یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

ادامه حذف تمامی نقاط حادثه خیز از جاده های کشور تا پایان دولت سیزدهم

ای بی اس نیوز/ مرکز رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: امسال باید مشکل 440 نقطه حادثه خیز را حل می کردیم و تلاش می کنیم تا پایان دولت سیزدهم تمام نقاط حادثه خیز را حل کنیم و به تعهدات خود احترام بگذاریم. با وجود تمام کمبودهایی که داریم

داریوش امانی 13 آذرماه در مراسم اجرای پروژه راهسازی روستاهای چهارچریک، ده ذوالفقار، مسجد آدینا و علی آباد شازند با اشاره به وجود بیش از 45 هزار میلیارد تومان پروژه به نیمه تمام در کشور گفت: : بر اساس شاخص های پایش و ارزیابی مدیران استان مرکزی، اداره راه این استان به 10 استان اول کشور رسیده است.

وی افزود: استان هایی داریم که اعتبارات را اعطا می کنیم، اما در پایان سال اعتبار برمی گردد، اما استان های پرکار هم داریم که سقف اعتبار را رد می کنند و بسیار فعال هستند.

امانی با بیان اینکه با وجود مشکلات اقتصادی موجود، کارگاه های راهداری سازمان راهداری در تمام مناطق کشور فعال هستند، گفت: روزانه 10 پروژه آماده افتتاح داریم که بی نظیر است.

وی گفت: قرار بود مشکلات راهداران با لایحه سازمان منابع انسانی برطرف شود که امیدواریم این طرح مجددا بازنگری شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور افزود: کارکنان راهداری در سرمای زیر 30 درجه با کمترین دستمزد و گاهاً با حقوق معوق به سختی کار می کنند. متأسفانه ما سالانه 20 تا 30 نفر از کارکنان خود را در جاده ها از دست می دهیم و معرفی آنها به عنوان شهید دستور کار است.

وی با اشاره به هفته بسیج تصریح کرد: کار نیروهای راهداری بسیجی است زیرا بیش از 10 هزار خدمت در محورها انجام می دهند.

امانی با اشاره به وجود 887 نقطه پرتصادف در کشور و 37 نقطه پرتصادف در استان مرکزی گفت: امسال باید مشکل 440 نقطه پرتصادف را حل می کردیم و در تلاش هستیم تا همه مشکلات را برطرف کنیم. نقاط بالای تصادفات تا پایان دولت سیزدهم با وجود تمام کمبودهایی که داریم و به تعهدات خود عمل می کنیم.

مهرداد جهانی مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه اعتبارات راهداری استان در سال 1402 بیش از 1800 میلیارد تومان بوده است، گفت: در راستای اهداف دولت سیزدهم در راستای تکمیل پروژه پروژه های نیمه تمام میدانی در دو سال گذشته 62 طرح نیمه تمام در راه های استان مرکزی تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

وی افزود: 35 روستای بالای 20 خانوار از راه آسفالته در استان بهره مند می شوند، تکمیل 5 تقاطع بدون تردد از جمله راه آهن پرندک، کردیجان، شازند، شهید مهدی پرندک و نادرآباد، تکمیل 5 پل بزرگ مانند شازند ورس از جمله پروژه های پل آستانه، پل طرز آباد تفرش، پل گوگسیگرد، تفرش و 17 پروژه مختلف از جمله اصلاح هندسی، واریانت ساخت، تعریض محور، مسیر اصلاحی مانند گونه میان رودان، اصلاح طاق های محور گلدشت – آشیانه و رضا می باشد. نوع آباد ساوه. اقدامات انجام شده در سطح استان در دو سال گذشته.

جهانی گفت: یک هزار و 150 کیلومتر آسفالت و شن قیر در استان و 212 کیلومتر در شهرستان شازند، احداث 58 کیلومتر روشنایی طولی در راه راه استان که 35 کیلومتر در شهرستان شازند، احداث 37 نقطه روشنایی. 5 پرونده وی در شهرستان شازند اتفاق افتاد و تعمیر و نگهداری 365 کیلومتر روشنایی جاده های استان از جمله 60 کیلومتر در شازند نیز از دیگر اقدامات است.

وی با اشاره به تکمیل 62 کیلومتر نیوجرسی در استان از جمله 40 کیلومتر در شهرستان شازند، گفت: پروژه های نیوجرسی در حال حاضر 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین تعمیر و نصب 79 کیلومتر حفاظ فلزی. گاردریل) و اجرای 9100 کیلومتر خطوط ترافیکی شامل 850 کیلومتر در محدوده شهرستان شازند از دیگر اقدامات است.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی افزود: رفع کامل نقاط حادثه خیز مصوب سال 1394 و حذف 9 نقطه حادثه خیز از 37 نقطه حادثه خیز اعلام شده در سال 1402 انجام شده است. توسعه سامانه‌های هوشمند جاده‌ای نیز صورت گرفت، بنابراین تعداد دوربین‌های نظارتی از 27 دوربین به 34 دوربین رسید که 2 دستگاه در شهرستان شازند است و قرارداد 30 دستگاه دیگر با این کارآفرین منعقد شد.

وی با بیان اینکه دوربین های کنترل سرعت از 32 دستگاه فعال به 86 دستگاه افزایش یافت، گفت: از این تعداد 11 دوربین در محدوده راه های شازند بوده است.

جهانی با تاکید بر اینکه ساخت 160 کیلومتر راه روستایی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در سطح استان است، افزود: 22 کیلومتر از این راه ها در شهرستان شازند بوده است. خوشبختانه روستاهای بالای 20 خانوار در 8 شهر از 12 شهر استان مرکزی دارای راه آسفالت هستند که شازند یکی از این شهرها است.

وی ادامه داد: گام های خوبی در زمینه ساخت راهداری، پاسگاه های پلیس راه و سوله در استان برداشته شده است که بهره برداری از بزرگراه های کله جوب و گلدشت و ساختمان مدیریت پلیس راه و راهور استان گواه آن است. توره در حال ساخت در توره.

جهانی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حمل ونقل در استان مرکزی گفت: از جمله اقدامات می توان به ساماندهی معادن اشاره کرد که بی شک نقش مهمی در درآمد سازمان و همچنین در حوزه حمل و نقل اساسی دارد. ضروریات كالا و تخليه كالا از بنادر جنوب كشور استان مركزي به تناسب تامين ناوگان مقام اول را به خود اختصاص داد.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی ادامه داد: همچنین اقدامات خوبی در زمینه توزیع هوشمند کالا با استفاده از بازارهای الکترونیکی و سامانه های مجازی اظهار کالا انجام شده است.

محمودی احمدی بیغش نماینده مردم شازند در شورای اسلامی نیز گفت: جاده چهارچریک با هدف رفع مشکلات ترافیکی و رفاه حال مردم احداث شد.

وی افزود: علیرغم محدودیت های مالی دولت، طی دو تا سه سال گذشته کمک های خوبی به شازند به ویژه منطقه سربند در حوزه راه، فاضلاب شهری و تامین آب صورت گرفته است.

به گزارش ای بی اس نیوز، در سفر رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور به استان مرکزی از پروژه راهسازی روستاهای چهارچریک، ده ذوالفقار، آدینا مسجد و علی آباد بازدید شد. این پروژه در مجموع به طول 9 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال شامل عملیات برداشت خاک، زیرسازی و آسفالت به بهره برداری رسید.

ادامه حذف تمامی نقاط حادثه خیز از جاده های کشور تا پایان دولت سیزدهم

همچنین از پروژه های ارتقای امنیت اراک تور بروجرد بازدید و از پاسگاه پلیس راه تره که با پیشرفت فیزیکی 50 درصدی در دستور کار قرار دارد، بازدید کردند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *