سایر موضوعات

ادعای خطر ورشکستگی خودروسازان در ۲ جلسه شورای امنیت

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، امیرحسین جلالی با بیان اینکه زیان خودروسازان به بیش از 150 هزار میلیارد تومان رسیده است، گفت: این زیان دلیل حفظ دولت خودروسازان و قیمت ها در جای دیگری است. مشکلات این صنعت ناشی از تلاش همه جانبه واردکنندگان خودرو است که به دنبال تصاحب این صنعت هستند.

وی به رسانه ملی گفت: مشخص است که وقتی همه مواد اولیه مانند ورق فولادی، میلگرد فولادی، مس، آلومینیوم، مواد پتروشیمی و اخیراً برق در بورس کشف شود، محصول نهایی که خودرو است در شورای رقابت است. سازمان حمایت و معاون وزیر این وزارتخانه اعلام کردند که قیمت ها به صنعت خودرو آسیب می زند.

نایب رئیس انجمن همگن صنعت قطعات گفت: این رویه قیمت گذاری خودرو منجر به ورشکستگی خودروسازان و در نتیجه قطعه سازان می شود و پایان ورشکستگی صنعت نساجی و سایر صنایع را برای این صنعت رقم می زند.

به گفته وی، انجمن در چندین نوبت و در محافل مختلف تذکرات لازم را به مسئولان داده است، اما با وجود همدلی آنها نمی توان کاری کرد! این انجمن حتی در دو جلسه در مجلس شورای ملی حساسیت موضوع و مشکلات مربوط به آن را مطرح کرد. شورای امنیت و متأسفانه نتوانستیم این کار را انجام دهیم. بیا کاری انجام دهیم.

نایب رئیس انجمن قطعه سازان گفت: اکنون تکلیف ما چیست و چه باید بکنیم، این سوالی است که وزارت حراست متولی امر تولید باید به آن پاسخ دهد و بیش از مسئولیت انجمن است.

وی بیان کرد: امیدوارم وزیر جدید صمت که بارها از دخالت دولت در بازار انتقاد کرده و طرفدار قیمت گذاری اجباری نیست، بتواند اقدامات موثری برای ایجاد حاکمیت شرکتی مبتنی بر قانون تجارت در دو کشور انجام دهد. خودروسازان بزرگ و در نهایت سپردن مدیریت به بخش خصوصی، سرعت خود را کاهش داده و با تدوین سیاست ها و مقررات به خواسته های مردمی که ذینفع واقعی صنعت خودرو هستند پاسخ دهند. صنعت خودروسازی کشور پس از خصوصی سازی محصولات لوکس خواهد داشت.

به گفته جلالی، این امکان وجود دارد که مالکیت دو خودروساز بزرگ کشور با بخش خصوصی تقسیم شود، با توجه به اینکه قانون تجارت باید برای این شرکت ها نیز اعمال شود. در صورت بهبود وضعیت خودروسازان، سایر حلقه های زنجیره تامین نیز از شرایط بهتری بهره مند خواهند شد. تفاوت قیمت کارخانه و بازار سرآغاز فساد است.

absnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا