معاون علمی، فناوری و اقتصادی دانش بنیان ریاست جمهوری از اجرای آزمایشی طرح ارزشیابی دانش بنیان از پایان اردیبهشت ماه جاری خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با موضوع تبیین برنامه های معاونت علمی که صبح امروز در ساختمان این معاونت برگزار شد، توسعه اقتصاد دانش را به عنوان یکی از موضوعات جدی رئیس علمی و پژوهشی مطرح کرد. گفت: در این راستا از ابتدای فعالیت این دوره ماموریت خطیری به رئیس علمی که دانش بنیان اقتصاد است ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 8 هزار و 500 بنگاه دانش بنیان در حوزه های مختلف در کشور ایجاد شده است، گفت: برای توسعه خود راهی جز توسعه اقتصاد دانش بنیان نداریم و امیدواریم با سیاست های جدیدی که صورت گرفته است. با طراحی، نسل چهارم معاونت های علمی شاهد رشد اقتصاد دانش بنیان و افزایش سهم آن در تولید ناخالص داخلی کشور خواهد بود.
وی طرح ایجاد 20 هزار بنگاه تا سال 1404 را از برنامه های معاون رئیس جمهور عنوان کرد و ادامه داد: در مدت 10 سال تنها 6 هزار و 500 بنگاه دانش بنیان تاییدیه گرفتند به طوری که در سال 1400 تعداد 500 شرکت دانش بنیان و در سال 1401 هزار و 400 شرکت دریافت کردند. اعتبارسنجی.
دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: برای ایجاد اشتغال برای همه فارغ التحصیلان، ایجاد 20 بنگاه دانش بنیان تا سال 1404 را ضروری دید.
تهیه پیش نویس طرح جدید برای پایگاه های دانش
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: از سال 1388 قانون حمایت از دانش بنیان به مدت 12 سال تصویب و اجرا می شود و از سال گذشته طرح جهشی تولید دانش بنیان به تصویب رسیده است تا در جاهایی که عدم هماهنگی و عدم تناسب جدی وجود دارد، بر اساس این قانون باید برداشته شود. از این رو قانون جهش تولید دانش بنیان به ابزاری برای تغییر نظام ارزیابی دانش بنیان در کشور تبدیل شده است.
وی افزود: در همین راستا در جلسه راهبردی شورای راهبری محصولات دانشی که قرار است روز دوشنبه 28 اردیبهشت ماه برگزار شود، پیش نویس طرح محصولات دانش نوین ارائه می شود.
دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: این طرح بر اساس نظرات نهادهای دانش بنیان به معنای تقویت نقاط قوت و پوشش نقاط ضعف است. این طرح بر اساس نفوذ کسب و کار، کیفیت موضوعی و روند و رشد کسب و کار تهیه شده است.
ادامه بده