چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

ارتقای کمی و کیفی آب شرب سنندج با بهره مندی از طرح آبرسانی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان ادامه داد: با پیشرفت این پروژه طعم و بوی نامطبوع آب شرب در بخش مرکزی شهر سنندج با جمعیتی بالغ بر 350 هزار نفر کاهش چشمگیری یافت.

100 درصد آب مورد نیاز شهروندان سنندجی از سد آزاد تامین می شود

فرهاد خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سطح کیفی آب، همزمان با پیشرفت این پروژه، شستشوی مخازن تصفیه خانه، سطح شهر و شبکه انجام می شود که حدود 100 هزار متر مکعب مخزن آب داخل آن است. شهر سنندج است و فرآیند نظافت این مخازن بر اساس استانداردهای لازم و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود.

وی یادآور شد: طرح آبرسانی فاز دوم با ظرفیت 1000 لیتر در ثانیه در شرف اجراست و پیش بینی می شود در آینده نزدیک این مهم محقق شود. در این صورت 100 درصد آب مورد نیاز شهروندان سنندجی از سد آزاد تامین می شود.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری به این استان را تسریع در راه اندازی پالایشگاه شماره 3 شهر سنندج دانست و گفت: امید است با نهایی شدن با مطالعات و اخذ مجوزهای لازم، روند عملیاتی راه اندازی این بخش نیز آغاز خواهد شد.»

وی در ادامه به نظرسنجی روزانه از شهروندان سنندجی در خصوص دریافت بازخورد در خصوص ارتقای کمی و کیفی آب شرب اشاره کرد و گفت: آب توزیع شده در شبکه مرکزی شهر ترکیبی از آب سد آزاد است. (1200 لیتر در ثانیه) و سد قشلاق (400 لیتر در ثانیه) به دلیل اینکه حجم قالب از آب بدون سد تشکیل شده است، تأثیر بسزایی در کیفیت آب شرب داشته است. در بررسی های انجام شده، اکثر ساکنان این شهر بهبود کیفیت آب آشامیدنی را تشخیص دادند.

وی همچنین راه اندازی فاز دوم این پروژه را با همت شرکت آب و برق با در نظر گرفتن نیاز فعلی شهروندان سنندجی به 2000 لیتر آب شرب برشمرد و گفت: آب با کیفیت در سطح شهر توزیع شده است. سنندج از 8 آبان ماه با دبی 200 لیتر در ثانیه و امروز این رقم به 1000 لیتر در ثانیه رسیده است که با بهره مندی از تصفیه خانه شماره دو این نیاز به طور کامل برآورده می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از وزارت نیرو، محمد فرهاد با اشاره به بهره برداری از پروژه آبرسانی در سنندج، اظهار کرد: از جمله مشکلات تامین آب شرب مردم سنندج از سد قشلاق، راه برداشت آب را رقم زد. از آن به طوری که تنها امکان بهره برداری 115 میلیون مترمکعب از ذخیره سد تا تصفیه خانه وجود دارد و در صورت بروز مشکل در تونل آب، شهر با تنش آبی مواجه می شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان با اشاره به مشکلات کمی و کیفی آبرسانی به سنندج از سد قشلاق، افزود: در حوزه ارتقای کیفی آب سد قشلاق در سال های اخیر اقداماتی انجام شده است. سال هاست، اما بررسی ها برای حل مشکل کیفیت آب سنندج همچنان ادامه دارد. دریافتند که نتیجه نهایی تغییر منبع آب است. بر این اساس موضوع آبرسانی به سنندج با بهره مندی از سد آزاد در دستور کار قرار گرفت.

پالایشگاه شماره 3 سنندج راه اندازی می شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان از ارتقای کمی و کیفی آب شرب شهر سنندج از طریق طرح آبرسانی خبر داد و گفت: به منظور رفع طعم و بوی نامطبوع از آب شرب سنندج، پروژه بزرگی است. در دو سال گذشته شروع شد که تقریباً تا شروع دولت ادامه داشت. در سال سیزدهم این پروژه 20 درصد پیشرفت داشت اما با شروع به کار دولت سیزدهم و توجه دقیق رئیس جمهور و وزیر نیرو این پروژه در مدت کوتاهی به اتمام رسید.

وی در این خصوص گفت: برای رفع طعم و بوی نامطبوع آب شرب سنندج از دو سال پیش پروژه بزرگی آغاز شد که تقریبا تا شروع دولت سیزدهم 20 درصد پیشرفت داشته است. انرژی در مدت کوتاهی به این هدف دست یافت.

توزیع آب شرب با کیفیت از 8 آبان ماه در سنندج
فرهاد یادآور شد: در مسیر انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم، 27 کیلومتر جاده اختصاصی برای هدایت آب به تصفیه خانه شماره یک و دو شهر سنندج ایجاد شد و در 8 آبان ماه آب شرب از این جاده تا اولین تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت 1000 لیتر ایجاد می شود، دومی می رسد و در شبکه توزیع می شود.

انتهای پیام

فرهاد درباره افزایش ظرفیت پالایشگاه های سنندج گفت: پیشبرد این موضوع مستلزم فراهم شدن زیرساخت های لازم است که در این راستا برنامه ریزی های لازم برای راه اندازی پالایشگاه شماره سه انجام شده است و در حال حاضر مطالعات برای تحقق این موضوع در حال انجام است. در حال انجام است.

نوشته های مرتبط:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *