فریبرز عباسی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: با توجه به سابقه 30 ساله توسعه سیستم های نوین آبیاری در کشور، روش های مختلف آبیاری را در مزارع و باغات به وسعت حدود 3 میلیون اجرا کرده ایم. هکتار که 2 میلیون و 700 هزار هکتار آن اعتبارات دولتی و 300 هزار هکتار فقط توسط ذی نفعان تامین شده است.
به گفته وی، با توجه به کاهش اعتبارات دولتی، چشم به راه توسعه سیستم های آبیاری نوین با راندمان بالا با استفاده از توانمندی های دیگر مانند صندوق های مردمی و نهادهای دیگر مانند فرمان امام و بنیاد برکت هستیم.
عباسی ادامه داد: توسعه سیستم های نوین آبیاری با بالاترین راندمان در همه مناطق قابل اجرا است و همچنان به دنبال کسب اعتبار هستیم و امیدواریم هر چه سریعتر اعتبارات تخصیص یابد تا بتوانیم به توسعه بیشتر دست یابیم.
مدیر طرح توسعه شبکه های نوین آبیاری با بیان اینکه توسعه سیستم های نوین آبیاری نیازمند 285 تن اعتبار است، گفت: در صورت تخصیص این میزان اعتبار در مدت 5 سال، مابقی اراضی قابل تخصیص است. مجهز به سیستم های آبیاری مدرن تا شاهد افزایش عملکرد و کاهش مصرف آب و انرژی باشیم.