سایر موضوعات

اجاره در بخش خودرو لغو می شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تمامی رانت ها در حوزه خودرو لغو می شود، افزود: خودروسازان باید به پا خیزند.

به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، عباس علی آبادی روز پنجشنبه در اولین رویداد ملی صنعت دانش بنیان اظهار کرد: تمرکز روی خودرو است، چرا باید به خودروهای چند تولیدکننده اجاره داده شود و بعد محاسبه کنیم.

وی با بیان اینکه خودروی برقی در دنیا به خودروی امروز تبدیل شده و دیگر خودروی آینده نیست و به زودی خودروهای هیدروژنی وارد بازار خواهند شد، افزود: سالانه دو میلیون خودرو در کشور اضافه می شود. . اگر هر کدام 5 لیتر در روز مثلا 10 میلیون لیتر بنزین داشته باشند روزانه 240 میلیون لیتر گازوئیل و بنزین عرضه می شود یعنی روزانه 240 میلیون لیتر می سوزد.

علی آبادی ادامه داد: در عین حال می توان با استفاده از خورشید و باد انرژی تامین کرد و در واقع منابع تامین سوخت را متنوع کرد. با توجه به اینکه امروز دنیا به طور جدی روی این موضوع کار می کند، باید روی این موضوع نیز تمرکز کنیم که نیاز به حضور شرکت های دانش بنیان در این بخش داریم.

وی استفاده از سوخت های پاک و تجدیدپذیر را از دیگر راهکارها عنوان کرد و گفت: برخی در ایران از گاز به عنوان نیرو استفاده می کنند، زیرا ما گاز اکسید آهن را از طریق متان احیا می کنیم. این در حالی است که دنیا با هیدروژن به سمت این مسیر می رود و شرکت های دانش بنیان می توانند نقش مهمی در این زمینه داشته باشند.

علی آبادی با تاکید بر نقش شرکت‌های بزرگ در کاهش ریسک‌ها و به‌عنوان محرک‌های اقتصاد، گفت: این شرکت‌ها مانند ایدرو، ایمیدرو و شهرهای صنعتی بیشترین نقش را در توسعه دارند و جایگاه آنها در کاهش ریسک‌های سرمایه‌گذاری و اقتصادی حائز اهمیت است. توسعه.

وزیر صامت در خصوص افزایش کارایی و آمار ارتقای کسب و کارهای دانش بنیان گفت: سیاست های کشور باید معطوف به کسب و کارهای دانش بنیان باشد. در این زمینه، هم افزایی دستگاه های اجرایی به معنای گسترش تولید و حمایت از شرکت های دانش بنیان و نوآور ضروری است. البته جهت گیری کشور به گونه ای بوده است که کسب و کارهای کوچک و دانش بنیان توسعه یافته اند.

علی آبادی با اشاره به اینکه امسال مقام معظم رهبری شعار سال را افزایش تولید و کاهش تورم اعلام کردند و رئیس جمهور نیز بر این موضوع تاکید داشتند، خاطرنشان کردند: همه ما به عنوان آن وزارتخانه ها و گروه های تاثیرگذار در صنعت و معدن باید این موضوع را رعایت کنیم. در این راستا قدم بردارید و آنچه را که برای رسیدن به اهداف ترسیم لازم است انجام دهید.

وی گفت: اولین چالش ها در تولید به عنوان آمار و راهبردها و سیاست های راهبردی برای همین موضوع دیده می شود. وی افزود: با نگاه به چالش های حوزه تولید، شاخص هایی مانند کاهش نرخ ارز و عدم خام فروشی، اصلاح قیمت های اجباری را در نظر گرفتیم. سیستم، ایجاد ثبات در مدیریت کسب و کار، بازنگری مکانیزم های نظارتی و بازرسی، تعهد به محیط زیست از جمله این اقدامات است.

وزیر صامت، ابلاغ دانش بنیان ها به شرکت های بزرگ را ضروری دانست و افزود: راهبردها و حوزه های مداخله را مشخص کرده ایم. تامین مالی، تحول دیجیتال، تمرکز بر شرکت های فوق العاده، احیای واحدها، توجه به زیرساخت ها و غیره. برخی از این استراتژی ها هستند

وی همچنین درباره برخی از پروژه های پیشران گفت: احیا و فعال سازی، توسعه سکوی شهرک صنعتی، آبرسانی صنعتی، تعویض خودروهای برقی و … از جمله این طرح های پیشران است که برای آن فراخوان مشارکت به دانش ارائه کردیم. شرکت های مستقر و اتاق های فکر در این زمینه.

علی آبادی افزود: به احیاء، فعال سازی، تکمیل و افزایش ظرفیت پروژه های صنعتی و معدنی واجد شرایط (راکد و نیمه تمام) و توسعه بستر شهر صنعتی در سراسر ایجاد خوشه های بزرگ، صنایع یکپارچه ادامه می دهیم. و پارک ها و شهرک های معدنی با نگاه به ملاحظات کاربری صنعتی، نوآوری و تخصص را در دستور کار قرار دادیم.

9 هزار مجموعه و واحد راکد در کشور

وی با تاکید بر لزوم حضور شرکت های دانش برای دستیابی به این اهداف و همچنین شرکت های بزرگ برای حذف شکلات های موجود، یادآور شد: احیای واحدهای راکد از اهداف اساسی وزارت صلح است. در حال حاضر حدود 9000 مجتمع و واحد راکد در کشور وجود دارد که باید اقدامات لازم برای بازگرداندن آنها به میدان تولید انجام شود.

وزیر صامت، سهم هزینه های عمومی در تحقیق و توسعه را 38 درصد و در بخش دانشگاهی 29 درصد اعلام کرد و افزود: بسیاری از شرکت های راکد در حوزه دانش مستقر بودند، بنابراین در نظر داریم توسعه شهرهای صنعتی را در اولویت قرار دهیم. دستور جلسه.

علی آبادی با بیان اینکه به جای واردات و مونتاژ کار باید به سمت نوآوری صادرات محور حرکت کنیم، تاکید کرد: سیاست ما کاهش ارز و جلوگیری از خام فروشی است.

اولین رویداد ملی صنعت دانش صبح امروز با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، عباس علی آبادی وزیر حراست، سید احسن خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی، محمدعلی ذوالفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیران عامل شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی و بیش از 150 شرکت دانش بنیان در همایش مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران افتتاح شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا