جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

ارائه قطعنامه به کنگره آمریکا برای اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه + جزئیات

قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا با ارائه قطعنامه ای از اتحادیه اروپا خواست تا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اقدام کند.

«کلودیا تنی» نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا با ارائه قطعنامه‌ای از اتحادیه اروپا خواست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی این اتحادیه قرار دهد.

یهودیان! چمدان های خود را ببندید و به کشورهای خود برگردید

این نماینده تندرو کنگره آمریکا در این قطعنامه سپاه را به سرکوب معترضان، ارتکاب جنایات حقوق بشری، آموزش، تسلیح و تامین مالی گروه های نیابتی در خاورمیانه، حمایت از دولت بشار اسد در سوریه و غیره متهم کرد.

این قانونگذار آمریکایی همچنین از دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خواسته است تا اتحادیه اروپا را برای انجام این کار تحت فشار قرار دهد.

معرفی این قطعنامه چند روز پس از آن صورت گرفت که یک گروه دو حزبی متشکل از 130 قانونگذار آمریکایی روز دوشنبه نامه ای ارسال کردند و از اتحادیه اروپا خواستند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمان های به اصطلاح “تروریستی” قرار دهد.

در این نامه خطاب به جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، آمده است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی “آزادانه و آشکارا توطئه هایی را برای هدف قرار دادن شهروندان در سراسر اتحادیه اروپا انجام داده است”.

این گروه از قانونگذاران آمریکایی به رهبری کتی منینگ، توماس کین و بیل کیتینگ مجلس نمایندگان در این نامه از بورل می‌خواهند که به دلیل «تهدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با حداکثر فوریت به این موضوع رسیدگی کند.

در آغاز فرودین، 12 نماینده سنای ایالات متحده در نامه ای به جوزپ بورل از او خواستند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان های “تروریستی” قرار دهد.

پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه ای غیرالزام آور از اتحادیه اروپا خواسته است نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان های به اصطلاح تروریستی اتحادیه اروپا قرار دهد. با این حال، یک هفته بعد، اتحادیه اروپا علیرغم اعمال تحریم های جدید علیه برخی از اعضای سپاه، از درج نام سپاه در فهرست خودداری کرد.

ایران پیش از این هشدار داده بود که در صورت اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پاسخی متناسب به این اقدام خواهد داد.

بورل در سوم فوریه، پیش از آغاز نشست شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا، خاطرنشان کرد که قرار گرفتن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی مستلزم تصمیم‌گیری عدالت است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در اول مارس گفت که کارشناسان آلمانی هیچ مبنای قانونی برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های به اصطلاح «تروریستی» در اروپا پیدا نکرده‌اند. ما نمی خواهیم سپاه پاسداران را در لیست سازمان های تروریستی قرار دهیم.

وزارت خارجه آلمان در 30 ژانویه اعلام کرد که قرار دادن سپاه در چنین فهرستی با موانع قانونی مواجه است.

کریستوفر برگر، سخنگوی وزارت خارجه آلمان، در یک کنفرانس مطبوعاتی در 30 ژانویه در برلین گفت: “موضع ما این است که چنین اقدامی منطقی سیاسی است – و وزیر امور خارجه ما بارها بر این سوال تاکید کرد. »

اقدام ضدایرانی پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران از سیاست ترامپ پیروی می کند که برای اولین بار نهاد نظامی رسمی یک کشور را در لیست موسوم به تروریستی قرار داد.

تحرکات اروپایی ها برای اقدام علیه سپاه پاسداران با واکنش مقامات جمهوری اسلامی ایران مواجه شده است.

سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، این تصمیم را ناامیدکننده خواند و افزود: این اقدام «پس از تلاش های نافرجام آنها در خیابان ها برای ضربه زدن به مردم ایران صورت گرفت تا بتوانند جلوی ملت را بگیرند، همان طور که فکر می کردند ایرانی. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور است و این اقدام خلاف قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل است.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *