سایر موضوعات

اتاق بازرگانی همدان: اداره راهداری تعداد کامیون های در حال تردد را اشتباه محاسبه می کند

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز از همدان ، ابوالفضل پناهی عضو کمیته سوم حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی همدان در خصوص صدور بارنامه های جعلی اظهار داشت: بر اساس قانون اگر بارنامه جعلی صادر شود. شرکت های حمل و نقل بار از فعالیت شرکت جلوگیری و در صورت تکرار پروانه فعالیت آنها فاقد اعتبار می باشد.

وی با بیان اینکه سهمیه تعیین شده سوخت پاسخگوی مصرف شرکت های حمل و نقل نبوده و متأسفانه کیلومترهای جاده ای (بررسی) در سازمان راهداری مورد اعتراض این شرکت ها قرار دارد، گفت: بسیاری از مسیرها به کمربندی تبدیل و طولانی شده است. ، اما همچنان مسیر قبلی از نظر مقدار سفر است. محاسبه می کنند که باید اصلاح شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل لجستیک اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه رانندگان فاقد بارنامه در صورت عدم رعایت قانون، بر اساس بررسی های انجام شده دریافت سوخت برای آنها بسیار مشکل خواهد بود، گفت: با وجود سهمیه بندی های معین. ، شرکت های حمل و نقل می خواهند نحوه تخصیص سهمیه سوخت خود (گازوئیل) را روشن کنند، زیرا نمی توانند زیر مجموعه خود را در این زمینه متقاعد کنند.

وی تاکید کرد: تجربه نشان می‌دهد که بخش خصوصی باید با کارشناسان بخش دولتی وارد مذاکره شود تا نحوه تخصیص سهمیه‌ها را مشخص کند، دستورالعمل‌ها و منطق را مشخص کند، سپس آسیب‌ها را شناسایی و اصلاحاتی را پیشنهاد کند. باید فراهم گردد.

وی همچنین درباره بارنامه ای که شهرداری برای حمل و نقل کالا صادر می کند، گفت: بارنامه یک بارنامه الکترونیکی است و تنها مجوز حمل و نقل کالا و بار در داخل شهر است و هیچ اعتبار قانونی برای حمل و نقل ندارد. حمل و نقل کالا حمل و نقل کالا به خارج از شهر

در ادامه این نشست معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان نیز گفت: صدور بارنامه باید به گونه ای باشد که امکان صادرات کالا از شهر همدان وجود نداشته باشد. به شهر دیگر و حمل کالا در خارج از شهر باید طبق بارنامه انجام شود.

عظیمی افزود: رانندگان کامیون برای بارنامه به شرکت های کشتیرانی مراجعه کنند و با صدور هر گونه بارنامه جعلی برخورد جدی شده و سهمیه گازوئیل آن بارنامه حذف خواهد شد.

وی با بیان اینکه کامیون‌ها برای دریافت سوخت دو دسته هستند، گفت: کامیون‌های مسافربری تحت پوشش بزرگراه هستند و باید بارنامه دریافت کنند، اما کامیون‌های شهری از طریق سامانه شهرداری و کارت سوخت صورت‌حساب می‌شوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت از محل بارنامه های جعلی، قرار است بر کامیون هایی که بارنامه آنها صادر می شود بر اساس سامانه های نظارتی مبدا و مقصد و تخصیص سوخت نظارت شود. سهمیه بر همین اساس انجام می شود.

عظیمی در نهایت سوخت یارانه ای را براساس مسافت پیموده شده کامیون ها و کامیون ها دانست و گفت: مالکان خودرو بر اساس بارنامه و گزارش وضعیت خودرو (نرخ کیلومتر) سهمیه عملکرد را دریافت می کنند و با این کار توزیع عادلانه سوخت انجام می شود. جلوگیری از قاچاق افزایش سوخت و نظم حمل و نقل عمومی حاصل شد.

absnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا