به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم تحلیف خود از ارائه خدمات تخصصی مالیاتی در شبکه باجه های دولت و اتصال سازمان امور مالیاتی کشور به شبکه هزاران نفری خبر داد. شمارنده های دولتی در سراسر کشور: تلاش نزدیکان ما در ساماندهی امور مالیاتی که انجام داده اند. این سختی میلیون ها نفر را کاهش داده است و این چیزی است که باید برای آن شکرگزار بود.
وی افزود: اساس حرکت ما هوشمندسازی خدمات مالیاتی، کاهش نقش عوامل انسانی، کاهش حوزه های کم بهره وری در اقتصاد و افزایش امکان برون سپاری فعالیت ها و شفافیت اقتصادی بود.
خاندوزی گفت: علاوه بر شفاف سازی، برون سپاری و تسهیل گری از طریق پنجره های خدمات دولت و سایر اپلیکیشن های موازی در کشور آغاز شده و تسریع خواهد شد. به نظر می رسد پیام خوبی برای تسهیل ارتباط فعالان اقتصادی با دولت و سازمان امور مالیاتی و همچنین تجلیل از فعالان اقتصادی باشد و هزینه های اجرایی و اجرایی کشور را نیز کاهش دهد.
وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: امروز 120 باجه خدماتی دولت در کشور نیز خدمات اولیه مالیاتی ارائه می کنند و مردم را از مراجعه به دفاتر رسمی سازمان های مالیاتی نجات می دهند. تمامی باجه های خدمات دولتی در سراسر کشور و تمامی نقاط کشور گسترش می یابد. باجه ها این خدمات اولیه را برای همه مالیات دهندگان ارائه خواهند کرد.
وی گفت: این روزها با توجه به اینکه رئیس جمهور شهید بیشترین نقش را در تسهیلات و همکاری هایی که صورت گرفت، به روح ایشان هدیه و صلوات می فرستیم.
ارائه خدمات تخصصی مالیاتی در شبکه دفاتر پیشخوان دولت گسترده است
وزیر اقتصاد در حاشیه این مراسم این اقدام را رویدادی مهم در برون سپاری خدمات تخصصی مالیاتی و در اجرای هرچه سریعتر فرآیندها برای مودیان دانست.
خاندوزی همچنین گفت: امروز افتتاح آزمایشگاه داده کاوی مالیاتی نیز افتتاح سد است که این فرصت را برای دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی کشور فراهم می کند تا از اطلاعات نامشخص برای اهداف پژوهشی و تحلیلی استفاده کنند تا نتایج این امر می توان از تحقیقات برای جلوگیری از فرار مالیاتی استفاده کرد. دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی کشور نیز بسیار استقبال کرده اند. برای اولین بار فرصت برون سپاری و حرکت به سمت هوشمندسازی نظام مالیاتی از طریق داده کاوی ارائه شده است.
وزیر اقتصاد همچنین درباره وضعیت فعلی سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی بیان کرد: در فصل اول تملک پایانه های فروشگاهی که قرار بود از زمستان 1402 انجام شود در این خصوص در خصوص مالیات بر ارزش افزوده، به دست آوردیم. اهداف بیشتری نسبت به پاییز 1402 (سیستم سنتی مالیات بر ارزش (اضافی) وجود داشت و بیش از پاییز اظهاراتی دریافت کردیم مبنی بر اینکه سیستم سنتی از طریق سیستم مالیاتی و پایانه های فروشگاهی برقرار است.
وی گفت: در برخی از شرکت ها و استان ها در خصوص سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی به اهداف 100 درصدی دست نیافته ایم. البته اطلاعات پایان بهار به زودی بررسی می شود. امیدواریم بتوانیم در فصل بهار و تابستان در استان هایی که تاخیر داشتیم به پوشش 100 درصدی برسیم.
absnews