اخبار سیاسی روز

آیت الله فاضل لنکرانی بیشتر با افکار امام راحل آشنا بود

جدول زمانی از ویژگی های مهم امام راحل بود

به گفته وی ، آنچه در دوران انقلاب اسلامی توسط امام راحل اتفاق افتاد توجه به توانایی ها و نیازهای روز بود که برآمده از تجربه دوره مشروط بود و امام راحل به درستی نیازها و تهدیدهای پیش روی انقلاب را درک کرده بود. به به

آیت الله محمد فاضل لنکرانی متولد 1310 هجری قمری است و در 26 خرداد 1386 به دیدار حق رفت و در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.

وی گفت: مکتب فقهی امام راحل بر اساس واقعیت روی زمین و متن جامعه بود و بنیانگذار جمهوری اسلامی در زمینه های مختلف در مورد اصل واقع بینی و توجه به متن شرکت نظر داشت.

آیت الله احمد مبلغی در اولین پیش همایش اندیشه های سیاسی ، اجتماعی و انقلابی آیت الله فاضل لنکرانی روز دوشنبه ، افزود: آیت الله فاضل لنکرانی از نظر اصول نزدیک ترین فرد به امام راحل بود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: آیت الله فاضل لنکرانی تلاشهای زیادی برای استقرار نظام اسلامی و اشراق در سه عنصر معرفت ، فقه و جامعه انجام داده است.

حجت الاسلام حمید پارسانیا افزود: بسیاری از سوالات مربوط به قانون اساسی مربوط به نیازهای جامعه آن زمان بود و این س causedال باعث اختلاف و غفلت فقها شد ، زیرا جهان اسلام برای اولین بار با چنین س questionsالاتی روبرو شد. به زمان.”

این عضو مجلس خبرگان افزود: «ابتکارات امام راحل جامعه و جامعه بود و او همیشه به دو عنصر زمان و مکان علاقه مند بود تا به حقایق نزدیک شود. گذرگاه در تصمیمات امام راحل در ابعاد مختلف ، رویکرد اصلی بود.

یکی از اعضای هیئت مدیره دانش فرهنگیان گفت: امام راحل ، پس از سالها تبعید و برکناری از قم ، هنگامی که به این شهر بازگشت ، نه تنها وکیل ، بلکه مدرس نیز بود و این امکان فرصتی جدید برای شیعیان در اصل ولایت فقیه را تأسیس کردند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین اعلام کرد: در اعمال فقه در زندگی اجتماعی ، هویت فقه ، هویت فقیه و نیازهای جامعه نقش های متمایزی دارند و هر کدام دارای وظایفی هستند تاثیر متمایز

رئیس شورای علمای دینی کشور گفت: دیدگاه امام راحل در موضوعاتی مانند زهد ، عرفان ، سیاست ، فقه و …

همایش اندیشه های سیاسی ، اجتماعی و انقلابی آیت الله فاضل لنکرانی در خرداد 1402 در قم برگزار می شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: شخصیت متوفی پایداری و دسترسی به فقه و فقه را در چارچوب جامعه تسهیل کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *