دو شرکت دانش بنیان ایرانی موفق شدند به نیمه نهایی مسابقات سوپرنوا نمایشگاه جیتکس 2023 راه یابند و در صورت موفقیت این دو شرکت و صعود به مرحله بعدی، زمینه برای جذب سرمایه گذار و ارائه محصولات خود فراهم می شود. . در بازار جهانی.
به گزارش ای بی اس نیوز، در کنار نمایشگاه GITEX 2023، مسابقه ای به نام Supernova برگزار می شود که فرصتی برای ارائه نوآوری های پیشگام استارت آپ ها و تعامل آنها با سرمایه گذاران از سراسر جهان خواهد بود.
مسابقات سوپرنوا که از 24 تا 28 اکتبر 2023 در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می شود، در رده های مختلف برگزار می شود و در هر دسته، 8000 دلار جایزه به تیم منتخب تعلق می گیرد. در نهایت، استارتاپی که چشمگیرترین دستاورد را در طول این مسابقه به نمایش گذاشت، به عنوان قهرمان نهایی و برنده جایزه ۱۰۰ هزار دلاری Supernova معرفی خواهد شد.
در جریان این رقابت دو شرکت ایرانی موفق شدند به نیمه نهایی راه یابند. دو نماینده از ایران امروز و فردا با سایر شرکت کنندگان در مرحله نیمه نهایی رقابت خواهند کرد.
یکی از این شرکت ها در زمینه امنیت سایبری فعال است. در سال های اخیر، حملات مبتنی بر تقلید از رفتار کاربر توسط ربات های اینترنتی به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این حملات و آسیب های ناشی از آن می تواند منجر به هزینه های مالی و اعتباری جبران ناپذیری برای کسب و کارها شود.
این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی و چالش های کاربردی از کسب و کارهای آنلاین در برابر حملات خودکار اینترنتی محافظت می کند و از خسارات مالی و اعتباری ناشی از این حملات جلوگیری می کند. از طریق سرویس های هوشمند و با کمک هوش مصنوعی و چالش های فنی، کاربر واقعی خود را از ربات یا کوئری مخرب متمایز می کند. در هر پرس و جو بیش از 150 ویژگی رفتار درخواست کننده توسط سیستم هوش مصنوعی استخراج و تحلیل می شود.
امیرحسین سیدی مدیرعامل یکی دیگر از شرکت های دانش بنیان گفت: در این نمایشگاه دو محصول ارائه کرده ایم که هر دو مکمل یکدیگر هستند. دستگاه اول وظیفه جداسازی پیوند را بدون دخالت دست و به صورت کاملا اتوماتیک انجام می دهد. در این دستگاه از فناوری پردازش تصویر استفاده شده است که به طور خودکار جوانه را تشخیص داده، آن را به درستی بریده و از درخت جدا می کند.
وی می افزاید: دستگاه دوم نیز با فناوری پلاسما کار می کند که اسم آن را دستگاه جوش گذاشتیم. پرتو پلاسما از طریق تحریک شیره گیاهی یا صمغ گیاه، پایه و پیوند را به هم متصل می کند و پیوند صورت می گیرد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سیدی خاطرنشان کرد: با کمک این دو دستگاه، کار جداسازی پیوندک به صورت خودکار و جوشکاری پیوندک به پایه اصلی نیز به سرعت انجام می شود. روش جداسازی صحیح در این دستگاه باعث افزایش طول عمر پیوند می شود. با جوش سریع نوک به پایه اصلی، هوای خشک وارد ظروف نمی شود. در عین حال، تابش پلاسما کار ضد عفونی و کنترل آفات را نیز انجام می دهد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: با این حال طبق برخی آمارها سالانه حدود 60 درصد اتصالات در کشور خراب می شود. جداسازی دستی نادرست پیوندها، آلودگی ناشی از پیوند دستی، بحث در مورد هوای خشک و آسیب عروق، دلایل محیطی یا شرایط خاص از جمله دلایل اصلی عدم مصرف پیوند است.
انتهای پیام