اولین همایش ملی فناوری، تبلیغات و انقلاب چهارم صنعتی در راستای توسعه برنامه های تحول دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز سه شنبه 23 آذرماه در محل سکونت برگزار شد. حضور معاونین وزارت دین، فرهنگ و گرایش اسلامی و تعدادی از رسانه ها و تبلیغ کنندگان در تهران. محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدی پور، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد اسلامی گفت: امروزه تبلیغات یکی از اصلی ترین کانال های تولید محتوا است و این پتانسیل زیادی به مخاطب داده است.پیشرفت در زمینه تبلیغات و ارائه محصولات خود به مشتریان.
وی با تقسیم بندی فناوری ها در حوزه رو به رشد صنعت تبلیغات گفت: در حال حاضر ابعاد تبلیغات تغییر کرده است. در واقع امروزه با تقسیم بندی تبلیغات به ابعاد اطلاعاتی، بیولوژیکی و نانو مواجه هستیم.
وی افزود: امروزه به برکت بیگ دیتا و هوش مصنوعی کالاها خیلی سریع در دسترس قرار گرفته اند و شرایط به گونه ای پیش رفته که در تبلیغات نقطه به نقطه به نیاز مصرف کنندگان توجه می شود.
مهدی پور همچنین تغییر نام معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به معاونت تبلیغات و امور رسانه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این تغییر، تبلیغات رکن ارتقا و رشد است و دفاتر مرتبط با آنها. با کمک بخش خصوصی همگراتر شده اند و این حرکت مهم است، ارتباط با وزارت حریم خصوصی را تغییر خواهد داد.
فرشاد مهدی پور ایجاد تفاهم نامه بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت حریم خصوصی با هدف همگرایی و تسهیل شبکه های تبلیغاتی را بسیار مهم دانست و گفت: فناوری ها و رشد فضای مجازی، کاربران و زیرساخت ها از اهمیت بالایی برخوردار است. توسعه یافته است که باعث همگرایی و هم افزایی هر چه بیشتر و ایجاد درک اساسی از نهادهای ذیصلاح در حوزه خبر می شود.
وی افزود: این دو وزارتخانه در حوزه رگولاتوری صنعت تبلیغات و اطلاع رسانی در راستای حوزه ارتباطات باید دور هم جمع شوند و با یادگیری و به روز رسانی و مقررات با توجه به شرایط موجود، سیاست هایی را اتخاذ کنند که امروز همایش و تفاهم نامه امضا شد. به این موضوع اختیار داده اند.
معاون امور مطبوعاتی اضافه کرد: تبلیغات یکی از صنایع فرهنگی است، صنعتی که به دنبال جذب مخاطب و مصرف کننده است و طرف مقابل، بازرگانانی هستند که از آن برای تبلیغ و تبلیغ محصولات خود استفاده می کنند.
در ابتدای این همایش، عباس محمدیان، مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن مهم برشمردن رعایت اخلاق در تبلیغات نوین، گفت: امروز نیازمند ارتقای تبلیغات اخلاقی در جامعه هستیم. که در سال های اخیر برخی از کسب و کارهای تبلیغاتی از اخلاق و واقعیت دور شده اند. و ما نباید هیچ تجارتی را برای تبلیغات انجام دهیم.
محمدیان افزود: در حال حاضر در صنعت تبلیغات با چالش های زیادی روبرو هستیم که یکی از مهم ترین آن ها تحول صنعت و ظهور فناوری های جدید است.
وی افزود: یکی از مهم ترین راه های مقابله با این چالش، ایجاد پیوند بین صنعت و تبلیغات است که می تواند به تقویت جامعه تجاری کمک کند.
محمدیان در آستانه ورود به پنجمین انقلاب صنعتی و ظهور فناوریهای نوین در حوزه تبلیغات گفت: انقلاب صنعتی پنجم به دنبال ادغام فناوریهای دیجیتال بیولوژیکی خواهد بود که نیازمند شناخت بیشتر بازیگران عرصه تبلیغات است.
در این همایش علیرضا شاه میرزایی معاون امنیتی وزیر کشور نیز به فعالیت کمیسیون های برند و تبلیغات برند اشاره کرد و گفت: در همه اینها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش اصلی را ایفا می کند که نشان می دهد این مشتری بزرگ (صنعت) ) می تواند از این موقعیت استفاده کند که کمک بزرگی به برندهای کشور می کند که در آن تمرکز بر تولید و صادرات است.
معاون امنیتی وزیر کشور با تاکید بر اینکه شرکت های فعال در حوزه دیجیتال باید تقویت شوند، گفت: تبلیغات دیجیتال منسوخ شده و جا برای رشد وجود دارد تا بتوانیم از بسترهای ملی استفاده کنیم و مصرف را ارتقا دهیم.
انتهای پیام