندم برای تامین نیاز نانوایی ها

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با آنا اعلام کرد:

مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: 13 میلیون تن گندم تولید شده در فصل 1401 تا 1402 برای تامین نیاز نانوایی ها و صنایع و همچنین بذر مصرف شد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محصولات غذایی اساسی و اساسی مانند گندم علاوه بر اهمیت اقتصادی، به دلیل حجم زیاد مصرفی، از اهمیت راهبردی در تامین امنیت غذایی کشور برخوردار است.
سهراب سهرابی مشاور وزیر جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در خصوص تولید گندم در کشور گفت: تخمین زده می شود که در سال 1402-1401 در فصل کشاورزی حدود 13 میلیون و 500 هزار تن گندم در کشور تولید شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: امسال حدود 5 میلیون و 958 هزار و 450 هکتار از اراضی کشور زیر کشت گندم بوده است. از این میزان یک میلیون و 973 هزار و 428 هکتار و سه میلیون و 961 هزار و 288 هکتار آبیاری شد.
سهرابی افزود: 13 میلیون تن گندم تولیدی کشور برای تامین نیاز نانوایی ها و صنایع و همچنین بذر مصرف شد. همچنین بیش از 10 میلیون و 398 هزار تن گندم تولیدی کشاورزان تا پایان سال زراعی 1402-1401 به عنوان وثیقه خریداری شد.
وی در پایان گفت: در خصوص خرید تضمینی گندم نیز میزان خرید نسبت به دو سال قبل 129 درصد افزایش داشته است. همچنین خوزستان، کردستان، فارس، کرمانشاه و آذربایجان غربی با مجموع بیش از 5 میلیون و 364 هزار تن خرید تضمینی گندم، پنج استان برتر کشور در این حوزه هستند.