نیژداری با تاکید بر اینکه دنیای امروز دنیای مبارزه است، یادآور شد: فرصت های توسعه کشورها به گونه ای محدود شده است که همه قدرت ها برای به دست آوردن فرصت های بیشتر با یکدیگر می جنگند و انقلاب را به تصویر می کشد. کفش های آهنی بپوش». و برای یک نبرد تمام عیار آماده شوید. بحث من جنگ نظامی نیست بلکه نبرد برای پیشرفت ایران و ایجاد فرصت های بیشتر برای توسعه کشور است. هیچ کس برای شما فرش قرمز پهن نخواهد کرد. شما باید با دندان از منافع کشور دفاع کنید، بنابراین به نظر من وقتی شرایط سخت است، رزمندگان باید وارد مسائل مدیریتی شوند که زیر تیغ تیز انتقاد و زیر چشم تیزبین است و مدیریت کنند. در شرایط سخت و پاسخگو بودن به مردم.
منقداری با اشاره به اینکه در مسیر بهره وری نقاط قوتی وجود دارد ادامه داد: کشور با توان منحصر به فرد جوانان تحصیلکرده مواجه است که انگیزه شور و نشاط جامعه هستند، باید از این ظرفیت حداکثر استفاده را بکنیم و نسبت به نگاه گذشته خود واقع بین باشیم. به نظر من مسیر گذشته کشور ما مسیر غرور آفرین و غبطه انگیزی است که نیازی به نشان دادن تصویری تاریک از آن نیست.
نگهداری ادامه داد: زمانی که جامعه ای احساس کند آینده ای ندارد واکنش های متفاوتی از خود نشان می دهد یا اقدام به مهاجرت می کند و یا رفتارهای تهاجمی، تکانشی و مخربی از خود نشان می دهد که به نظر من هرکس زمانی را در این جهت صرف می کند. ساختن آینده ایران اقدامی مقدس است و قابل تقدیر است.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اینکه روحیه جهادی در کشور شکل گرفته است، گفت: باور متقابلی که بین مردم در شرایط بسیار سخت وجود دارد یکی از ثروت های کشور ما محسوب می شود، این شرایط ژئوپلیتیک و ژئواکونومیکی که ایران دارد. در غرب آسیا برای کانال های بین المللی و اقتصادی یک فرصت بزرگ است، همه این معادن و منابعی که خداوند در اختیار ما قرار داده است، همه فرصت آفرین هستند.
رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی ادامه داد: برای حرکت هر جامعه دو موضوع را باید در رأس امور قرار داد: غرور ملی و آرمان ملی، آرمان ملی باعث انگیزه امروز مردم برای ساختن آینده می شود و ملی بودن. غرور دلیلی است که نسل های آینده راه گذشته را ادامه دهند. این دو موضوع به هم نیاز دارند و ما باید گذشته را بزرگ کنیم که برای نسل جوان امروز مایه غرور ملی است و هر سطحی از غرور ملی را ترویج کنیم نسل های جدید به آن افتخار خواهند کرد.
وی گفت: دولت باید به شرکت های خصوصی و دولتی فضا بدهد تا در شکل گیری آینده ایران نقش آفرینی کنند، ما برای آینده ایران به این تصاویر اهمیت زیادی می دهیم، ایران در سطح ملی و جهانی سه گروه در شکل گیری ایران نقش دارند. آینده تصویر آینده کشور دسته اول بازیگران فعلی در شرایط فعلی کشورهایی هستند که نقش آفرینی می کنند، گروه دیگر دهه 70 و 80 هستند که آینده کشور برای آنهاست و نمی توان آینده ایران را پوشش داد. بدون طرح دیدگاه ها و خواسته های خود و دسته سوم عموم مردم هستند. مردمی که در 40 سال گذشته در کنار انقلاب و کشور ایستاده اند و با همه سختی ها و مشکلات روبرو بوده اند و باید سهم بزرگی در آینده داشته باشند. ایران
وی تصریح کرد: با استفاده از تجربیات گذشته در خصوص سند چشم انداز 1404 که نتوانست به یک جریان و گفتمان اجتماعی تبدیل شود، باید از این تجربه استفاده کنیم، از سوی دیگر گفتمان مشترکی شکل نگرفت که بین سیاستگذاران و دولت های مختلف شکل گرفت. باید از تجربیات درس گرفت و برای ساختن آینده ایران و تصور آن باید گفت و گوی اجتماعی همه جانبه ای با سازوکارها و ابزارهای مختلف داشت که یکی از آنها همین اتفاقات و ایده ها برای آینده ایران است تا بتوانیم تصویر موفق آینده ایران
به گزارش ایلنا، بابک نگهداری در مراسم راهپیمایی روز جهانی آینده با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: حرکت جدید با همت مرکز پژوهش های مجلس شکل گرفت که امیدوارم درختی شود و به سایرین سرایت کند. استان ها و ایستگاه های میانی آن در قالب همایش». و جلسه ای تشکیل خواهد شد.
نگهداری در ادامه یادآور شد: بزرگترین سرمایه یک دولت پول نیست، بلکه قدرت، ظرفیت و شایستگی در اجرا و سیاستگذاری آن است، بودجه محدود دولت نسبت به اقتصاد جهانی و وسیعی که در سراسر کشور وجود دارد واقعاً ناچیز است. اگر زیربنا، مقررات و خط مشی درستی داریم، در 10 سال آینده درهای حضور و مشارکت اقتصاد و حاکمیت مردم در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را تحت لوای حکومت مردمی، آینده ایران باز کنیم. بدون شک بسیار درخشان، پربار و پربار خواهد بود.
رئیس مرکز تحقیقات در نشست ملی نوآوری به مناسبت روز جهانی آینده خاطرنشان کرد: باید ابزار و شرایط حرکت موفق در آینده را فراهم کنیم و تولید آینده، دولت و دولت کمک کنند. برای تهیه و آموزش این ابزارها، کمیسیونی در مجلس برای آینده پژوهی، آموزش و پرورش باید آینده پژوهی در دانشگاه، رشته ها و آموزش عمومی تشکیل شود تا به جای استفاده از مسیرهای مهاجرت، به آینده دانشجویان و کل کشور توجه شود. برای ساختن ایران و آینده محکم بایستید و شبکه ای از رهبران اجتماعی فعال در این زمینه ها بسازید گروه هایی را در قالب استارت آپ ها تشکیل دهید. برای موفقیت در آینده کشور نیازمند یک حلقه مشورتی از کارآفرینان، مدیران و ایده پردازان هستیم تا بتوانیم به تدریج در میان جوانان حاکمیتی مستقر شویم تا به ساختاری قوی، موثر، مردم مدار، بزرگ و پایدار برسیم. . و ایران با ثبات در سالهای آینده.
نگهداری ادامه داد: کشور برای به تصویر کشیدن آینده ایران نیازمند ابتکارات اقتصادی، علمی، فناوری و حتی چندجانبه با کشورهای منطقه است، اقتصاد مردمی شکل گرفته است، دولت نباید متولی این همه علمی، اقتصادی و اقتصادی باشد. ابتکارات فناورانه”. کشور و تنها طراحی و بسترهای پیشرفت آینده را فراهم می کند.
وی با تاکید بر اینکه مشکلاتی در کشور وجود دارد و نمی توان آنها را کتمان کرد، گفت: تلخی در کشور وجود دارد و گاهی این تلخی می تواند ثمرات شیرین داشته باشد، گاهی بن بست در یک مشکل می تواند سرآغاز تغییر و بهبود وضعیت باشد. . که منجر به پیشرفت می شود، نباید از مشکلات جامعه ناامید شویم.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی کشور یادآور شد: علاوه بر توجه به موقعیت جغرافیایی ایران، باید به مسائل فرهنگی و سیاسی ایران نیز توجه کنیم که می تواند دامنه وسیع تری به ما بدهد و فرصت های بیشتری را فراهم کند. و دیدگاه ها ایران به دنبال مرکز مبادلات منطقه ای و امنیت انرژی، کریدورهای ترانزیتی شمال به جنوب و از شرق به غرب می تواند ظرفیت توسعه موثر آینده را متصور باشد، امیدواریم بتوانیم از حداکثر منابع کشور برای منافع بیشتر استفاده کنیم.
