از تراشیدن ریش شما متاسفیم!

بحث برخورد با زنان محجبه یکی از همان چالش های اجتماعی است که ماه ها و شاید سال ها گریبانگیر جامعه شده است. اکنون در شرایطی که جامعه ایران هر از چند گاهی با مسائل مختلفی دست و پنجه نرم می کند. کسانی هستند که به رفتار برابر زن و مرد معتقدند. یعنی در ازای درمان بی شرمی زنان تراشیدن ریش مرد را درمان می دانند. حال اینکه آیا این سوال مورد قبول مردم قرار می گیرد یا خیر بحث جداگانه ای است. اما فرض سوال به ظاهر ترنسکشوالی مطلوب و قابل قبول است.
در جلسه قرعه کشی کنید
موضوع حجاب و نحوه برخورد با آن موضوعی است که طی ماه ها و سال های گذشته همواره یکی از مهم ترین موضوعات جامعه بوده است و در این راستا هرکس از دیدگاه خود به این موضوع پرداخته است. دیده می شود. اما شاید شاخص ترین اتفاق در رابطه با موضوع حجاب و بی حجابی و نحوه برخورد با آن به اواسط سال گذشته برمی گردد، از اواخر شهریور تا اواسط بهمن که عملکرد گشت ارشاد خبرساز شده است. . پس از وقایعی که در پاییز 1401 شاهد بودیم. به گفته دادستان کل کشور، گشت جهت گیری از جایی که اجاره شده بود منحل و قفل شد. همانطور که چندین ماه است که شاهد حضور گشت توجیهی در جامعه نبودیم. اما وضعیت حجاب در جامعه و گسترش بدحجابی باعث شده است که مسئولان، مسئولان، نمایندگان و حتی مردم عادی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند و بخواهند با این حادثه برخورد کنند. به همین دلیل به گفته سردار احمدرضا رادان فرمانده معظم کل قوا از روز شنبه پنجم فروردین ماه، برخورد هوشمندانه پلیس با هنجارشکنان و بی حجابی ها آغاز شد. اما اگر در مقیاس بزرگ‌تر فکر کنید، فقط زنان نیستند که جامعه را تشکیل می‌دهند و بخش دیگر جامعه را مردانی تشکیل می‌دهند که هم‌سوی تاریخ هستند و نوع کنش‌گرایی آنها نیز در آن مهم و تعیین‌کننده است. راه خود. بنابراین تصمیم گیری برای جامعه که تنها بخشی از جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد چندان کامل و جامع به نظر نمی رسد. بدیهی است که در حوزه حجاب، تمامی قوانین و مقررات حجاب و پوشش دختران و زنان را مردانی وضع کرده اند که این مشکل را فقط در حوزه زنان می دیدند و خود را تکلیف نمی دانستند. در حالی که اگر در زمینه حجاب و پوشش برای زنان ضوابطی وضع شده است، برای مردان نیز باید این رویه در نظر گرفته شود. به عبارت دیگر، چرا رویه های فعلی برای مردان لحاظ نشده است؟ مثلاً گشت مشورتی که با حیا و بی حجابی زنان سروکار دارد باید در حوزه مردان نیز تکلیف مشخص کند. به گونه ای که برای مردان نیز بازدارندگی در نظر گرفته می شود. به عبارت دیگر آنچه برای زنان تعریف می شود برای مردان نیز باید در نظر گرفته شود. البته این موضوع جدا از این است که مردان در برخوردهای عمومی با زنان شئونات و شئونات اسلامی را رعایت کنند. آنچه مسلم است این است که حاکمیت قانون می تواند تأثیر مثبتی بر روندهای کنونی جامعه داشته باشد. اگرچه اکنون گاهی شنیده می شود که بعد از حوادث پاییز سال گذشته جامعه تا شهریور 1401 برنمی گردد، اما قطعاً اگر قوانین قابل قبول و مطلوبی تدوین شود و شرایط جامعه در زمینه های مختلف به ویژه وضعیت اقتصاد بهبود یابد، مردم بهتر با آن کنار می آیند. با این رویه
تراشیدن ریش کمتر از برداشتن حجاب مقدس نیست
یک نظریه پرداز اصلاح طلب درباره شرایط جامعه و نوع حضور چهره به چهره با حجاب گفت: می خواهم این سوال را مطرح کنم که چرا گشت جهت گیری مردانه وجود ندارد؟ در گذشته در آرایشگاه ها می نوشتند: ما مجاز به اصلاح نیستیم! این موضوع به گونه ای در رویه قضایی جا افتاده بود که در گذشته یا مطلقاً ممنوع شمرده می شد و یا بنابر احتیاط واجب آن را حرام می نامیدند. باز هم می خواهم نتیجه بگیرم که اصرار بر حرمت تراشیدن ریش کمتر از کشف حجاب مقدس نیست. سعید حجاریان ادامه داد: حال سوال اینجاست که چرا پدیده ای به نام گشت ارشاد آقایان وجود ندارد و مکانی به نام “ساختمان وزرا” برای آقایان ایجاد نشده است؟ این چهره اصلاح طلب گفت: پاسخ کاملا روشن است. جامعه ایران سالهاست که با وضعیت مردسالارانه مواجه است. به گونه ای که شارع، مجری و ماهیت امر به معروف و نهی از منکر همه مذکر بوده است. خود مردان باید به عنوان پلیس ایدئولوژیک خانه و حتی جامعه ظاهر شوند و قانون ایجاد شده توسط خود را اجرا کنند. نتیجه این شد که آنها به سراغ مردان بی ریش با عناوینی مانند گشت ارشاد مردان نرفته اند و تنها به اظهارات معمولی به مقامات سیاسی پرداخته اند.


بخش

خواننده سایت،


فقط اخبار رسانه های رسمی کشور را منعکس می کند.






0

مردم این مقاله را دوست داشتند