سایر موضوعات

آیا مبادله نهاده های دامی با گوشت به نفع دامداران خواهد بود؟

انتهای پیام

پروژه پاکسازی دام با نهاده ها در قالب تولید قراردادی این سوال را مطرح می کند که آیا این اقدام در نهایت به نفع دامداران خواهد بود یا هزینه های تولید را کاهش می دهد؟

به گزارش ای بی اس نیوز، روز گذشته معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که به منظور تامین گوشت قرمز از منابع داخلی و کاهش هزینه های تولید دامداران سبک و سنگین، پاکسازی دام های سبک و سنگین با نهاده ها اجرا می شود. در قالب پیمانکاری فرعی و در چهار قطب کشور.

افشین صدر دادرس – مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام کشور – در پاسخ به این سوال ای بی اس نیوز که آیا پاکسازی نهاده های دامی با گوشت می تواند به دامداران کمک کند یا خیر؟ وی گفت: شرکت پشتیبانی امور دام در حال حاضر قادر به پرداخت وجه احشام سبک و سنگینی که از دامداران خریداری کرده است نیست و بیش از دو ماه است که این تاخیر رخ می دهد و به همین دلیل قصد دارد به آنها تحویل دهد. در ازای پول پرورش دهندگان.

وی ادامه داد: نکته مهم طرح این است که شرکت پشتیبانی امور دام می خواهد نهاده ها را با چه قیمتی در اختیار دامداران قرار دهد. اگر این شرکت نهاده ها را به قیمت بازار به کشاورزان تحویل دهد، قطعا می تواند به کشاورزان کمک کند، اما اگر جو و ذرت به قیمت دولتی تحویل داده شود، قطعاً به صرفه نیست.

احمد مقدسی، رئیس هیئت مدیره انجمن دامداران نیز به ای بی اس نیوز گفت: انجمن حمایت از مشاغل دام می گوید به جای پول گوشتی که خریده، پاکسازی با نهاده های دامی انجام شود اما در دام سنگین. بخش، امکان پاکسازی حدود 30 درصد وجود دارد و مابقی باید پاکسازی شود.» این باید به صورت پولی باشد تا پرورش دهنده بتواند گوساله را بخرد و پروار کند.

به گفته وی نهاده ها طبق قراردادهای منعقد شده تحویل تولیدکنندگان می شود و در پایان اصلاح نژاد محصولات یا دام یا گوشت تولید شده روانه بازار می شود. علاوه بر این، قیمت ها طبق توافق با سازنده به روز می شوند.

وی با تصریح بر اینکه پیشنهاد دادیم 30 درصد به صورت پاکسازی زمین با نهاده ها و 70 درصد به صورت نقدی باشد، گفت: برخی از دامداران پاکسازی زمین را انجام داده اند و برخی انجام نداده اند زیرا اجباری نیست.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک مرکزی کشور افزود: البته باید در نظر داشت که تمام هزینه های دامداران شامل نمی شود و باید هزینه داروهای دامپزشکی، کارگران، آب و برق و … را نیز بپردازند. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا