علی زیار در گفت وگو با خبرنگار بازرگانی ایلنا درباره جمع آوری کارت سوخت در پمپ بنزین ها اظهار داشت: کارت های سوخت جمع آوری نمی شود، بلکه محدود است و او توانسته است مردم را به استفاده بیشتر از کارت سوخت شخصی ترغیب کند.
95 درصد صاحبان خودرو دارای کارت شخصی هستند
وی افزود: در حال حاضر بالغ بر 95 درصد مالکان خودرو دارای کارت شخصی هستند، علاوه بر این تعدادی کارت سوخت اضطراری برای کسانی که کارت همراه خود ندارند یا مفقود شده و یا سهمیه کارت خود را دارند نیز وجود دارد. خسته است. در شعب موجود می باشد. اما ما سعی می کنیم مردم را به استفاده از کارت سوخت شخصی تشویق کنیم تا بتوانیم اطلاعاتی برای بحث تولید، مصرف و کنترل قاچاق داشته باشیم.
همه ایستگاه ها دارای نقشه هستند
معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر اینکه این کارت در اختیار همه جایگاهداران قرار گرفته است، در برآورد کاهش مصرف و قاچاق از طریق مدیریت کارتهای سوخت، گفت: نیاز است. زمان سپری می شود و داده های زیر را به دست می آوریم تا تحلیل کنیم که مصرف نسبی است چه تفاوتی قبل از اجرای طرح داشت.
فرهنگ استفاده از کارت شخصی
وی بیان کرد: ما در قانون بودجه وظیفه داریم کارت های جایگاه را محدود کنیم و فرهنگ سازی کنیم که مردم بیشتر از کارت های شخصی استفاده کنند زیرا سیستم سوخت ظرفیت بیشتری دارد، وقتی مردم از کارت های شخصی خود استفاده می کنند اطلاعات جمع آوری می شود و بر این اساس. داده های قابل اجرا را استخراج خواهیم کرد و همچنین وضعیت تولید، مصرف و برنامه ریزی برای آینده تامین، توزیع سوخت و همچنین موضوع قاچاق مشخص خواهد شد.
گاز به اندازه کافی وجود دارد
زیار خاطرنشان کرد: این اطلاعات در بحث انتقال و توزیع محصول به ما کمک بیشتری می کند، در عین حال محدودیتی برای افراد ایجاد نمی کند، اگر افراد از کارت شخصی خود استفاده کنند، اسانس سهمیه کافی با نرخ 1500 دریافت خواهند کرد. نرخ تومان و آزاد 3 هزار تومان موجود است و کمبودی نخواهد داشت.
چرا سیستم سوخت رسانی لازم است؟
وی توضیح داد: از سال 1393 که بحث خاموشی سیستم سوخت مطرح شد، داده کاوی متوقف شد. اکنون اگرچه مصرف بالاتر از تولید نیست و تراز تولید مثبت است، اما به دلیل عدم تعادل بین تولید و مصرف و رشد مستمر مصرف; ما باید بتوانیم روند تولید را پیش بینی کنیم و اطلاعات بیشتری برای برنامه ریزی آینده داشته باشیم. برای چندین سال که سیستم سوخت وجود نداشت، چراغ های اطلاعات و اطلاعات تا حدی خاموش بودند. اکنون قصد داریم مجددا اطلاعات را از طریق سامانه دریافت کنیم و تحلیل های بیشتری برای برنامه ریزی آینده تولید، سرمایه گذاری و پیش بینی مصرف داشته باشیم.
وضعیت کارت سوخت در مناطق مرزی
معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی درباره جمع آوری کارت سوخت در مناطق مرزی گفت: کارت سوخت استان های مرزی مدیریت شده به طور کامل جمع آوری نمی شود و مانند سایر مناطق محدود است. همچنین با توجه به بحث قاچاق، نظارت و حساسیت در مناطق مرزی بیشتر است، کارت های کمتری در محل توزیع سوخت کمتر و کارت های بیشتری در محل موجود است که بیشترین فروش را دارد.
سابقه واردات بنزین از روسیه چه بوده است؟
وی درباره واردات بنزین از روسیه نیز گفت: اگر وارداتی هم باشد، جدا از بحث مصرف، بسیار کم است. بحث افزایش و حفظ ذخایر استراتژیک نیز مطرح است، کشور نمی تواند بدون ذخایر باشد، پالایشگاه ها نیاز به دوره هایی از توقف تولید و تعمیرات اساسی دارند یا ممکن است اتفاقات غیرمنتظره ای رخ دهد، بنابراین اکنون که مصرف زیاد است، باید ذخایر استراتژیک داشته باشیم. زیرا این اجازه نمی دهد که ذخیره را افزایش دهیم.
ما هم تجارت می کنیم و هم ذخایر استراتژیک داریم
زیار ادامه داد: ما علاوه بر بحث حفظ ذخایر استراتژیک، مبادلات یکسان و غیر یکسان را نیز انجام می دهیم. در مناطقی که مسافت حمل و نقل کالا زیاد است و هزینه های زیادی برای حمل و نقل صرف می شود، محصول را از نزدیک ترین کشور وارد و مصرف می کنیم و در جاهای دیگر کالای فوق را به صورت اقلام یکسان یا غیر یکسان مبادله یا مبادله می کنیم. این واردات نیست، ما همیشه بورس کالا داشته ایم و بستگی به سیاست ها دارد، هزینه و فایده را از نظر اقتصادی می سنجیم و اگر لازم باشد با همین نام یا نه با همین نام مبادله می کنیم. .
ما اجازه توزیع بنزین بی کیفیت را نمی دهیم
وی همچنین با اشاره به کیفیت سوخت توزیع شده خاطرنشان کرد: در حال حاضر سوخت در پالایشگاه ها بر اساس استاندارد تولید و توزیع می شود و سازمان استاندارد و محیط زیست نیز بر آن نظارت دارد، بنابراین شاخص های کیفی دارند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با رد ادعای کاهش کیفیت بنزین، تاکید کرد: اگر فرآورده ای شاخص کیفی نداشته باشد، مجوز توزیع نمی دهیم.
بنزین آلوده وارداتی را پس می دهیم
وی بیان کرد: از نظر مبادله اگر کالا وارد کشور شود و شاخص کیفی نداشته باشد اجازه توزیع داده نمی شود حتی در گذشته وارد کشور می شد و اخراج می شد. ما در مورد برآورده کردن شاخص کیفیت خود بیش از هر جای دیگری حساس هستیم، در حالی که دستگاه های آسیب دیده نیز نظارت می کنند و در صورت تشخیص نقص، اجازه تخلیه و توزیع را نداریم.
آخرین آمار تولید و مصرف
زیار گفت: مصرف بنزین در حال حاضر کمتر از 110 میلیون لیتر در روز است و میزان تولید در ماه گذشته حدود 117 میلیون لیتر بوده است.
خبر از رکنا
اخبار خبرگزاری رکنا