وی ادامه داد: نیاز ایران به داشتن تصویر امید به عنوان اکسیر برای جامعه ما یک ضرورت و یک واجب است و تلاش در این راستا در شرایطی که عده ای عزم خود را برای فعالیت علیه ایران و انقلاب جزم کرده اند، یک ضرورت است. نقش شفابخش دارویی .
وی یادآور شد: مشکلات جامعه یک فرصت است، در چند سال گذشته کشور را با منابع کنترل کرده ایم، امروز این منابع با تنگناهایی مواجه است، در حال حاضر شروع مدیریت سود محور است یعنی باید تغییر کنیم. تمرکز منابع بر بهره وری متاسفانه در چهل سال گذشته کارایی لازم در اداره کشور مغفول مانده است.
به گفته نگهداری، اگر بتوانیم تصویری از کارآمدی، پیشرفت، عظمت و مردم ایران در جامعه جهانی که نیاز واقعی جامعه امروز ماست، متصور شویم، باید شرایط آن در کشور ایجاد شود. با وجود مشکلات معیشتی کشور، ارائه چنین تصویری و همراهی مردم با این چهره، کار دشواری است که دقت و ظرافت می طلبد، بی شک امکان پذیر خواهد بود.
وی در ادامه یادآور شد: اگر بتوانیم پیشخوان هایی را که آینده را می آفرینند و اهمیت استقرار در نظام بین المللی جدیدی را که در حال ساماندهی است به درستی تشخیص دهیم و همه ژئوپلیتیک ها این را درک کرده باشند، می دانیم که در این بازتوسعه کجا باید باشیم و چگونه باید باشیم. نیاز به شکل دادن به دیپلماسی اقتصادی و اینکه چگونه دیپلماسی همسایگی را که به آن توجه نداشتیم احیا کنیم، با شناخت این فرصت ها، قطعاً موفق خواهیم شد.
نگهداری ادامه داد: با توجه به شرایط کشور، شاید در مورد آینده ایران تناقضی وجود داشته باشد، برخی از اقشار جامعه بر این باورند که ایران در وضعیت عدم رشد قرار دارد، ابهام و سرخوردگی در دهه 90 به دلیل تحریم ها و سوء مدیریت و دیگران معتقدند ایران گامی برای تبدیل شدن به یک قدرت جهانی است، اگر بتوانیم مقاومت کنیم و از این تنگه سخت عبور کنیم، فرصت های آینده می تواند پایه و اساس قدرت ایران در منطقه و جهان باشد که مستلزم تشکیل یک گفتگوی اجتماعی جهانی بین نخبگان، دولت و مردم. و اجازه ندهیم دشمنان انقلاب آینده ایران آینده ایران را ترسیم کنند زیرا دشمنان جلوه های سیاه می کنند به این معنا که امتناع من و امثال بنده و نخبگان جامعه میدان را برای دیگرانی که نیستند باز می کند. علاقه مند به ایران
رئیس مرکز پژوهش های مجلس گفت: با همت همه نخبگانی که دلشان در انقلاب و ایران است، باید تصویری از ایران با وحدت ایجاد کنیم، متاسفانه شرایط جامعه به گونه ای شده است که نخبگان افکار خود را با جامعه و حاکمان در میان نمی گذارند و گاه با حضور در عرصه های بین المللی و نظریه پردازی دشمنان انقلاب خود را نخبه می دانند و خلأ بزرگی محسوب می شود.
خبر از رکنا
نگهداری با انتقاد از اینکه آینده برای برخی مسئولان مشکل ساز نشده است، خاطرنشان کرد: داوری مشکلات بدون بیان راه حل ها ما را به جایی نمی رساند، بنابراین ساختن آینده اکسیر و راه حلی برای برون رفت از مشکلات است، همت همه نخبگان برای آب و خاک این سرزمین قابل تقدیر است و بی شک به مقصد خواهد رسید.
رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی، برگزاری مراسم روز جهانی آینده را یک حرکت رو به جلو دانست و تاکید کرد: با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد و مسائل و مشکلاتی که دشمنان کشور و انقلاب ایجاد کرده اند، با تمام وجود ناکارآمدی هایی که گاه شاهد آن هستیم، دشمنان با تلاشی مضاعف سعی می کنند ایران را کشوری بی آینده نشان دهند و اقشار مختلف جامعه را با تصاویر سیاه متفاوت به مهاجرت و فرار از کشورها سوق می دهند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز