اثاثه یا لوازم داخلی بیمه، همیشه در یک مدار
اظهارات مقامات مختلف حاکی از آن است که در پایان سال از حدود دو میلیون قالیباف کشور، تنها حدود 240 هزار نفر معادل 12 درصد جمعیت کشور بیمه شده اند و بر اساس اظهارات روز گذشته رئیس کل کشور. مرکز ملی فرش از سال 1400 تاکنون تنها حدود 2400 قالیباف بیمه شده اند.
به گزارش ای بی اس نیوز، فرحناز رافع، رئیس مرکز ملی فرش ایران در جمع تولیدکنندگان فرش دستباف بروجرد، حذف مالیات بر ارزش افزوده فرش از سوی مجلس را موجب رونق تولید و اشتغال بافندگان فرش گفت. ، تمدید مالی، معافیت ها و پیشنهاد و تایید بازرسی بیمه با حضور نماینده صمت و اتحادیه از سوی مجلس ابلاغ شد.
به گفته وی، از سال 1397 به ازای هر 2 قالیباف بازنشسته، یک نفر باید تعویض شود، اما این مشکل محقق نشده است، اما از سال 1400 به ازای هر بازنشستگی یک نفر بیمه می شود، بنابراین از سال 1400 تا امروز بیش از 2400 نفر مردم بیمه شده اند این بیمه ها به بیمه عشایری و روستایی که مستمری دارد اما حقوق ندارد و برای حل آن بیمه تکمیلی در نظر گرفته شد که مورد پذیرش قرار نگرفت.
این مدیر در اسفندماه سال گذشته با اشاره به این روند تضمین هر فرد جدید به جای ترک قالیبافان قبلی، این روند را کافی نبوده و در نتیجه طی 10 سال گذشته چیزی به بیمه قالیبافان اضافه نشده است. سال و حتی کاهش.
لازم به ذکر است بر اساس اطلاعات موجود تا پایان سال گذشته دو میلیون قالیباف در کشور وجود دارد که 80 درصد جمعیت را زنان و عمدتاً زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند. همچنین به دلیل کمبود منابع، تعداد ذکر شده، حدود 240 هزار نفر بیمه شده اند.
به گفته مسئولان مرکز ملی فرش، در پایان سال گذشته 700 هزار قالیباف ماهر در انتظار تحت پوشش قرار گرفتن بیمه اجتماعی بودند و مابقی افراد شناسایی شده که حتی به صورت فصلی کار می کنند، دارای مهارت اجتماعی در سایر بیمه ها هستند. به عنوان صندوق بیمه روستاییان و عشایر وجود دارد و مرکز ملی فرش تفاهم نامه ای با صندوق بیمه روستاییان و عشایر امضا کرده بود. بر این اساس قرار بود در سال های 1399 و 1400 حدود 400 هزار بافنده فرش تحت پوشش این صندوق قرار گیرند که به دلیل عدم تخصیص بودجه مورد نظر این رقم محقق نشد.
در سال های اخیر بودجه بیمه قالیبافان نیز در هاله ای از بلاتکلیفی بوده است و به همین دلیل در پایان سال گذشته مرکز ملی فرش از نمایندگان مجلس خواست تا بیمه قالیبافان را در تبصره 14 قانون امسال لحاظ کنند. بودجه. اساساً بیمه قالیبافان در تبصره 14 آمده و تامین مالی آن جزء هدف گذاری کمک بلاعوض است. اما در سال های گذشته تبصره 14 قانون دارایی دارای 6 بند بود و باید یک بند الحاقی اضافه می شد تا بودجه بیمه قالیبافان در این تبصره لحاظ شود. البته این موضوع در کمیسیون تلفیق شورای اسلامی منتفی شد و درباره سرنوشت آن اظهارنظر دیگری نشد.
انتهای پیام