سایر موضوعات

ارتقای راندمان نیروگاه شازند در دستور کار صنعت برق استان مرکزی قرار دارد

ای بی اس نیوز/مرکزی مدیرعامل برق منطقه ای باختر گفت: صنعت برق استان مرکزی در راستای اهداف صرفه جویی تاب آوری و افزایش بهره وری انرژی، حفظ و ارتقای راندمان نیروگاه حرارتی شازند، کاهش شبکه انتقال و ابرتوزیع و کاهش بار و کاهش راندمان را در دستور کار دارد. برنامه های مدیریت مصرف، از جمله پیک ها.

داوودآبادی ادامه داد: تعداد مشترکان مستقیم برق منطقه ای باختر 41 مشترک است که از این تعداد 17 مشترک سهم استان مرکزی است، همچنین تعداد مشترکان برق منطقه ای 2 میلیون و 246 هزار و 468 مشترک است که از این تعداد 772 هزار و 249 مشترک وجود دارد. در استان مرکز .

مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید برق در استان مرکزی در حوزه نیروگاه شازند 1300 مگاوات و در حوزه نیروگاه‌های پتروشیمی و پالایشگاه‌های خصوصی 265 مگاوات است و اولین نیروگاه خورشیدی است. با ظرفیت یک مگاوات در این استان ایجاد شده است.

مجتبی داودآبادی روز یکشنبه 17 آبان ماه به هیات برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی گفت: برق منطقه ای غرب شامل 3 استان همدان، لرستان و مرکزی است و سهم استان مرکزی در این حوزه حدود 30 هزار کیلومتر است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش تولید پراکنده ظرفیت تولید نیروگاه های گازی 26.1 مگاوات، ظرفیت تولید نیروگاه های خورشیدی یک مگاوات و ظرفیت تولید نیروگاه ها 27.4 مگاوات است. .

انتهای پیام

داوودآبادی افزود: در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و افزایش بهره وری انرژی، صنعت برق استان مرکزی برای حفظ و ارتقای راندمان نیروگاه حرارتی شازند، کاهش شبکه انتقال و فوق توزیع و مدیریت بار و مصرف برنامه ریزی کرده است. برنامه ها از جمله پیک ها را در دستور کار خود قرار دهد.

وی افزود: در استان مرکزی هزار و 310 مگاوات ظرفیت تولید، 55 مگاوات ظرفیت تولید پراکنده، 8 هزار و 368 مگاوات پست انتقال و فوق توزیع، 5 هزار و 261 کیلومتر خط انتقال فوق توزیع و 1620 مگاوات پیک بار (مصرف کننده) وجود دارد. در سال 1400

داوودآبادی گفت: شاخص شدت بالای مصرف انرژی در بخش‌های مختلف و لزوم استانداردسازی به‌ویژه در بخش صنعت، عدم توجه به صرفه‌جویی در مصرف برق و عدم شفافیت تفاوت قیمت نهایی و اجباری برق، عدم امکان تخصیص مستمر سوخت گاز به نیروگاه به دلیل کمبود گاز در فصل سرما در کشور، سهم بسیار پایین انرژی های تجدیدپذیر در سبد انرژی کشور، کمبود نقدینگی و کمبود منابع در اجرا. از جمله پروژه‌ها، وجود مخالفان برای احداث تأسیسات در صنعت برق و … از جمله مشکلات و چالش‌های موجود در این حوزه است.

وی افزود: 61.4 درصد از کل انرژی تحویلی استان مرکزی در بخش صنعت، 16.9 درصد در بخش کشاورزی، 14.4 درصد در بخش خانگی، 3.1 درصد در مصرف، 3.1 درصد در بخش دولتی و یک درصد در بخش کشاورزی است. صرف روشنایی جاده شده است.

داوودآبادی، برنامه ریزی احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، برگزاری مناقصه حدود 4 هزار مگاوات از تعداد متناظر در فاز اول امسال، تعیین سهم استان حدود 700 مگاوات در فاز اول و تهیه نسخه استانی. سند تحول مردمی از اولویت های دولت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا