absnews
برخلاف همتایان سنگاپوری خود، کره جنوبی هنوز نتوانسته در صدر اکوسیستم جهانی استارت آپ قرار گیرد. کره کشوری تا حد زیادی یکپارچه است و تمایلی به پذیرش خارجی ها ندارد، اما مزایای بی شماری را ارائه می دهد و همچنین یک مرکز جغرافیایی عالی برای بازار شمال آسیا است.
در حال حاضر، کره جنوبی در مقطع حساسی قرار دارد، زیرا موفق شده است به یک نیروگاه اقتصادی مبتنی بر فناوری تبدیل شود، به ویژه از طریق مجتمع های بزرگ نرم افزاری و سخت افزاری.
کره جنوبی زمانی یکی از فقیرترین کشورها پس از جنگ کره در دهه 1950 بود، اما اقتصاد خود را از ابتدا و تقریباً بدون هیچ منبع طبیعی در دسترس بازسازی کرد. عنوان سنگ بنای رشد اقتصادی فوق العاده و معروف به معجزه رودخانه هان است. (دوره رشد سریع اقتصادی در کره جنوبی) اقدام کرد.
چیزهای زیادی تغییر کرده است و تعداد استارتاپ ها در حال افزایش است و نفوذ و تأثیر آنها در بازار افزایش می یابد. البته، طرز فکر، تفاوتهای فرهنگی و زبان برخی از بزرگترین موانع خارجیها برای ورود به بازار کره جنوبی هستند.
با چشم انداز و تنوع بیشتر، کره جنوبی می تواند به یک مرکز نوآوری پیشرو در جهان تبدیل شود که آماده ارائه استارتاپ های بعدی در سطح جهانی و دستیابی به معجزه بعدی در رودخانه هان است.
موضوع اصلی این کشور بهبود آموزش بود و در 10 سال پس از جنگ کره، بی سوادی از 78 درصد به 4 درصد کاهش یافت. در همان زمان، تلاش کرد تا محصولات صادراتی را به حداکثر برساند و از اقلام ساده مانند پوشاک، الیاف و کفش شروع کرد و با افزایش صادرات، دولت شروع به ساخت محصولات سخت افزاری پیچیده تری برای صنایع سنگین تولیدی مانند خودرو کرد. ، تلویزیون و فولاد. تمرکز بر دستگاه های تلفن همراه و نیمه هادی ها.
کره جنوبی به یازدهمین اقتصاد بزرگ و پنجمین صادرکننده کالا و خدمات در جهان تبدیل شده است. کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل در ژوئیه 2021 کره را به وضعیت یک اقتصاد توسعه یافته ارتقا داد. این کشور همیشه به عنوان یک کشور دوستدار استارت آپ شناخته نشده است و این پیشرفت اخیر تنها در سال های اخیر به لطف برنامه های دولت برای حمایت از استارت آپ ها اتفاق افتاده است.
سرمایههای مخاطرهآمیز نیز به سمت استارتآپهای کرهای سرازیر شده و در سال 2021 با رشد 78 درصدی نسبت به سال گذشته به بیش از 7.7 تریلیون وون (6.4 میلیارد دلار) رسیده است. تعداد مشاغل جدید ایجاد شده توسط استارت آپ ها در سال 2021 از تعداد مشاغل ایجاد شده توسط شرکت های بزرگ بیشتر است.
تغییر طرز فکر نسبت به پذیرش ریسک در نیروی کار نیز نقش مهمی ایفا می کند. بررسی اخیر ویژگیهای کارآفرینان موفق نشان میدهد که تقریباً یک سوم بنیانگذاران استارتآپ مشاغل ثابت خود را ترک کردهاند و این تغییر در بین نسل جوان بیشتر به چشم میخورد. نتایج نشان می دهد که نگرش کلی نیروی کار به طور قابل توجهی در طول سال ها تغییر کرده است، زیرا برای ایجاد خلاقیت و انعطاف پذیری به تنوع بیشتری نیاز است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز