سایر موضوعات

اتاق براندازی!/ بخش خصوصی تکلیف خود را با جریان رزمنده روشن کند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، همزمان با اوج گیری اغتشاشات در سال 1401، نایب رئیس وقت اتاق بازرگانی ایران مواضع محکمی اتخاذ کرد که به وضوح به تقویت جبهه براندازی جمهوری اسلامی تعبیر شد. متأسفانه این بحث ها که در آن زمان مورد استقبال مخالفان و براندازان قرار گرفت، آثار منفی برای اتاق بازرگانی ایران به همراه داشت.

هشتم خردادماه امسال انتخابات هیات رئیسه اتاق ایران با شرایط جدید و با تایید شورای عالی نظارت برگزار شد و تعدادی از کاندیداها از سوی نهادهای نظارتی رد صلاحیت شدند. این در حالی است که با تشکیل روندی که در هفته های اخیر رخ داد، زوایای جدیدی مشخص شد، شاهد حضور غیرقانونی حسین صلاح ورزی در انتخابات بودیم. در آن زمان علاوه بر تشکل های دانشجویی، رسانه ها، بخشی از بدنه اتاق بازرگانی، نمایندگان متعدد مجلس چه به صورت انفرادی و چه در قالب گزارش کمیسیون های مختلف از اصل 90 تا کمیسیون های اقتصادی، بر خلاف قانون بودن تاکید کردند. حضور فرد مذکور و خواستار رسیدگی مراجع نظارتی شد.

سه نکته در مورد آثار زیانبار حضور غیرقانونی سلاح در اتاق خواب ایرانی

سرانجام در اول آبان ماه شورای عالی نظارت بر خانه ایران با حضور تمامی اعضا تشکیل جلسه داد و در سیزدهم سال جاری مصوبه این شورا مبنی بر لغو رای تسلیحات و برگزاری مجدد انتخابات تعیین رئیس مجلس ایران به دبیرخانه مجلس ارسال و اعلام شد.

طی 5 ماه گذشته شاهد حاشیه‌سازی‌های مختلف حسین صلاح‌ورزی در مقابل دستگاه‌های مختلف دولتی بوده‌ایم، در حالی که در این مدت تقریباً در هیچ یک از همایش‌هایی که با حضور مقامات دولتی برگزار می‌شد، صلاح ورزی دعوت نشد که نمونه بارز آن است. از جمله کنفرانس روز ملی. صادرات بود. خسارات وارده به بخش خصوصی از حضور غیرقانونی سلاح در سالن ایران به همین جا ختم نمی شود، زیرا در این مدت جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت تشکیل نشد.

نکته سوم اینکه طبق اعلام رسمی وزارت امنیت، وجود سلاح در اتاق ایران پس از ابلاغ مصوبه به منزله ورود و تصرف غیرقانونی اموال اتاق است و این موضوع تبعات قانونی خواهد داشت.

در همین رابطه عباس وطن پرور یکی از اعضای سرشناس اتاق بازرگانی معتقد است که اگر آقای سهشم ورزی در دام سوء نیت عده ای سودجو نمی افتاد، حداقل گرفتار کمبود می شد. از اشراف مدیر حقوقی اتاق، زیرا طبق قانون، اگر شخصی در اموالی که قانوناً متعلق به او نیست یا شخصی که خارج از اختیارات حرفه ای او در اموالی دخالت کند، متصرف غیرقانونی نامیده می شود.

وطن پرور در ادامه خاطرنشان کرد: این جرم شباهت های زیادی با جرم کیفری اختلاس و خیانت در امانت دارد. در نتیجه به دلایل بسیاری نه تنها از 7 خرداد 1402 تصرف غیرقانونی عنوان ریاست اتاق بازرگانی ایران و اموال اتاق بازرگانی را انجام دادند، بلکه از تاریخ ابلاغ به ایران نیز دست به تصرف غیرقانونی زدند. اتاق بازرگانی. حکم عزل صادره از هیأت عالی نظارت قانوناً کلیه امور باید به نایب رئیس اول اتاق گزارش شود. آنها احساس می کردند که از روی عمد و آگاهانه این موضوع را نادیده گرفته اند.

بخش خصوصی واقعی از تبدیل اتاق بازرگانی به اتاق خرابکاران جلوگیری می کند

امروز پس از ماه‌ها بلاتکلیفی خانه ایران، بخش خصوصی باید تکلیف خود را در قبال مافیای مانورهای اخیر که می‌خواهند با دولت بجنگند یا تعامل داشته باشند، روشن کند. در غیر این صورت، تنها مطالبات بخش خصوصی که در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی مواجه بوده است، بیشتر خواهد شد.

چند سال پیش در یکی از کشورهای آمریکای جنوبی یکی از تشکل های اقتصادی بخش خصوصی در کنار جریانات برانداز اقداماتی را علیه دولت موجود انجام داد که عواقب سنگینی برای این کشور به همراه داشت.

بر این اساس سکتور خصوصی واقعی کشور که طی چهل سال گذشته مسیر توسعه و رشد اقتصادی را طی کرده است، با وجود همه مشکلات، نباید اجازه دهد اتاق بازرگانی به یک برانداز تبدیل شود و باید از فضای بازرگانی دور بماند. به حاشیه راندن جریان های اصلی مافیایی شفاف باشید.

absnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا