وی افزود: با توجه به فرمان مقام معظم رهبری و امام راحل (ره) و تاکید بر قانون اساسی و اراده دستگاه ها، مبارزه با فساد در اولویت قرار دارد که باید چند موضوع اساسی در آن مورد توجه قرار گیرد. تقویت کنترل سیستماتیک باید جدی گرفته شود و کلیدواژه اتخاذ شود. در این راستا نهادهای نظارتی باید جلسات هماهنگی برگزار کنند و قاطعانه اقدام کنند.
آیت الله کعبی با تاکید بر اینکه دولت انگیزه قوی برای مبارزه با فساد دارد، ادامه داد: امنیت دستگاه ها باید تقویت شود و اگر ماموران امنیتی به وظیفه خود عمل کنند و به گزارش های نهادهای امنیتی و نظارت ها توجه کنند، بسیار زیاد است. با گزارش های فساد برخورد می شود.» این فساد از بین خواهد رفت.
وی ادامه داد: تذکر مقامات ارشد نظارتی در این باره بسیار دردناک است اما قدرت مدیران اجرایی آنقدر بالا بود که نادیده گرفته شد. بنابراین، این فروریختن ساختمان درس ها و وظایفی دارد که حامیان و مقصران در همه رده ها و مناصب باید مجازات شوند.
آیت الله کعبی، مفاسد سیاسی، دینی، اخلاقی و غیراخلاقی را زیربنای مفاسد اقتصادی دانست و بر تقویت زیرساخت های دینی و اخلاقی جامعه تاکید کرد و گفت: رفع تضاد منافع بین رهبران، بکارگیری ماموران مبارزه با فساد، اصلاح فرآیندهای فساد و… قانونی شدن پرونده های فساد بدون تاخیر یکی از مهمترین راه های مبارزه با فساد است.
آیت الله کعبی با تاکید بر اینکه سالم بودن ساختمان ها یک تکلیف شرعی است و ساخت و سازهای غیرمجاز شرعاً حرام و بازی با جان و مال مردم است، تصریح کرد: این امر موجب شده است تا ساخت و سازهای غیرمجاز از نظر شرعی حرام باشد. وی گفت: در خصوص حقوق قانونی، شرعی و انسانی حادثه دیدگان و پرداخت حق بیمه و اشتغال آنان اقدامات جدی صورت گیرد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری اجرای قانون شفافیت و گزارش فساد اداری را دو عامل دیگر در مبارزه با فساد دانست و گفت: گزارش فساد دارای مبنای شرعی نهی از منکر است و حتی می توان آن را در مبارزه با فساد جرم انگاری کرد. فساد. رشوه خواری اگر کسی در مورد رشوه سکوت کند، تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: تشدید مجازات اختلاس کنندگان و قاچاقچیان و نیز بازگشت اموال از ربا و سرقت به بیت المال از ویژگی های اصل 149 قانون اساسی است. در شرایط خاص که دولت در دستور کار برنامه اصلاحات اقتصادی قرار دارد، ستاد تنظیم بازار و سازمان زندان های دولتی مسئولیت سنگینی در مبارزه با تورم دارند و یکی از محورهای فساد سوء استفاده از یکسان سازی است. نرخ ارز و اتخاذ تدابیری برای آسیب رساندن به جمعیت. . ظلم به مردم در این شرایط نابخشودنی و مصداق بارز فساد است.
وی با تاکید بر اینکه صحبت از مفاسد و عدالت خوب است، اما عمل کردن بهتر است، گفت: می توان ساعت ها صحبت کرد و کتاب مبارزه با فساد نوشت، اما در عمل از نظام اسلامی به سمت حقیقت و عدالت حرکت می کنیم. ” منتظر است.
آیت الله کعبی مبارزه با مفاسد را راهی برای تقویت کارآمدی نظام اسلامی دانست و گفت: این مبارزه با فساد با بازی در میدان دشمن، تضعیف نظام و «ناامیدی» متفاوت است. ممکن است منحرفان و دشمنان با این شعار بخواهند نظام اسلامی را شکست دهند، اما نباید در میدان دشمن بازی کنند و از جنگ ترکیبی خود غافل شوند تا خط تلاش برای تحقق عدالت و تضعیف نظام از هم جدا شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز، آیت الله «عباس کعبی» نماینده مجلس خبرگان رهبری در جلسه قرائت حکم بند هشت گانه مقام معظم رهبری در مبارزه با فساد گفت: بدون مجوز و بدون مجوز افتتاح شد. با حضور استاندار وقت
«دشمنان، مفسدان و همدستان صهیونیست ها اخبار را به دروغ از کلان شهر منتشر می کنند، تنها در سال 1950، 250 روستا در ایران ویران شد و 4000 ایرانی کشته شدند، اما شاه بیچاره در سوئیس در تعطیلات بود و خبری از کسی نبود. ”
وی در این خصوص خاطرنشان کرد: در مصوبه 8 ماده مدیریتی نیز آمده است که در عزل و نصب ها باید ملاک مبارزه با مفاسد افراد باشد و از تعارف حذف شود. با شناسایی نقاط ضعف مدیران کشور، عده ای می توانند نفوذ کنند و فساد ایجاد کنند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عده ای این حادثه را دستاویز براندازی نظام قرار دادند و نفرت خود را از سرود فرماندهی نشان دادند و خواستار ایجاد دوگانگی شدند، ادامه داد: دستور ویژه رئیس جمهور عمان، حضور وزیر کشور و حضور موثر رسانه ها و مردم آنها را ناکام گذاشت.
آیت الله کعبی افزود: تبدیل مبارزه با فساد از سیاست عمومی به فرهنگ و مطالبه عمومی باید در دستور کار قرار گیرد و مردم در صحنه قرار گیرند تا تحقق عدالت و مبارزه با فساد به مطالبه و فرهنگ عمومی تبدیل شود. فعال سازی ملت در این عرصه می تواند یکی از ماموریت های بسیج حقوقدانان باشد.