یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

ادامه آبرسانی به 10 هزار روستا

معاون آب کشور اعلام کرد؛

این مقام مسئول آبفای کشور در پاسخ به استان های پربازده در این حوزه توضیح می دهد: پروژه های تعریف شده بسته به تعداد و پراکندگی روستاها و جمعیت روستایی دارای اندازه های متفاوتی هستند و بنابراین نیاز به اجرای آب روستایی است. پروژه های تامینی در استان های کشور و بیشترین حجم کار در استان سیستان و بلوچستان با هزار و 751 روستا بوده و 25 درصد از حجم کل پروژه را شامل می شود.

**اولویت اول؛ دهکده های آبی پرتنش

معاون مهندسی و توسعه آب کشور گفت: اولویت اجرا در این طرح با روستاهای تنش دار یا روستاهای فاقد تاسیسات آبرسانی با جمعیت بالای 20 خانوار در کشور از نظر آب پایدار است. منابع، امکان تامین آب آنها وجود دارد. در جدول اجرا اولویت با روستاهایی است که بیشترین مشکل را دارند و طرح آبرسانی آنها قبلا مطالعه شده و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شده است.

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور گفت: استان های گیلان، خوزستان، کرمان، هرمزگان و آذربایجان غربی به ترتیب رتبه های دوم تا ششم را دارند و بیشترین حجم کار در این استان ها انجام شده است. . اما عملکرد پروژه متاثر از ابعاد کار در استان های مختلف است و با توجه به دیدگاه جهادی حاکم بر پروژه، روند کلی کار در همه استان ها رو به جلو و خوب ارزیابی می شود.

absnews

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور گفت: ۴۷۱ پروژه آبرسانی در ۳۱ استان تعریف شده و در حال اجراست.

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور با اشاره به تعداد پروژه های فعال در قالب طرح آبرسانی جهادی تصریح کرد: 471 طرح آبرسانی جهادی در 31 استان کشور تعریف و اجرا شده است. میزان پیشرفت این پروژه ها با توجه به شرایط مناطق مختلف کشور و درجه سختی کار و هماهنگی بین بخشی متفاوت است. بر اساس مشاهدات میدانی و گزارش های دریافتی از استان ها می توان گفت پیشرفت فیزیکی این پروژه ها به طور میانگین 28.5 درصد است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، مجید آقازاده معاون مهندسی و توسعه آب کشور گفت: در طرح «جهاد آب» تامین آب 10 هزار روستا در دو نوبت هدف گذاری شد. . . در سری اول هفت هزار روستا در قالب طرح محرومیت زدایی از چهره روستاهای کشور با مشارکت امام حسن مجتبی(ع) آبرسانی می شود و در سری دوم آبرسانی می شود. با استفاده از ظرفیت اعتبار ملی به 3000 روستا تامین شود.

وی درباره معیارهای انتخاب روستاهای آبرسانی در این طرح تصریح کرد: هدف نهایی این طرح رسیدن به شاخص جمعیتی تحت پوشش خدمات آب شرب پایدار در روستاها به میزان 90 درصد است. برای این منظور برای تمامی روستاهای بالای 20 خانوار در شرایط استرس اعم از کمی، کیفی و نهادی باید اقدامات اجرایی انجام شود و زیرساخت های لازم برای روستاهای فاقد سرویس بهداشتی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح ها امسال منتهی به آذرماه در 700 روستا عملیات آبرسانی انجام شده است، افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال این رقم از مرز هزار روستا عبور کند. با تکمیل تدریجی این پروژه ها، در سال آینده بر تعداد روستاهای آبرسانی شده افزوده می شود. علاوه بر این طرح سراسری آبرسانی گسترده برای 5000 روستا نیز با مشارکت خیرین آبرسانی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: پس از آن تفاهم نامه اجرای این طرح در آبان ماه سال گذشته با ستاد امام حسن مجتبی(ع) منعقد شد و هم اکنون این طرح با قوت در حال اجراست.

آقازاده درباره لزوم اجرای طرح جهاد آبرسانی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با وجود همه مشکلات پیش روی کشور، توجه ویژه ای به روستاها شد. تشکیل و تمرکز فعالیت‌های سازمان‌های انقلابی از جمله جهاد سازندگی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با هدف رفع محرومیت‌ها از چهره این نقطه از کشور صورت گرفت. بر اساس تجربیات گذشته و در تداوم طرح ملی آبرسانی روستاهای کشور که از سال 1392 آغاز شده است، از سال گذشته با هدف تسریع در روند آبرسانی روستاها و استفاده از تمامی ظرفیت های کشور در این حوزه، این طرح ملی ارائه شده است. در قالب جهاد آبرسانی و با مشارکت و هم افزایی دولت، شرکت های آبفای استانی، گروه های جهادی، نهادها، سازمان ها، نیروهای مسلح، خیریه ها و حتی کسب و کارهای دانش بنیان تعریف شده است.

به گفته آقازاده، الحاق 10 هزار روستای 3.5 میلیون نفری دیگر به طرح ملی آبرسانی روستایی در حال انجام است و در این زمینه مطالعات لازم انجام و گزارش های اولیه به برنامه ریزی کشور ارائه شده است. و سازمان بودجه و در صورت موافقت سازمان این تعداد به روستاهای مشمول طرح تعلق می گیرد.

** سیستان و بلوچستان سردمدار جهاد آبرسانی است

آقازاده چند روستا در این استان ها آبرسانی می شود؟ وی گفت: همانطور که گفته شد بیشترین آمار مربوط به استان سیستان و بلوچستان با یک هزار و 751 روستا است و استان های گیلان با 786 روستا، کرمان با 669 روستا، اردبیل با 454 روستا و گلستان با 432 روستا در رتبه های زیر قرار دارند. .

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *