عسگری در مورد الزامات کلی مدیریت تعارض منافع گفت: بر اساس این طرح ، سازمان اداری و استخدامی کارگزاران در کشور موظف است حداکثر تا شش مورد اطلاعات ، از جمله لیست درآمد دریافتی ، اسناد و مدارک را ارائه و به روز کند. ماهها پس از تصویب این قانون. “نظارت بر آموزش ، عضویت و فعالیتهای مرتبط و فهرست تمام دارایی های تحت پوشش این قانون.
تابعیت دوگانه اشخاص مشمول این قانون به هیچ وجه ممنوع است.
مهدی عسگری نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار پارلمانی ABSNEWS با اشاره به اعلام برنامه اداری بهداشت و پیشگیری از تعارض منافع در صحن علنی مجلس دادگاه ، گفت: سلامت و کارایی سیستم اداری به منظور جلوگیری از تأثیر منافع شخصی بر انجام وظایف و اختیارات حرفه ای مقامات است.
انتهای پیام /
عسگری ضمن تاکید بر اینکه تابعیت دوگانه اشخاص مشمول این قانون به هیچ وجه ممنوع است ، گفت: شش ماه پس از تصویب این قانون ، اشخاص ذیربط موظف به ترک تابعیت دوگانه و اعلام در سیستم مزایای کامل و در صورت عدم اعلام ، خاتمه خدمات دولتی. آنها به دو تا پنجاه سال محکوم می شوند و انتصاب بلافاصله توسط یک مقام برتر لغو می شود.
نماینده مردم کرج ، فردیس و اشتهارد ادامه داد: هر نوع استخدام بستگان توسط مشمولین این قانون در م institutionsسساتی که در دوران مسئولیت خدمت می کنند ممنوع است. لازم به ذکر است که قراردادهای کاری منعقد شده بر اساس آزمونهای استخدامی کامل و رسمی از شمول این مقاله خارج است.
اولویت بخشیدن به مبارزه با فساد به عنوان ریشه و فرآیند ؛ به جای مبارزه با مفسدان
با تشخیص درست تعارض منافع در ساختار حاکمیت ، احتمال فساد کاهش می یابد
این نماینده با اشاره به تعریف تضاد منافع در این طرح گفت: تضاد منافع به موقعیتی اطلاق می شود که در آن منافع شخصی یک مقام رسمی یا منافع زیردستان وی بر اعمال بی طرفانه و عدم تبعیض در کارکردهای حرفه ای وی تأثیر می گذارد. و قدرتهای قانونی. »دوگانگی و تضاد.
نماینده مردم کرج ، فردیس و اشتهارد با تاکید بر اینکه هدف از این طرح مبارزه با فساد به عنوان یک ریشه و یک فرایند به جای مقابله فقط با مفسدان است ، گفت: از ظاهر فساد ، تغییر آن ضروری است. آن را به شیوه ای ملایم و پیشگیرانه تنظیم کرده و مدیریت تعارض منافع را تنظیم کند.
مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این قانون بر عهده بازرسی کل کشور و کلیه مقامات ، مقامات ، کارگزاران و کارکنان است. مشمول این قانون هستند.
وی افزود: “نیاز به تصویب و اجرای یک قانون جامع و یکپارچه در سیستم اداری برای کاهش یا حذف فساد با شناسایی موارد تعارض منافع و به عنوان منبع اصلی فساد ، رانت خواری و تبعیض وجود دارد.
وی افزود: تضاد منافع یکی از عوامل فساد است که در ساختارهای دولتی رخ می دهد. اگر بتوانیم این ریشه را به درستی شناسایی کرده و استراتژی های مناسبی برای مقابله با آن طراحی کنیم ، انگیزه ، زمینه و احتمال فساد کاهش می یابد. مزیت دیگر این طرح ایجاد شفافیت و بستری برای نظارت عمومی بر عملکرد کارکنان دولت است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز