سایر موضوعات

از بازاریابی تا نهادینه سازی محصولات بنگاه های دانش


به این موضوع در گفتگو با آنا اشاره شد؛

یک کارشناس صنعت بیمه گفت: رکن اصلی باید با تبلیغات و قوانین حمایت از بازاریابی تولید شود تا محصولات به طور کامل در جامعه نهادینه شود.

رسول رحمتی ناودهی کارشناس صنعت بیمه در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، گفت: رکن اصلی باید هر چه سریعتر با تبلیغات و قوانین حمایت از بازاریابی تولید شود. که محصولات تولید شده توسط این شرکت ها در جامعه نهادینه می شود».

رحمتی نودهی در پاسخ به این سوال که بنگاه های دانش بنیان ملی از نظر فناوری و دانش توانمندی های لازم را دارند، گفت: این توانمندی به نحو مناسبی در کشور وجود دارد. کسب و کارهای دانش بنیان به صنعت بیمه اطلاق می شود که در برخی موارد حتی با مهندسی معکوس می تواند در زمره بزرگترین شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه مسافرتی قرار گیرد.

وی بیان کرد: کسب و کارهای دانش بنیان باید مورد حمایت قرار گیرند و نهادهای نظارتی مانند بیمه مرکزی نیز در این مسیر به آنها کمک کنند.

دغدغه جدی دولت برای کسب و کار دانش بنیان در صنعت بیمه

رحمتی نودهی گفت: دولت دغدغه جدی کسب و کار دانش بنیان در صنعت بیمه دارد. سال گذشته و در همایش های صنعت بیمه، یکی از خواسته های سازمان بیمه مرکزی از کارشناسان و مدیران صنعت بیمه، دانش بنیان کردن فرآیندهای این صنعت بود.

این کارشناس صنعت بیمه گفت: صنعت بیمه دارای یک پژوهشکده است که باید اجرای فرآیند با روش دانش بنیان را به بدنه صنعت بیمه تزریق کند. برای غلبه بر وضعیت موجود و اجرای امور دانش بنیان شرکت های دانش بنیان، باید یک برنامه منظم و منظم برای کوتاه مدت و بلندمدت در شرکت های بیمه وجود داشته باشد.

این کارشناس صنعت بیمه خاطرنشان کرد: باید از کسب و کارهای دانش بنیان حمایت شود و نهادهای نظارتی مانند بیمه مرکزی نیز در این راستا به آنها کمک کنند و برنامه های حمایتی برای استفاده از بنگاه های دانش بنیان تولیدی در نظر گرفته شده است.

رحمتی نودهی درباره ضعف بازاریابی محصولات دانش بنیان در کشور گفت: بازاریابی رکن اصلی تولید است. تبلیغات و قوانین حمایتی باعث نهادینه شدن یک محصول یا رفتار در جامعه می شود. تبلیغات می تواند از ابتدای دوره ابتدایی و تحصیلات دانشگاهی شروع شود تا محصول به طور گسترده مورد استفاده قرار گیرد.

نهاد کنترل به عنوان راهنما باید بحث بازاریابی را تسهیل کند

وی بیان کرد: دستگاه نظارت به عنوان راهنما باید بحث تجاری سازی را تسهیل کند و علاوه بر حمایت از قوانینی مانند معافیت مالیاتی و استقرار در پارک های علم و فناوری، برنامه های حمایتی در زمینه تجاری سازی و استفاده از محصولات دانشی نیز انجام شود. شرکت های مستقر

رحمتی نودهی تاکید کرد: خدماتی فراتر از مشوق های فعلی نیز باید به کسب و کارهای دانش بنیان داده شود. شرکت هایی مانند شرکت های بیمه نیز باید از آنها حمایت هایی مانند ارائه بیمه با خدمات مناسب تر داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا